سلام دوستان کد ++C این سوال رو میخواستم...برنامه ای که ﺗﻌﺪاد ارﻗﺎم ﻃﺒﯿﻌﯽ ﭼﻬﺎر رﻗﻤﯽ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ از 1392 ﮐﻪ رﻗﻢ ﻫﺎي آﻧﻬﺎ از ﭼﭗ ﺑﻪ راﺳﺖ ﺻﻌﻮدي ﻫﺴﺘﻨﺪ را بیابد ، مثل 1234.ممنونreturn 0;کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
}
سلام دوستان کد ++C این سوال رو میخواستم...برنامه ای که ﺗﻌﺪاد ارﻗﺎم ﻃﺒﯿﻌﯽ ﭼﻬﺎر رﻗﻤﯽ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ از 1392 ﮐﻪ رﻗﻢ ﻫﺎي آﻧﻬﺎ از ﭼﭗ ﺑﻪ راﺳﺖ ﺻﻌﻮدي ﻫﺴﺘﻨﺪ را بیابد ، مثل 1234.ممنونreturn 0;کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
}
Last edited by Life24; 23-03-2014 at 16:16.
هنوز متغییرها رو a b c d i x نام گذاری میکنی !!
سلام عیدت مبارک
به قول جمشید هاشم پور در آواز قو
ترک عادتهای بد انگیزه های خوب می خواد."
دوستان یه سوال خدمتتون دارم.
من یه سری آرایه ی دو بعدی دارم. اسم هاشون مثلا هست: matrix1, matrix2, matrix3, ... matrix30
این آرایه ها ، 3 در 5 هستند. 3 ردیف و 5 ستون
یه تعداد از این آرایه ها را در یک آرایه ی 1 بعدی به نام EqC ریختم. به این شکل مثلا:EqC={matrix5,matrix7,matrix13,matrix26
یه تابع هم به اسم CP دارم که اونو به این شکل تعریف کرده ام:
قبل از شروع برنامه، در قسمت معرفی تابع ها:
تابع هم به صورت زیر عمل می کنه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تابع رو تو متن برنامه، به این شکل فراخوانی می کنم:
وقتی که برنامه رو کامپال می کنم، در همون خطی که عبارت بالا رو نوشتم ، برنامه این ارور رو می ده:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم آرایه های ورودی رو بدون بعد بزنم. اما وقتی این کارو می کنم ، این ارور رو می ده:
invalid types `int[int]' for array subscript
اگه می تونید من رو در زمینه ی رفع این مشکل راهنمایی فرمایید. با تشکر
Last edited by sepand_salehi; 27-03-2014 at 22:44.
آرگومان دوم تابع CP از نوع int (*)[5] هست. مقدار EqC[i] از نوع int هست. شما نمی تونید پارامتر از یه جنس رو بفرستید به آرگومان از یه جنس دیگه (معمولا).
EqC باید از جنس int (**)[5] باشه. پس برای مثال می تونه به شکل زیر تعریف بشه:
که آرایه ای هست از جنس int (*)[5] ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by L͠øneWolf; 27-03-2014 at 23:49.
سلام بچه ها اگه میشه با c++ به سوالات من جواب بدید :
1-برنامه ای بنویسید که طول اضلاع یک مربع را از ورودی بخواند و آن گاه یک مربع توخالی با اضلاعی با همین تعداد ستاره در خروجی رسم کند برنامه شما باید برای تمام مربع هایی که دارای طول 1 تا20 هستند کار کند .
2- برنامه ای بنویسید که یک عددصحیح در مبنای 2 شامل 0 و 1 را از ورودی بخواند ومعادل مبنای 10 ان را در خروجی چاپ کند
از پاسختان بسیار ممنون تو حل سوال دوم + این سوال هم لطفا به من کمک کنید
برنامه ای بنویسید که حرف اول نام ونام خانوادگی تان را در دو خط از ورودی بخواند و ان گاه در خروجی به شما سلام کندبرای مثال خروجی حاصل به صورت زیر است :
enter your initials
first name initial: n
last name initial: b
hello , n.b
Last edited by mehrnami; 30-03-2014 at 22:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)