تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 1137 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر بچه های تاپیک....به دلیل کمبود کتاب درست و حسابی توفیزیک....منبهتون2 تاکتاب رو پیشنهاد میکنم ....یکی که همون قلمچیه آبیه یکی دیگه هم کتاب تست فیزیک نوبل،تالیف احمد نادعلی(معلم فیزیک علوی،استاد خودمم بوده..)هر 2 تاشون خیلی خوبن و مکمل همن...اگه روشون مسلط بشین مثل من میتونین فیزیک کنکور رو روی بالای 70 حتما حساب کنید..البته من فقط کتاب تست معرفی کردم..کتاب آموزش رو اطلاعی ازش ندارم که کدوم خوبه..
    موفق باشید دوستان...
    من کتاب 40 ازمون فیزیک نوبل دیدم خیلی خوب بود کلا کتاب های 40 ازمون ریاضی فیزیک... خیلی خوبه بعد از عید حتما بخونین

2. 3 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه امیر جون اتفاقا اصلا شک ندارم چون من پارسال از ادبیات هیچی نمیدونستم اصلا زدن تست های قرابت معنایی برام یه رویا بود ولی واقعا با قرابت معنایی دکتر سبطی الان مطمئنم خیلی راحت میتونم تست های کنکور بزنم بعدش هم من وقتی شنیدم آقای سبطی قراره زبان فارسی هم چاپ کنه دیگه لای رمزینه رو باز نکردم منتظر زبان فارسی دریافت موندم
    فقط من شک دارم که نکنه چاپ نشده همینجوری اسمش گذاشتن تو لیست چون من 3روز پیش زنگ زدم گفتن 2هفته بعد چاپ میشه حالا فکر کنم به خاطر قولی که داده بود(حداکثر تا پایان ابان) گذاشتنش تو لیست منتشر شده حالا تو فردا بپرس خبرشو به ما هم بده
    کتاب های دکتر سبطی توی زبان و ادبیات فارسی مثل کتاب های مهندس بازرگانی می مونن توی درس شیمی.مفهومی و جامع.فکر کنم یه چند روزی طول بکشه که این کتاب زبان فارسی توی کتاب فروشی ها پیدا بشه به نظرم شنبه ی هفته ی بعد می شه این کتاب رو خرید.

4. 2 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها کسی کتاب تست رمزینه رو خونده
    به نظرم خیلی سخته نظرتون چیه ؟
    خیلی ناامید شدم از هر 20 تا 5 تاشم به زور میتونم حل کنم
    میشه اگه کسی یه کتاب متعادل تر سراغ داره بگه؟
    بین قلمچی آبی و otn کدومو پیشنهاد میکنین؟

6. این کاربر از Ali-ch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من امروز رفتم مبتكران شيمي بخرم خيلي حجمش زياده در ضمن دوم و سومو پيشش هم جداست
    شما ميرسين بخونينش؟راستي نظرتون درباره ي شيمي انتشارات انرژي اتمي چيه
    ودر آخر ميخوام بدونم كتاب كلك معلم كه گفتين پيشش رو بگيرم يا پايه اش رو؟

8. این کاربر از MAHSA.VIRGO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

دوستان ،این صحبتی که درمورد زبان فارسی هامون بسطی صحبت میکنید ،این نیست که من دارم ؟!!! من هم دو جلدشو ان هم چاپ 88 را دارمدر پست زیر یه ذره توضیح داده ام ...

ببین ...کتابش حال و هوای کنکوری نداره ...فقط اومده یه سری مطالب خارج از کتابو گفته و از زبانهای دیگه نیز مثال زده و برای من یکی جالبه ...حالاچون گفتی برای کنکور نمیخواد ،کتاب خوبیه و به درد متوسط به بالاست ...باید کتاب درسی را خوب بلد باشی...مثلا درس اول را در 20 صفحه توضیح داده که خیلی از مطالب ان برای داوطلب کنکور به درد نمیخوره اما برای کسی که دوست داره مطالب جالبی از زبان فارسی بدونه کتاب خوبیه و درجاهایی هم از طنز استفاده کرده !!!
    بذار چند ویژگی دیگه اش را برات بگم :
    مولفان :غلامرضا عمرانی و هامون سبطی
    روی جلد کتاب نوشته : راهبردهای یاددهی-یادگیری

مثلا فهرستش تا اخر درس 3 اینه :
    درس اول
    1-واج چیست؟........................................ .................................................. ..............1
    2-ایا میان واج ها و حرف ها تفاوتی هست؟
    3-واج ها به چه گونه دسته بندی می شوند؟
    دسته بندی صامت ها
    4- قواعد واجی حاکم بر هجاهای فارسی
    هجا چیست ؟
    هجاهای فارسی بر پایه ی چه قواعدی ساخته میشوند؟.................................... .....................22

درس دوم :فرایندهای واجی (همانطور که میبینی درس دوم این کتاب با کتاب درسی متفاوت است)
    1-کاهش .................................................. .................................................. ......24

2-افزایش

3-ابدال

4-ادغام........................................ .................................................. .................37

درس سوم :تکواژ-واژه
    تکواژچیست؟.............................. .................................................. ......................41

تکواژهای ازاد و وابسته
    تکواژهای صرفی و اشتقاقی
    واژه چیست؟
    گونه های ازاد یک واژه .................................................. ..................................54

