داداش من 512 داشتم دیدم بیشتر از 60 سرعت نمیده سرویس 128 گرفتم فقط واسه وب گردی ارزش نداره پول اضاف بده ادم![]()
داداش من 512 داشتم دیدم بیشتر از 60 سرعت نمیده سرویس 128 گرفتم فقط واسه وب گردی ارزش نداره پول اضاف بده ادم![]()
ایسنا نوشت:
براساس ماده 21 قانون جرايم رايانهاي، -------- يکپارچه براي تمامي شرکتهاي اينترنتي تعريف شده و شركتهاي اينترنتي اين اجازه را ندارند که به دلخواه براي سايتي محدوديت و يا عدم محدوديت اعمال کنند.
محمود خسروي - مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت - با بيان اين مطلب اظهار كرد: تعيين سايتهايي که مشمول طرح -------- يکپارچه در کل کشور قرار ميگيرند، از سوي کميته تعيين مصاديق خواهد بود و شرکت ارتباطات زيرساخت در آن دخالتي ندارد و فقط دستور را در اين زمينه اجرا ميكند.
همچنين قائم مقام وزير ارتباطات تاكيد كرده بود كه بحث -------- يكي از موضوعاتي است كه بايد در شبكه ملي اينترنت ديده شود و بايد از نظر فني برروي اين موضوع اشراف داشته باشيم.
مهدي اخوان در گفتوگو با ايسنا گفته بود: فكر ميكنيم با اجراي پروژه شبكه ملي اينترنت دغدغههايمان در حوزه -------- كاهش مييابد زيرا معتقديم با اجرايي شدن اين پروژه ترافيك بينالملليمان كاهش مييابد.
به گزارش ايسنا از زماني كه صفحه -------- در كشور با ظاهر جديد ظاهر و طرح آن بر اساس مصوبه كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه از سوي شركت ارتباطات زيرساخت، تغيير كرد؛ بحثي مبني بر اجراي طرح -------- هوشمند در ايران مطرح شد.
صفحه -------- در برخي كشورها به صورت هوشمند است، يعني اگر كاربري به سايتي مراجعه كند كه ----- شده باشد، صفحه بهصورت هوشمند نياز كاربر و عبارت و موضوع مورد جستوجوي كاربر را تشخيص داده و لينكهاي مجاز مرتبط را در اختيارش قرار ميدهد.
عبارت "با استناد به قانون جرايم رايانهيي دسترسي به تارنماي فراخوانده شده امكانپذير نميباشد" هنگام جستوجو در اينترنت، وقتي اين عبارت بر صفحه مانيتور نقش ميبندد، از اين نشان دارد كه تارنماي مورد نظر ----- شده است.
عمده دلايل ----- كردن اينترنت در كشورهاي مختلف را ميتوان در چهار تقسيم بندي كلي گنجاند:مسائل سياسي، مسائل اجتماعي، مسائل امنيتي و مسائل اخلاقي و آنچه باعث تفاوت مبنايي هر كشور براي -------- ميشود، ارزشهاي بنيادين مورد توجه در هر مقوله در آن كشورها است.
در مجموع ميتوان گفت تعداد كشورهايي كه در منطقه و جهان به نحوي با مساله -------- و سانسور در اينترنت مواجه هستند، نسبتاً قابل توجه است. كشورهايي مانند سوئد، فرانسه وآلمان در قاره اروپا و كشورهايي مانند هند، عربستان، كره جنوبي، مالزي و در مجموع آسيا به عنوان بزرگترين قاره دنيا و نيز كانادا داراي گستردهترين ميزان تنوع -------- هستند.
من دیدم تفاوت قیمت 128 و 256 فقط 2 تومنه و در عوض 256 با 32 دانلود میکنه بنابراین 256 گرفتم 10 تومن
کاش همیشه اینطوری بود!
C:\Users\SMN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=198ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=197ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=198ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=197ms TTL=239
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 197ms, Maximum = 198ms, Average = 197ms
C:\Users\SMN>ping gmail.com
Pinging gmail.com [173.194.69.83] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.69.83: bytes=32 time=177ms TTL=43
Reply from 173.194.69.83: bytes=32 time=176ms TTL=43
Ping statistics for 173.194.69.83:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 176ms, Maximum = 177ms, Average = 176ms
Last edited by urumchi; 21-01-2012 at 10:02.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین با چی باید سر کنم
اینترنت هوشمند همارا
حسین جان واسه چی زنده ای پس؟
باز هم امروز مخابرات قاط زده جای همه خالی دارم اساسی حال می کنم
هنوز درست نشده و همچنان سرعت دانلود خیلی خوبه حدود 800KBps
![]()
Last edited by urumchi; 21-01-2012 at 16:11.
واسه من هم امروز مخابرات قاط زده جای همه خالی دارم اساسی حال می کنم
ببین الان تو مخابرات چه خبره ...اصلا معلوم نیست هدفشون از این کار چیه؟؟؟![]()
سلام
دیروز خواستم 1 ماه مونده به پایان زمان سرویسم اونو 2 ماهه شارژ کنم هر کاری کردم دیدم فقط شارژم رو افزایش میده تاریخ انقضاش همون قبلیه مثل حالتی که داری گیگ اضافه میگیری دفعه قبل زمان پایان شارژم رو تغییر میداد اما این دفعه نه برای شما هم اینطوریه؟
یکی دیگه اینکه netbill از امروز ظهر باز نمیشه دوستان بیزحمت چک کنند ببینند جریان چیه
مرصی![]()
پس بگو تو سرعت ما رو پایین آوردی
حالا این بهترین حالتشه![]()
زنگ زدم مخابرات میگم چه خبر شده؟ یارو خندید گفت: Netbill داون شده، در نتیجه هیچگونه کنترلی روی پهنای باند نداریم!!! تا زمانی که Netbill وصل میشه میتونید حسابی حال کنید ولی وقتی وصل شد پهنای باندتون دوباره کنترل میشه و پایین میاد.
خط منو 8 مگ بستن در نتیجه ماکزیمم پهنای باند رو میگیرم
Last edited by urumchi; 21-01-2012 at 17:05.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)