میبینم که ماشین وحشی شده اساسی
به این میگن 206
تازه ماشینی شده که میشه باهاش سواری کرد
ایول دمت گرم بسیار عالیه
فیلممممممممممم بگیر محمدددددد
راستی مصرف بنزینت در چه حاله؟![]()
میبینم که ماشین وحشی شده اساسی
به این میگن 206
تازه ماشینی شده که میشه باهاش سواری کرد
ایول دمت گرم بسیار عالیه
فیلممممممممممم بگیر محمدددددد
راستی مصرف بنزینت در چه حاله؟![]()
مصرف که lcd 10.41 رو نشون میده
فیلم هم میگیرم بذار ببینم فردا میتونم تو راه رودهن فیلم بگیرم اگه شد که میگیرم اگه نه جمعه یه سر دوباره میرم همون جای قبلی .
البته پوریا کاتالیزور هنوز مونده![]()
Last edited by isbn; 11-10-2011 at 13:15.
مصرف بالا نیست ؟؟
با سوپر چیپ و دور4-5 و این مکش نه![]()
Last edited by isbn; 11-10-2011 at 15:48.
راستی واسه آب بندی تیپ 5 باید چه کرد که ماشین وحشی بشه ؟یعنی رو چه دور موتوری بای دنده عوض کرد
وحشی تر از ماشین خودت![]()
من خودم 1000 تای اول رو رو دور 3.5 امدم دنده 5 اصلا نرفتم سرعت بیشتر از 110 نرفتم ولی از 2000 به بعد دیگه دور رو بردم بالا رو 4 عوض میکردم تا 4000 تا بعد اون دیگه یه چندجایی نفس ماشین رو باز کردم رد لاین سرعت 150 لب دریا بعد از اون دیگه گازش رو گرفتم و الان هم که 7560 تا رفتم بیشترین سرعت همون 170 تای دیروز تو جاده رودهن به مدت کمتر از 1 دقیقه بوده !
و تو شهر هم معمول رو 4000 عوض میکنم مگه اینکه جوی بیاد و بطلبه بریم رو 5500
ولی کلا زیر 110 هم نرفتم نه جاده نه اتوبان شهری
سلام .
ماشین رو دیروز تحویل گرفتم . طرف آشنا در اومد 515 تومن گرفت .
موتور صداش زیاد شده دوستان . قبلا تو گاز دادن اینقدر صدا نمیداد ! کلا همینطوری میشه یا ببرم نشون بدم ؟
مخلصیم .
اگه حساسی برو نشون بده ولی فکر میکنم اونا هم همین جوابرو بدن!
بزار ماشین یه 500 تا هزارتا کار کنه! فشار سنگین هم بهش نیار چون الان مثله یه ماشین صفره![]()
سلام بر همگی !
بعضی وقت ها گربه ها روی ماشین میپرن و خش میکنن !سوال اولم اینه که روی ماشین چی بندازم که خش نیفته ؟ سوال دوم هم اینه که خش ها رو باید چه جوری از بین ببرم؟
تشکر از همه !
جواب منو هم بدین؟
من از اول رو ماشین چادر انداختم
چون جدای از گربه ها یکی دو روز که بدون چادر بود و زیر درخت که میذاشتم شیره در خت و کارهای پرنده ها رو ماشین می چسبید به سختی پاک می شد
یه خوبیه دیگه چادر اینه که باعث نمیشه نور آفتاب رنگ رو در طولانی مدت کدر کنه و از درخشندگیش کم کنه.
خش ها هم اگر عمق ندارن می تونی با پولیش نرم لایه برداری کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)