تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 394 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون هستم از مقایسه خوبتون

اما اگر بخواید در زمینه پخش صدا و کیفیت صدای خروجی این دو مقایسه ای انجام بدید کدوم یک از اینو دو بهتر هستش؟ یا حداقل چنددرصد در این زمینه با هم فرق دارن ؟
    نوع صداشون فرق میکنه کلیپ صداش طوری هست که شاید برای بعضی سبکهایی که عرف هست مثل راک و متال بهترین نباشه ( نه به اندازه سونی بعضی برندهای کره ایی ) ولی صداش طوری هست که بدون مشکل عموم ژانرهای مختلف رو پخش میکنه. مخصوصا با تنظیمات بسیار زیاد راک باکس.
    در کنار اون به شکل خارقالعاده ایی هدفونهای امپدانس پایین رو درایو میکنه و احتیاج به آمپ نداره.

البته این تفاوتها احساس نمیشه حتی شاید برعکس به نظر بیاد چون وقتی احساس خواهید کرد که چند هدفون با کیفیت داشته باشید. وگرنه این تفاوتهای جزئی اصلا مهم نیست.تفاوت داشتن هدفون خوب با یه پلیر متوسط به مراتب بیشتر از یک پایر عالی و هدفون ارزون و یا هدفون خود پلیر هست.

و اینکه جدا دیگه نمیشه سانسا رو پیدا کرد ؟ یعنی خودتون جدیدا جایی ندیدید که داشته باشه ؟
    نه قربان شرمنده ندیدم. ولی اگه تو نت چند کلید واژه سرچ کنید شاید تو نت بتونید پیدا کنید.

در مورد شارز کردن هم من سانسا ی قبلی خودم رو به یه دو شاخه ی یو اس بی دار که گرفته بودم و سانسا رو با کابل یو اس بی خودش به اون وصل می کردم و میزدم به برق و شارز می کردم حالا این ای ریور رو هم میشه وصل کرد

به همون دو شاخه و با برق شارزش کرد ؟
    بله این مدل هم همینطور هست

و اینکه اگه کمی بیشتر در مورد مشخصات فنی و توانایی ها و استحکام این مدل ای ریور تی 9 تضیح بدین ممنون میشم

ممنون میشم در مورد اون جمله اخرتون که گفتید کمی مخاطبشون فرق میکنه توضیح بدید ؟ چه نوع مخاطبی دنبال کدوم نوع از این دوتا میره ؟
    کسی که سندسیک میخره دنبال پلیر با نوع صدای خاص و پشتیبانی از راک باکس و نشون دادن مشخصات کامل فایل آهنگ و replay gain و Gapless playback و ... هست ولی آیریور مخاطب خاص نداره مشخصات مدتهاست اصلا تغییر نمیکنه و فقط ظاهر مدلها تغییر میکنه. البته همینطوری پلیرهای آیریور همه فرمتها متعارف و بیشتر رو پشتیبانی میکنند کیفیت صدای مناسب و افکت و ... دارند ولی خب کسی که مدل به مدل دنبال میکنه این تغییرات ظاهر در رنگ و طرح ناراحت و ناامیدش میکنه.

2. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نوع صداشون فرق میکنه کلیپ صداش طوری هست که شاید برای بعضی سبکهایی که عرف هست مثل راک و متال بهترین نباشه ( نه به اندازه سونی بعضی برندهای کره ایی ) ولی صداش طوری هست که بدون مشکل عموم ژانرهای مختلف رو پخش میکنه. مخصوصا با تنظیمات بسیار زیاد راک باکس.
    در کنار اون به شکل خارقالعاده ایی هدفونهای امپدانس پایین رو درایو میکنه و احتیاج به آمپ نداره.

البته این تفاوتها احساس نمیشه حتی شاید برعکس به نظر بیاد چون وقتی احساس خواهید کرد که چند هدفون با کیفیت داشته باشید. وگرنه این تفاوتهای جزئی اصلا مهم نیست.تفاوت داشتن هدفون خوب با یه پلیر متوسط به مراتب بیشتر از یک پایر عالی و هدفون ارزون و یا هدفون خود پلیر هست.

نه قربان شرمنده ندیدم. ولی اگه تو نت چند کلید واژه سرچ کنید شاید تو نت بتونید پیدا کنید.

بله این مدل هم همینطور هست

کسی که سندسیک میخره دنبال پلیر با نوع صدای خاص و پشتیبانی از راک باکس و نشون دادن مشخصات کامل فایل آهنگ و replay gain و Gapless playback و ... هست ولی آیریور مخاطب خاص نداره مشخصات مدتهاست اصلا تغییر نمیکنه و فقط ظاهر مدلها تغییر میکنه. البته همینطوری پلیرهای آیریور همه فرمتها متعارف و بیشتر رو پشتیبانی میکنند کیفیت صدای مناسب و افکت و ... دارند ولی خب کسی که مدل به مدل دنبال میکنه این تغییرات ظاهر در رنگ و طرح ناراحت و ناامیدش میکنه.

جناب مدیر ممنونم به خاطر توضیحات عالی که دادین

در مورد صدای سانسا کیپ واقعا توضیحاتون عالی بود . اگه ممکنه همین نوع توضیح رو در مورد ویزگی صدای این مدل ایریور هم داشته باشید ممنون میشم .