البته اشتباه نشه ...نمیگم اصلا به درد کنکور نمیخوره،کتاب خوبی هست و از زبانهای دیگه نیز صحبت کرده اما به درد داوطلب کنکور نمیخوره و و خبری از تست هم نیست ...شما دوست عزیز اگه خواستی بخر تازه پشت کتاب هم نوشته :
    برنده ی تندیس و لوح سپاس....کتاب برگزیده ی وزارت اموزش و پرورش ....در پنجمین جشنواره ی کتابهای اموزشی رشد ....دربیانیه ی رسمی هیات داوران جشنواره درباره ی علت برگزیده شدن این کتاب چنین امده :برای زبان ساده ،صمیمی و بیان روشن کتاب ،و به خاطر تلاش در جهت درونی کردن ارزش های فرهنگی-انسانی از طریق معرفی جاذبه ها و بایستگی های زبان فارسی.

آیا توضیحاتم به درد شما خورد ؟!!!

اما توصیه ام برا کنکوریها فقط کتاب گاج سبز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها واسه ادبيات اگه كتاب زبان و ادبيات فارسي تاليف دكتر سبطي رو بگيرم خوبه ؟يا بايد واسه املا و قرابت معنايي و زبان فارسي سه كتاب مختلف بگيرم؟
    درضمن هندسه تحليلي رمزينه تسته يا آموزش
    وبگين كه واسه فيزيك پايه تست چي بگيرم خوبه؟
    لطفا سريعتر راهنمايي كنين خيلي عجله دارم
    براي شيمي هم كه اون بالا نوشتم توضيح بدين

11. این کاربر از MAHSA.VIRGO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام بچه ها من امروز رفتم مبتكران شيمي بخرم خيلي حجمش زياده در ضمن دوم و سومو پيشش هم جداست
    بچه ها کسی کتاب تست رمزینه رو خونده
    به نظرم خیلی سخته نظرتون چیه ؟
    خیلی ناامید شدم از هر 20 تا 5 تاشم به زور میتونم حل کنم
    میشه اگه کسی یه کتاب متعادل تر سراغ داره بگه؟
    بین قلمچی آبی و otn کدومو پیشنهاد میکنین؟
    سلام به همه
    بچه ها واسه ادبيات اگه كتاب زبان و ادبيات فارسي تاليف دكتر سبطي رو بگيرم خوبه ؟يا بايد واسه املا و قرابت معنايي و زبان فارسي سه كتاب مختلف بگيرم؟
    درضمن هندسه تحليلي رمزينه تسته يا آموزش
    وبگين كه واسه فيزيك پايه تست چي بگيرم خوبه؟
    لطفا سريعتر راهنمايي كنين خيلي عجله دارم
    براي شيمي هم كه اون بالا نوشتم توضيح بدين
    من هم تست مبتکران دارم هم آبی قلم چی و هم آموزش رمزینه و هم مبتکران(شیمی 3 )
    از وقتی که مبتکرانا رو گرفتم شیمی نخوندم ولی یه کمی توشو نگاه کردم عالی بود...حتما بگیر
    انرژی اتمی ندارم که نظر بدم

علی آقا چه درسی رو گفتی؟؟؟ اگر فیزیک گفتی که من آبی قلم چی دارم و خوبه...

هندسه تحلیلیه رمزینه که همه منتظرشن آموزشه

فیزیک پایه من گاج سفید رو دارم ولی به نظرم یه کمی تستاش زیاده ( بقیه موافقن؟؟)

توصیه می کنم تناسب مفهومی دکتر سبطی رو بگیر حجمش زیاده ولی خوبه....

13. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شیمی مهندس بازرگانی معروف ترین و مفهومی ترین کتاب شیمی کنکوره که شرط لازم برای تسلط بر درس شیمیه.من خودم هم اموزش و هم تستاش رو دارم و خیلی عالیند.بعد از شیمی مبتکران(مهندس بازرگانی) کتاب های شیمی انتشارات خیلی سبز-همگامان و تخته سیاه در مکان های بعدی قرار می گیرند.اصلآ سراغ شیمی قلمچی نرو که وقتت رو هدر دادی.شیمی انرژی اتمی هم تعریفی نداره.

15. 2 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوستان ،این صحبتی که درمورد زبان فارسی هامون بسطی صحبت میکنید ،این نیست که من دارم ؟!!! من هم دو جلدشو ان هم چاپ 88 را دارمدر پست زیر یه ذره توضیح داده ام ...
    نه دوست عزیز این زبان فارسی فرق میکنه یک جلده و از انتشارات دریافت
    در ضمن امسال چاپ اولشه میتونی تو لینک زیر عکس جلدشو ببینی تا مطمئن شی کتاب خودت نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

کسی میدونست مولف فیزیک 3 تجربی خیلی سبز احمد مصلایی(مولف فیزیک 1و2 پایه اندیشه سازان) ؟ به هر حال من که امروز فهمیدم به تجربی ها پیشنهاد میکنم بهتره موقع خرید فیزیک 3 یه نگاهی به فیزیک 3 خیلی سبز بندازن مطمئنا ضرر نمیکنید
    قسمتی از کتاب فیزیک 3 تجربی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by rambo_1386; 23-11-2009 at 11:43.

19. این کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •