حمید جان به نظر شما همین 308 رو نگه دارم. این ساب ساند استریم pw12 رو هم میگن خوبه. به نظر شما 308 با این مدل ساند تفاوت آنچنانی داره که ارزش داشته باشه اون رو بخرم یا نه.
حمید جان به نظر شما همین 308 رو نگه دارم. این ساب ساند استریم pw12 رو هم میگن خوبه. به نظر شما 308 با این مدل ساند تفاوت آنچنانی داره که ارزش داشته باشه اون رو بخرم یا نه.
با سلام به دوستان
از اين پخش هاي ماشين كه فقط رم sd و فلش مموري مي خوره و دقيقا در جاي پخش قرار مي گيره
ديگه نه cd و dvd ؛ تو ماشين مستقيم ميشه به باندها وصل كرد
كسي تو بازار ديده ؛ تو سايتهاي خارجي هستش
تو بازار ايران هستش ؟ گسي مي دونه قيمتش و كيفيتش؟
سلام قیمت به روز
718 ex
amp pcx 540.4
7150
رو میخواستم ممنون
در حد هم هستند.شايد پايونير تو اين مدل كمي بهتر باشه.sensitivity بالاتري داره پايونير.RMS ورودي بيشتري ميتونه تحمل كنه.
البته من پارامترهاي الكترو مكانيكيشون رو نديدم. اونجوري با نرم افزار مدل ميكنم و دقيقتر ميتون نظر بدم.
در كل اگر ميخواهي عوض كني و PW بگيري،صلاح نيست.
718EX 87000
7150 205000
آمپ رو قيمت ندارم.
پس زحمت میکشی برام حمید جان.راستی میخوام خودم باکس بسازم زیاد از باکسم راضی نیستم میشه اندازهاشو دقیق بگی تا بدم برام بیرون طبق اون درست کنن.راستی یکی از دوستان گفتن که با باکس با تیون پایین مشکل حل میشه شما نظرت چیه؟
راستی فرق بین d2 با d4 چیه؟
Last edited by amirkhan405; 04-05-2010 at 06:58.
ساب 307 کارکرده با باکس 45 میارزه؟
سلام
امروز با pioneershop تماس گرفتم ( در مورد 7150 ) گفت 2 -3 روزه که گرون شده و قیمت رو 212 گفت---هد یونیت هم قیمت رو 220 زده در شهرستانها هم که واویلا
(فکر کنم به خاطر افزایش تقاضا هستش )
در مورد p80 هم مسئول فروش هد یونیت گفت قراره تا 1 ماه بعد ورژن جدیدش (85!!) بیاد به همین دلیل دیگه تولید نداره
سلام
اگه ميتوني پارامترها يا نوالش رو برام PM كن.شما الان پايونير رو داري درسته؟ماشين چي هست؟آمپ چي مدل دقيق؟
بله با تيون كردن باكس روي فركانس پائئين تا حد FS ساب ميشه كمي Low Bass رو جبران كرد.البته از اين ساب نميشه زياد انتظار داشته باشيها.مثلا ويبرش كل ماشين رو بلرزونه.
D2 يعني دوتا Voice Coil 2اهمي
D4 يعني دوتا Voice Coil 4 اهمي
اگه سالم باشه مي ارزه. باكسش دست سازه يا از اين كارخونه اي هاست؟
درسته دارمش ولی شاید بتونم با همون قیمت خرید با باکسش بفروشم. ماشین که پراید صندوق دار هستش و امپم که jvc-6500 بود که گفتی 4تا 70 تا میده که 2تاشو دادم به اسپیکرها.راستی این پارامترها رو از کجا بیارم.
سلام
یک پیشنهاد :
برای اینکه خیلی از سئوال های تکراری پرسیده نشه اساتید محترم این بخش می تونند مثل سایت تام هاردور در هر رنج قیمت چند برند ومدل رو نام ببرن و چند سیستم رو هم پیشنهاد کنند و توی صفحه اول بزارند (البته کار زیادی هست اما از اینکه مجبور شن یک نوع سئوال رو چند بار جواب بدن فکر کنم بهتر باشه)
سئوال:
این ترکیب خوبه ؟ :
اسپیکر : 718 hq
امپ : Pioneer GM-6400F
ساب : SWE-1242
پخش : 7150
* امپهای الپاین وحشتناک گرونند
*این امپ منه :
نسبت به امپ بالایی خیلی ضعیف تره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
* کیفیت یک مدل با پردازشگر 24 بیتی مثل الپاین 9886 اونقدر محسوس هست ( نسبت به 7150 ) که 150 تومن بیشتر بدیم--مگه صدایی که ما گوش می کنیم 16 بیتی نیست؟
* لطفا چند مدل باند 16 ( برای جلو ) هم معرفی کنید
با تشکر
Last edited by alirafaat; 04-05-2010 at 09:46.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)