با سلام
من نسخه Kaspersky700125_913 را دارم .
لطفا جدید ترین Key برای فعال کردن آن را بگویید .
در ضمن آیا می شود آن را به صورت دستی آپدیت کرد ؟
یعنی فایل های آماده را بوسیله دانلود منیجر و فشرده شده دانلود کرد و در فولدر خاصی از نرم افزار کپی کرد ؟
با سلام
من نسخه Kaspersky700125_913 را دارم .
لطفا جدید ترین Key برای فعال کردن آن را بگویید .
در ضمن آیا می شود آن را به صورت دستی آپدیت کرد ؟
یعنی فایل های آماده را بوسیله دانلود منیجر و فشرده شده دانلود کرد و در فولدر خاصی از نرم افزار کپی کرد ؟
KEY رو در تاپیک مخصوص "کرک و سریال محصولات کسپراسکی" پیدا کنید نه در این تاپیک.
آدرس تاپیک:
کسپر رو میتونید به صورت دستی هم اپدیت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم آدرس_امضای جناب Nine
پیروز باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته فکر نکنم جاش اینجا باشه اما جواب شما رو میدم
دوست عزیز همانطور که خودت میدونى برنامه Cryptload مخصوص دانلود از رپیدشیر هستش (در حالت Free) که امتحانش رو پس داده ... این شرکت سعى کرده در ورژنهاى جدید امکانات بشتری به برنامه اضافه کنه تا دانلود با اطمینان بیشترى از رپیدشیر انجام بگیره (حالا تا کجا موفق بوده کاربران باید نظر بدن) که خب در ورژن 1.4 تغییرات مزبور سبب شده که اکثر برنامه هاى آنتى ویروس (مثل کاسپرسکى، نورتون و...) برخى فایلهاى اون بعنوان تروجان شناسایى کنند
فورا ورژن 1.5 توسط شرکت ارائه شد تا مشکلات امنیتى 1.4 رفع بشه پس بهتره شما هم از ورژن جدیدتر استفاده کنید
البته فایل nc.exe در مسیر CryptLoad_1.0.5\router\FRITZ!Box\nc.exe توسط کاسپر بعنوان یه برنامه پرخطر شناسایى میشه بنام RiskWare.RemoteAdmin.NetCat که خب این به شما بستگى داره که چقدر به برنامه Cryptload اطمینان دارى
موفق باشید
Last edited by majid20; 18-04-2008 at 10:45.
این سوال هزاران بار شده و هزاران بار جواب دادند این هم هزارویکمین بار
Key شما بعنوان یه Key تقلبى شناسایى شده و در لیست سیاه قرار گرفته
شما باید به تاپیک کرک و سریال محصولات Kaspersky رفته و در صفحات پایانى یه Key معتبر پیدا کنید (قبل از نصب کلید جدید، کلید قبلى رو پاک کنید)
لطفا یکی از دوستان که وارد هست راهنمایی کنه!![]()
خب باید ارتباط برنامه به سرور IDM قطع بشه ... براى اینکار کافیه به بخش تنظیمات فایروال رفته و برروى IDM گزینه Edit رو انتخاب بکنید ... بر روى گزینه Add کلیک کرده ...در قسمت Propeties ، گزینه Remote IP address رو انتخاب کنید حالا در قسمت Rule description ،اول بر روى Allow کلیک کنید تا به Block تغییرنام بده و بعد بر روى Enter IP address کلیک کنید ... در جاى خالى address ، باید IP سرور IDM رو وارد کنید (که اگه اشتباه نکنم 75.125.34.148 هستش) بعد گزینه Add رو زده تا در List of addresses وارد بشه و سرانجام همه رو OK کنید
اگه چنانچه همچنان ارتباطى باسرور برقرار بود دوباره کاراى فوق رو انجام بده و فقط در قسمت Rule description یکبار هم بر روى TCP کلیک کن تا به UDP تغییرکنه
به هر حال به جاى این کارا میتونى به تاپیک IDM برى و آخرین نسخه رو بهمراه پچ مناسب پیدا کنى (من الان دارم ازIDM 5.12 Bulid 7 استفاده میکنم که پچش به درستى کار میکنه و ورژن جدیدتر رو اطلاعى ندارم اما گویا درست کار میکنه)
