ممکنه از سایز بازی باشه ! که به اندازه صفحه نمایش نمیخوره .. یا اینکه نسخه ای که شما دارید استفاده میکنید برای 8510 نباشه ..
ممکنه از سایز بازی باشه ! که به اندازه صفحه نمایش نمیخوره .. یا اینکه نسخه ای که شما دارید استفاده میکنید برای 8510 نباشه ..
دوستان کسی نبود جواب منو بده بعد از این همه مدت؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من این گوشی رو فقط دو سه روزه خریدم.
چون سیستم عامل سیمبینش مثل خیلی از گوشیهای نوکیاست و همونطور هم که امتحان کردم دیدم برنامه های sis روش نصب نمیشن و certificate error میده، رفتم درخواست certificate تو تایپیکش دادم و خوشبختانه آماده هم شد.
ولی از اونجایی که برنامه های ساین شده بازم نصب نمیشدن مطمئن شدم هک لازم داره.
خواستم تا با HelloOX هکش کنم که موقع نصب اون هم ارور داد.
طبق راهنمایی دوستانم مستر ریست کردم که متاسفانه بعد از این کار زبان گوشی ترکی شده و هرچی میگردم قسمت Language (البته به ترکی) جایی پیدا نمیکنم که زبان گوشی رو دوباره برگردونم به انگلیسی. حالا باید چیکار کنم؟
ضمنا آیا هک HelloOX روی این گوشی جواب میده یا باید دنبال روش هک دیگه ای باشم تا بتونم انواع نرم افزارای ساین شده و نشده رو روی گوشیم نصب کنم!؟
بله دوست من روش هک روی این گوشی جواب میده و تمام برنامه هایی که نیاز به ساین دارن رو به راحتی نصب میکنه ..
.
فقط باید درست هک بشه ...
.
در مورد زبان گوشی هم اطلاعی ندارم برای من موقعی که مسترریست میکردم زبونش عربی میشد و حداقل میشد یه چیزی فهمید .. بهترین راه اینه که ببری پیش کسی زبان آذری بدونه ..!!
ممنون؛
دقیقا همین راه جواب داد!بهترین راه اینه که ببری پیش کسی زبان آذری بدونه ..!!
نکته عجیب اینه که بعد از انگلیسی شدن زبان گوشی تو بخش زبانهای گوشی رفتم دیدم غیر از انگلیسی فقط زبانهای چک و اسلوونی و چند تا زبان دیگه اروپای شرقی وجود داشت و خبری از ترکی نبود!
سامسونگ همیشه گوشیهاش پشتیبانی خوبی از فارسی داشتن، ولی این یکی انگار این طور نیست.
برای ساپورت فارسی باید گوشی به چه فیرموری ارتقا پیدا کنه؟
راستی هک HelloOX 2.03 با موفقیت روی گوشیم جواب داد و برنامه هامو بدون ساین نصب کردم.
دیکشنری نصب شده تو خود گوشی بصورت پیش فرض هم خیلی خوبه.
در کل این گوشی از لحاظ قدرت پخش صدا موقع مکالمه و پخش آهنگ در مقایسه با گوشیهای جدیدتر سامسونگ که اکثرا تاچ هستند مثل i8910 در چه رتبه ای قرار میگیره؟
به نام حق
سلام
مبارک باشه.
به شما پیشنهاد میکنم صفحات میانی این تاپیک رو یک مقدار مطالعه کنید. صحبت بر سر ورژن ها زیاد بود. برای
فارسی نویسی اگه نرم افزار فارسی ساز بریزید دیگه به اون فریمور هم نیازی نیست. به نظر من صدای i8910
اندکی سه بعدی تر هست.
موفق باشید
سلام . بالاخره نگفتید که لرزش گیر این گوشی خوبه یا بده ؟
دوست من دوربین این گوشی بسیار حرفه ای و مجهز هست ....
.
من 3 ماهی این گوشی رو داشتم و عکسهای بسیار با کیفیت و شفافی میندازه اصلاً هم مشکل لرزش نداره ....
قیمت این گوشی با صفحه کلید فارسی الان چنده دقیقا؟(بدون گارانتی)
آموزش آپدیتش تو کدوم پسته؟
باتری این گوشی چرا اینقدر ضعیفه؟ از اول روز که شارژ کامل داره تا شب، حتی اگه جز مکالمه معمولی و پخش چند آهنگ کار دیگه ای باهاش انجام ندی، بازم در انتهای روز هیچی ازش نمی مونه؛ ممکنه باتریش غیر اصل باشه؟ یعنی باید باتری دیگه ای براش تهیه کنم یا راه دیگه ای هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)