من کتاب 40 ازمون فیزیک نوبل دیدم خیلی خوب بود کلا کتاب های 40 ازمون ریاضی فیزیک... خیلی خوبه بعد از عید حتما بخونین
من کتاب 40 ازمون فیزیک نوبل دیدم خیلی خوب بود کلا کتاب های 40 ازمون ریاضی فیزیک... خیلی خوبه بعد از عید حتما بخونین
کتاب های دکتر سبطی توی زبان و ادبیات فارسی مثل کتاب های مهندس بازرگانی می مونن توی درس شیمی.مفهومی و جامع.فکر کنم یه چند روزی طول بکشه که این کتاب زبان فارسی توی کتاب فروشی ها پیدا بشه به نظرم شنبه ی هفته ی بعد می شه این کتاب رو خرید.![]()
بچه ها کسی کتاب تست رمزینه رو خونده
به نظرم خیلی سخته نظرتون چیه ؟
خیلی ناامید شدم از هر 20 تا 5 تاشم به زور میتونم حل کنم
میشه اگه کسی یه کتاب متعادل تر سراغ داره بگه؟
بین قلمچی آبی و otn کدومو پیشنهاد میکنین؟![]()
سلام بچه ها من امروز رفتم مبتكران شيمي بخرم خيلي حجمش زياده در ضمن دوم و سومو پيشش هم جداست
شما ميرسين بخونينش؟راستي نظرتون درباره ي شيمي انتشارات انرژي اتمي چيه
ودر آخر ميخوام بدونم كتاب كلك معلم كه گفتين پيشش رو بگيرم يا پايه اش رو؟
دوستان ،این صحبتی که درمورد زبان فارسی هامون بسطی صحبت میکنید ،این نیست که من دارم ؟!!! من هم دو جلدشو ان هم چاپ 88 را دارمدر پست زیر یه ذره توضیح داده ام ...
سلام به همه
بچه ها واسه ادبيات اگه كتاب زبان و ادبيات فارسي تاليف دكتر سبطي رو بگيرم خوبه ؟يا بايد واسه املا و قرابت معنايي و زبان فارسي سه كتاب مختلف بگيرم؟
درضمن هندسه تحليلي رمزينه تسته يا آموزش
وبگين كه واسه فيزيك پايه تست چي بگيرم خوبه؟
لطفا سريعتر راهنمايي كنين خيلي عجله دارم
براي شيمي هم كه اون بالا نوشتم توضيح بدين
من هم تست مبتکران دارم هم آبی قلم چی و هم آموزش رمزینه و هم مبتکران(شیمی 3 )
از وقتی که مبتکرانا رو گرفتم شیمی نخوندم ولی یه کمی توشو نگاه کردم عالی بود...حتما بگیر
انرژی اتمی ندارم که نظر بدم
علی آقا چه درسی رو گفتی؟؟؟ اگر فیزیک گفتی که من آبی قلم چی دارم و خوبه...
هندسه تحلیلیه رمزینه که همه منتظرشن آموزشه
فیزیک پایه من گاج سفید رو دارم ولی به نظرم یه کمی تستاش زیاده ( بقیه موافقن؟؟)
توصیه می کنم تناسب مفهومی دکتر سبطی رو بگیر حجمش زیاده ولی خوبه....
شیمی مهندس بازرگانی معروف ترین و مفهومی ترین کتاب شیمی کنکوره که شرط لازم برای تسلط بر درس شیمیه.من خودم هم اموزش و هم تستاش رو دارم و خیلی عالیند.بعد از شیمی مبتکران(مهندس بازرگانی) کتاب های شیمی انتشارات خیلی سبز-همگامان و تخته سیاه در مکان های بعدی قرار می گیرند.اصلآ سراغ شیمی قلمچی نرو که وقتت رو هدر دادی.شیمی انرژی اتمی هم تعریفی نداره.
نه دوست عزیز این زبان فارسی فرق میکنه یک جلده و از انتشارات دریافت
در ضمن امسال چاپ اولشه میتونی تو لینک زیر عکس جلدشو ببینی تا مطمئن شی کتاب خودت نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میدونست مولف فیزیک 3 تجربی خیلی سبز احمد مصلایی(مولف فیزیک 1و2 پایه اندیشه سازان) ؟ به هر حال من که امروز فهمیدم به تجربی ها پیشنهاد میکنم بهتره موقع خرید فیزیک 3 یه نگاهی به فیزیک 3 خیلی سبز بندازن مطمئنا ضرر نمیکنید
قسمتی از کتاب فیزیک 3 تجربی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rambo_1386; 23-11-2009 at 11:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)