اینم محلى براى اونایى که در کار با IDM مشکل دارند (یا احتمالا در کرک کردن برنامه اشکال دارند)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز انجام دادم امیدوارم که دیگه درست بشه فقط یه چیزی ای پی سروری که ای دی ام برا چک کردن یوزر وپسورد ازش استفاده میکنه رو چطوری پیدا کردی؟
در مورد پچ هم باید بگم نسخه من 5.12 بیلد 8 هست از اخرین کرک ها هم استفاده میکنم ولی این مشکل رو داشته چند جا هم دیدم کاربرا این راه بلوکه کردن توسط فایروال رو استفاده میکنند وهمین مشکل رو دارند حالا شما چرا نداری نمیدونم شاید به خاطر اینکه بیاد 7 بوده واین قابلیت به بیلد 8 اون اضافه شده
به هر حال ممنون
شايد جواب اين سؤال جاش اينجا نباشه، ولی دوست عزيز بايد بگم که من هم از Internet Download Manager ورژن 5.12.8 استفاده ميکنم، و با کرکی که براش دارم حتی بعد وصل شدن به نت هم غير فعال نميشه، و نيازی هم به استفاده از تنظيماتی در کسپرسکی يا هر محصول ديگه نيست...اگه خواستی راهنماييت ميکنم، البته در پيام خصوصی چون اينجا جاش نيست...
pandemonium عزیز
به احتمال قریب به یقین مشکلى در PDM کاسپرسکى نسبت به برنامه هاى دانلود منجر پیش اومده ... کافیه یکبار این قسمت رو غیرفعال کنى تا ببینى مشکل دانلود رفع شد یانه
چنانچه مشکل از قسمت PDM کسپر بود به مسیر زیر رفته
Settings--> Threarts and exclusions --> Trusted zone --> Exclusion masks
دنبال برنامه Internet download manager بگردید... چنانچه یافتید باید تنظیماتش مشابه این باشه
در غیر اینصورت فقط کافیه
1- قسمت Exclusion masks برروى Add کلیک کرده تا صفحه جدیدى باز بشه
2- در قسمت properties دو گزینه رو تیک دار کنید
3- وارد قسمت Rule description بشید تا تنظیمات رو انجام بدید
روبروى Object بر روى Specify کلیک کنید و در صفحه جدید آدرس IDM رو وارد کرده و OK کنید (بصورت پیش فرض C:\Program Files\Internet Download Manager\IDMan.exe)
روبروى Threat type بر روى Specify کلیک کرده و در جاى خالى عبارت Invader رو وارد کنید
در قسمت Component با کلیک برروى File Anti-Virus صفحه جدیدى باز میشه که باید تیک رو بر روى Proactive Defense قرار بگیره (کلا میتونى خیالت رو راحت کنى و در Component برروى Selected کلیک کنى تا به Any تغییر نام بده تا کلا بیخیال IDM بشه)
علت زدن این پست این بود که یکى از دوستانم مشکل فوق رو داشت (سیستمش آلوده شده بود و بعد از پاکسازیس کاسپر رو نصب کرد و نمیتونست با گارد کاسپر دانلود کنه و البته حاضر به تعویض ویندوز نبود) ... خب من مشکلش رو با تنظیمات فوق حل کردم (حالا نمیدونم مشکل دوستان هم همینطور حل میشه یا نه) و تصمیم گرفتم این راه رو اینجا بیان کنم تا شاید به درد کسى خورد
موفق باشید![]()
Last edited by majid20; 20-04-2008 at 16:41.
صحبت دوست عزيزمون Markus كاملا صحيح ميباشه.استفاده از IDM كرك شده در كنار KIS نيازي به هيچ تنظيم خاصي براي جلوگيري از غيرفعال شدن IDM نداره.من خودم از IDM استفاده ميكنم و تا به امروز هم هيچ تنظيم خاصي را بر روي KIS در خصوص اين برنامه انجام نداده ام و IDM هم از حالت رجيستر خارج نشده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)