برای من هدف از خرید ایرویور تی 9 فقط کیفیت صدای خوب در سبک موسیقی پاپ و سنتی و سبک عربی و ترکی هستش و برام کیفیت و شفافیت صدا و رسایی مهمه و بقیه موارد اصلا برام مهم نیست . البته شارز دهی هم برام مهم هستش که با 24 ساعت نیاز من برطرف میشه . ایا با این مدل این نیاز منبر طرف میشه ؟

قصد خرید یه هدفون کریتیو ep 630 رو هم دارم که به نظر با این ایریور بتونم کیفیت خوب و مناسبی رو دریافت کنم نظر شما چیه ؟

این بگم فکر کنم خوب باشه من تا به حال فقط همین مدل پلیر سانسا رو داشتم که البته هنوز دارمش ولی دادم به برادرم . پس به نظرتون این ایریور به عنوان دومین پلیر من می تونه استاندارد های قبلی رو برام داشته باشه ؟

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام بچه ها لطفا یک مدل MP3Player مغعمولی و ارزان که البته بلوتوث داشته باشه معرفی بکنید تا بتونم از هدست بی سیم استتفاده بکنم

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

جناب مدیر ممنونم به خاطر توضیحات عالی که دادین
    قربان شما , شما یزرگواری
    در مورد صدای سانسا کیپ واقعا توضیحاتون عالی بود . اگه ممکنه همین نوع توضیح رو در مورد ویزگی صدای این مدل ایریور هم داشته باشید ممنون میشم .
    قربونت برم لطف داری شما ربزرگواری
    برای من هدف از خرید ایرویور تی 9 فقط کیفیت صدای خوب در سبک موسیقی پاپ و سنتی و سبک عربی و ترکی هستش و برام کیفیت و شفافیت صدا و رسایی مهمه و بقیه موارد اصلا برام مهم نیست . البته شارز دهی هم برام مهم هستش که با 24 ساعت نیاز من برطرف میشه . ایا با این مدل این نیاز منبر طرف میشه ؟
    من از T9 تو شرایط مختلف استفاده کردم ولی چون مال خودم نبوده کاملا به زمان شارژ میزان Playback دقت نکردم. ولی چیزی که مشخص هست میزان شارژش از Clip بیشتره.
    قصد خرید یه هدفون کریتیو ep 630 رو هم دارم که به نظر با این ایریور بتونم کیفیت خوب و مناسبی رو دریافت کنم نظر شما چیه ؟
    انتخاب خوبی هست. دیگه تو این قیمت من بهتر از این ندیدم.
    این بگم فکر کنم خوب باشه من تا به حال فقط همین مدل پلیر سانسا رو داشتم که البته هنوز دارمش ولی دادم به برادرم . پس به نظرتون این ایریور به عنوان دومین پلیر من می تونه استاندارد های قبلی رو برام داشته باشه ؟
    خوب همون طور که در پست قبلی گفته بودم صداشون کمی فرق میکنه ولی برای کسی که هزینه زیادی برای هدفون نمیده وخیلی با تنظیمات اکلایزر کاری نداره اتفاقا این پلیر یا مثلا سری B سونی میتونه انتخاب بهتری باشه

--------------------------
    سلام بچه ها لطفا یک مدل MP3Player معمولی و ارزان که البته بلوتوث داشته باشه معرفی بکنید تا بتونم از هدست بی سیم استتفاده بکنم
    ارزونترین مدلهایی که بلوتوث داره مدلهای سامسونگ میشه که متاسفانه دقیقا مدل پلیر رو به خاطر ندارم که حدود 100 تومن حداقل باید هزیه کنید.
    Last edited by peaceful1; 15-11-2011 at 13:23.

6. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه دیکه کلیپ+ رو نمیشه پیدا کرد کل پایتخت گشتم نبود.دیجی کالا هم زده موجود نیست سایت دیگه ای نیست که بفروشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

مثل اینکه دیکه کلیپ+ رو نمیشه پیدا کرد کل پایتخت گشتم نبود.دیجی کالا هم زده موجود نیست سایت دیگه ای نیست که بفروشه؟

منم دنبالش بودم , یه کم صبر کن من یه شایعه شنیدم که میخوان clip zip وارد کنن.
    البته نمیدونم در چه حد درست باشه ولی بعید نیست.

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

یک MP3 میخوام در حد 60 تومن

اول اینکه دوامش زیاد باشه و گارانتی هم داشته باشه
    دوم عمر کارکرد باتریش هست

داره خودمونی میشه Arita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان عزیز

من می خوام یک mp4 بخرم.
    مهمترین ویژگی کیفیت صداست. و اینکه قیمتش پایین بین 100 تا 200 باشه.
    خودم گزینه های زیر مد نظرمه، ممنون میشم کمکم کنید.
    Iriver S 100
    Iriver E 300
    Ipod Nano
    Cowon I9

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوستان عزیز

من می خوام یک mp4 بخرم.
    مهمترین ویژگی کیفیت صداست. و اینکه قیمتش پایین بین 100 تا 200 باشه.
    خودم گزینه های زیر مد نظرمه، ممنون میشم کمکم کنید.
    Iriver S 100
    Iriver E 300
    Ipod Nano
    Cowon I9
    خوب بین انتخاب هاتون کووان هست و از بین لیستتون همین گزینه بهترین هست

---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------

سلام

یک MP3 میخوام در حد 60 تومن

اول اینکه دوامش زیاد باشه و گارانتی هم داشته باشه
    دوم عمر کارکرد باتریش هست
    سلام
    میتونید کووان E2 رو یه نگاه بندازید

12. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shahrzad368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا کوون مدل کوچک داره E2
    سلام
    میتونید کووان E2 رو یه نگاه بندازید

الان قیمت e2 چنده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •