نوع صداشون فرق میکنه کلیپ صداش طوری هست که شاید برای بعضی سبکهایی که عرف هست مثل راک و متال بهترین نباشه ( نه به اندازه سونی بعضی برندهای کره ایی ) ولی صداش طوری هست که بدون مشکل عموم ژانرهای مختلف رو پخش میکنه. مخصوصا با تنظیمات بسیار زیاد راک باکس.
در کنار اون به شکل خارقالعاده ایی هدفونهای امپدانس پایین رو درایو میکنه و احتیاج به آمپ نداره.
البته این تفاوتها احساس نمیشه حتی شاید برعکس به نظر بیاد چون وقتی احساس خواهید کرد که چند هدفون با کیفیت داشته باشید. وگرنه این تفاوتهای جزئی اصلا مهم نیست.تفاوت داشتن هدفون خوب با یه پلیر متوسط به مراتب بیشتر از یک پایر عالی و هدفون ارزون و یا هدفون خود پلیر هست.
نه قربان شرمنده ندیدم. ولی اگه تو نت چند کلید واژه سرچ کنید شاید تو نت بتونید پیدا کنید.و اینکه جدا دیگه نمیشه سانسا رو پیدا کرد ؟ یعنی خودتون جدیدا جایی ندیدید که داشته باشه ؟
بله این مدل هم همینطور هستدر مورد شارز کردن هم من سانسا ی قبلی خودم رو به یه دو شاخه ی یو اس بی دار که گرفته بودم و سانسا رو با کابل یو اس بی خودش به اون وصل می کردم و میزدم به برق و شارز می کردم حالا این ای ریور رو هم میشه وصل کرد
به همون دو شاخه و با برق شارزش کرد ؟
کسی که سندسیک میخره دنبال پلیر با نوع صدای خاص و پشتیبانی از راک باکس و نشون دادن مشخصات کامل فایل آهنگ و replay gain و Gapless playback و ... هست ولی آیریور مخاطب خاص نداره مشخصات مدتهاست اصلا تغییر نمیکنه و فقط ظاهر مدلها تغییر میکنه. البته همینطوری پلیرهای آیریور همه فرمتها متعارف و بیشتر رو پشتیبانی میکنند کیفیت صدای مناسب و افکت و ... دارند ولی خب کسی که مدل به مدل دنبال میکنه این تغییرات ظاهر در رنگ و طرح ناراحت و ناامیدش میکنه.و اینکه اگه کمی بیشتر در مورد مشخصات فنی و توانایی ها و استحکام این مدل ای ریور تی 9 تضیح بدین ممنون میشم
ممنون میشم در مورد اون جمله اخرتون که گفتید کمی مخاطبشون فرق میکنه توضیح بدید ؟ چه نوع مخاطبی دنبال کدوم نوع از این دوتا میره ؟