نه.این پوشه رو لازم نیست بسازی همونطور که مگی خانم گفتن وقتی دانلود کردی فایل resource.cfg رو بریز تو پوشه sims3
نه.این پوشه رو لازم نیست بسازی همونطور که مگی خانم گفتن وقتی دانلود کردی فایل resource.cfg رو بریز تو پوشه sims3
Last edited by amita; 26-11-2009 at 16:36.
سلام به همه!
اقا میدونم نباید این سوال ها رو دوباره بگم و جستجو کنم
استاتید معذرت،ولی راستش بنده نمیتونم این صفحات رو بگردم،خلاصه جان هرکی دوست دارید نرییزید رو سرم که اقا..........اگر میبینید تاپیک شلوغ شده با این پست من بعد از جواب دادن بهم پاکش کنید،ممنون.
سوال!
اقا این ورژن سیمز بنده هست
و موقع نصب world adventures این ارور رو میدهد
ممنون![]()
Last edited by Ardavan; 26-11-2009 at 16:40.
من که گیج شدم
یعنی همونجایی که بازی رو نصب کردم؟
اخه اونجایی که بازی رو نصب کردم این چهار فولدر هست:
caches
Game
GameData
Support
Thumbnails
کجاشون بزام؟
ای خداااا
تو همونجا که این پوشه ها هستند بریز. تو فولدر سیمز 3.نمی خواد توی هیچکدوم از این فولدرها بری(دیگه نمی دونم چجوری باید بگم)
مطمئنی که سیمز 3 روی ویندوزت نصبه؟
باید ورژن بازی رو از 1.0.615 ارتقا بدی به هر ورژنی فقط بالای 1.0.631 باشه
من توپستای بالایم لینک گذاشتم اما فکر کنم توی دو ورژن 1.0.631 و 1.0.0.615 یک 6 اضافه گذاشتم
درزم گیمو یک بلار پاک و دوباره نصب کن
Last edited by mohammad2100; 26-11-2009 at 19:21.
برای اطلاع دوباره کرک 1.7.9 رو میزارم
کد:
برای کردن 1.0.615 به 1.2.7 اینو ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
وبرای کردن 1.2.7 به 1.6.6کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
و برای 1.6.6 به 1.7.9 همکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
چند صفحه پیش این لینکها رو گذاشته بودم الانم دوباره میزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی دوستای محترم و محترمه یه سوال قدیمی داشتم که یادم رفته بود بپرسم اما الان برای رفع تنوع بعد از اینهمه سوالهای سریالی برای آپدیت جا داره که بپرسم
یکی از آرزوهای سیمزهای پدر یا مادر اینه که بچه اشون باهوش بشه
این چطوری برآورده می شه؟
نوشته که باید گراجوئت بشن اما اینا که دانشگاه نمی رن می رن بیمارستان کار می کنن دکتر میشن
البته خوش به حالشون
حالا کسی می دونه؟![]()
گذاشتم ولی هر چی گشتم تو بازی پیداش نکردم!!!؟؟
تو School همیشه WorkHard رو بزن البته بیای خونه همه نیدها کم شده و ....
برای هرشغلی هم که پدر مادر آرزوشو دارن برو تو صفحه بزن که بره تو اون شغل
راستی بچه ها من رو 960 روز بازی می کنم الان دخترم از من بزرگ تره درصورتی که باید بابا بزرگ تر باشه کی میدونه این چه دلیلی داره این ایک معماست خودم میدونمش چون خودم این کارو کردم
یک راهنمایی برای حذف بسیاری از پاسخ ها: دخترم وقتی baby بود من 200 روز داشتم بشم ادلوت الان 190 روز دارم بشم ادلوت یک معماست که اگه تاپیکو دنبال کنید می فهمید چیه
جایزه هم زدن دکمه تشکر در 100 پست طرف مقابل اگه هم 100 تا نداشت که اندازه پستا میزنیم دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)