تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 299 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

والا نويد جاي تو باشم از تيم نيم ستاره اي Coca Cola 2 يعني ليگ دسته 4 انگليس خفن حال ميده تيمت از بس ضعيف هست يه بازيكن با قدرت 70 مياد تو تيم اونقدر خوششحال ميشن كه نگو كافيه بري بازيكن جوان و آينده دار از توي ليگ برزيل جستجو كني تا وقتي به دسته برتر نرسي انتظار نداشته باش بازيكن قوي گير بياري البته آدم بي تابي مي كنه خيلي زود بازيكنان بزرگ بگيره ولي اين باعث ميشه توي فصل پنجم ششم اونقدر تيمت پر از ستاره بشه كه ديگه انگيزه براي ادامه نداشته باشي تازه بعد چند فصل بازيكنان جديد وارد دنياي فوتبال ميشن پيدا كردن اونها خفن حال ميده. يه تيم نيم ستاره انگليسي بردار از دسته چهارم بازيكنان خيلي ضعيف و پير رو بفروش سعي كن توي فصل ترانسفر كه همون اول هست يه مهاجم حدود 70 تا 80 بخري تا در مواقعي كه به گل نياز داري بتونه برات گل زني بكنه چون فيفا طوري هست كه اگه نتوني گل بزني يه بازيكن قوي مي تونه با سرعت و دقتش تو رو به گل برسونه. يه چيز ديگه تا وقتي تيمت 5 ستاره نشده سعي كن همه بازي ها رو بازي كني و كوئيك سيم نزني
    آقا جات خالي Darlington برداشتم :دي بازي دوم همه قرمز بودن !!!
    پايين ترين دسته ي تو انگليس هموني كه خودت گفتي !!! الان بودجه ي باشگاه به 2 ميليون نميرسه من چجوري بازيكن با قدرت 80 بخرم ؟؟؟ اينا چرا 24 تا تيم دارن تو ليگشون من فكر كردم 14 15 تا تيمن خلاصه كار سختي پيش رو داريم :دي

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

پايين ترين دسته ي تو انگليس هموني كه خودت گفتي !!! الان بودجه ي باشگاه به 2 ميليون نميرسه من چجوري بازيكن با قدرت 80 بخرم ؟؟؟ اينا چرا 24 تا تيم دارن تو ليگشون من فكر كردم 14 15 تا تيمن خلاصه كار سختي پيش رو داريم :دي
    من تو PC وقتی با تیم های ضعیف میرفتم که بودجه خیلی کمی دارن می رفتم از بازیکنان free Agent یا همون بی قرار داد می گرفتم که بعضی هاشون واقعا عالی هستن! مخصوصا اونایی که سنکمی دارن و قدرتشون بالای 80 هستش! بعد یک صل اگه خوب با هاشون تو تیم کار کنی قدرتشون خیلی بیشتر میشه! به این بازیکنا فقط باید دستمزد بدی نه چیزی دیگه ای!

3. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام

چرا تو تنظیمات دسته بازی قسمت move player فقط رو analog میمونه؟ .یعنی وقتی رو digital میزارم وسیو میکنم دوباره به حالت اولش بر میگرده

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نويد چه تفاهمي درست بعد اينكه پست قبليم رو دادم اومدم دارلينگتون رو برداشتم الان با همين پيش ميرم بازيكنان ضعيف رو فروختم يه بازيكن از كورينتيانس گرفتم اسمش مارسلينيو هست خيلي حال ميده الان 12 ميليون پاوند بودجه باشگاهمه بازيكنان Free Agent رو كه از همه قوي هستند مفت ميخرم بعد اومدن مي ذارم فروش پول مفت در ميارم دي خيلي باحاله. فقط يه چيز بگم اون كندي رو نفروش گذاشتمش هافبك هجومي يه بازيكن هم هست برادلي اونم رشدش خوبه نگهش دار

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

نويد چه تفاهمي درست بعد اينكه پست قبليم رو دادم اومدم دارلينگتون رو برداشتم الان با همين پيش ميرم بازيكنان ضعيف رو فروختم يه بازيكن از كورينتيانس گرفتم اسمش مارسلينيو هست خيلي حال ميده الان 12 ميليون پاوند بودجه باشگاهمه بازيكنان free agent رو كه از همه قوي هستند مفت ميخرم بعد اومدن مي ذارم فروش پول مفت در ميارم دي خيلي باحاله. فقط يه چيز بگم اون كندي رو نفروش گذاشتمش هافبك هجومي يه بازيكن هم هست برادلي اونم رشدش خوبه نگهش دار
    آره !!! ولي من فكر كنم بايد از اول برم !!! چون اصلا هيچ بازيكني نگرفتم اول فصل !!! الان 3 هقته گذشته از ليگ !!!
    خيليم مونده تا نيم فصل !!! به مشكل ميخورم اگه كسي رو نگيرم الان !!!
    خلاصه اينكه موندم چي كار كنم !!! غير از تركيب اصلي بقيه بازيكنا زير 50 هستن !!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز فیفا رو نصب کردم تازه بعداز نصب ویندوز من قبلا" با تیم فکر کنم morcoBll یه همچین چیزی بئد تا لیگ برتر انگلیس پیش اومدم خدایش چه حالی داد منم توصیه دارم از تیمهای پایین و همیشه با برنامه ریزی و مهمتر از همه در داخل بازی از تاکتیکهای منحصرا" به خودتون رو اجرا کنید اینجوری بازیتون قوی و اصولی میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

من با هر تيمي ميرم 3-3-4 تركيب ميچينم :دي
    عادت كردم شديد !!! خيلي تركيب توپيه ...

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا PES بازي ميكردم ولي الان PES رو كنار گذاشتم و فيفا بازي ميكنم ( روي X360 ) بازي برام خيلي سخته اصلا
    درست نميتونم بازيكن هامو كنترل كنم ... چجوري توپ رو بازيكن هاي حريف بگيرم ؟ ( منظورم اينه كه مثل PES ميشه با
    گرفتن دو تا دكمه خود بازيكن رو اتوماتيك براي گرفتن توپ به سمت حريف بفرستيم يا نه ؟ ) از اين مد Manager هيچي
    نفهميدم يكي توضيح بده ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

سلام دوستان
    من قبلا PES بازي ميكردم ولي الان PES رو كنار گذاشتم و فيفا بازي ميكنم ( روي X360 ) بازي برام خيلي سخته اصلا
    درست نميتونم بازيكن هامو كنترل كنم ... چجوري توپ رو بازيكن هاي حريف بگيرم ؟ ( منظورم اينه كه مثل PES ميشه با
    گرفتن دو تا دكمه خود بازيكن رو اتوماتيك براي گرفتن توپ به سمت حريف بفرستيم يا نه ؟ ) از اين مد Manager هيچي
    خودم برات توضيح ميدم اينجوري نميشه !!! :دي
    Live هم با هم بازي ميكنيم ياد بگيري ...

11. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    همون سرعت و X رو بزني ميره توپ گيري ميكنه با خيال راحت مي توني تكل بزني چون داوراش اروپايي هستن و كارت زرد نديده نيستن ممثله داور هاي PES هر جا تكل خطا ميشه كارت ميده. مود Manager مربيگري هست شما يه مدير باشگاه ميشي باشگاهت رو انتخاب مي كني و همه چيزها رو به دست مي گيري مي توني بازي كني بازيكن بخري بفروشي روزهاي آزاد تمرين بدي به بازيكنات كه رشد كنن و كلي چيز كه بازي كني خودت ياد مي گيري به مرور

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •