تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 277 از 2403 اولاول ... 1772272672732742752762772782792802812873273777771277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام...تو ور خدا یکی به سوال من در مورد TIMEOUT هم جواب بده...چی میشه مگه؟؟؟

راستی در مورد سرعت RAPID و HOTFILE و ... باید بگم که همین اندیشه از پارس خیلی بهتره...شک نکنید...البته قبول دارم که 4KBPS اصلا خوب نیست...به همین خاطر من رفتم 6تومان دادم و در عرض 2MIN مشترک rapidbaz شدم و الان از همه ی اون سایت ها با سرعت واقعی لینک مستقیم دارم دان میکنم...خیلی راحت 8 تا فایل rapid رو با هم واسه دانلود میزارم و 30-35 تا دان میکنه...یدونه یا دو تا هم رویه 95-100 هست...همون طور که میدونید rapidbaz فایلهاتونو خیلی سریع وارد هاست خودش میکنه و میتونید ازش دانلود کنید به راحتی (سرعت انتقال اطلاعات به سرور خودش 25mbps هست)

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

دیگه دارید نظر سنجی میکنید!! بیاین یه طومار هم بنویسیم واسه اعتراض به اندیشه.. منم اولش امضا میکنم
    توی روز همیشه عالی
    شب گاهی خوب و گاهی خیلی خوب
    راستی وقتی 10 تا فایل با هم دانلود میکنم سرعت میره در حد متوسط(البته توی روز)..
    وقتی 10 تا فایل رو باهم دانلود میکنی طبیعی هست سرعت پایین بیاد
    خواهشا اگه میخواین نظر تون رو بگین سرعت تک لینک و تک کانکشن رو بگین اگه با دانلود منیحجر و بدون دانلود رو هخم بگین خوبه لینک هم مستقیم باشه
    من از 7تا 9 صبح خوب از 9تا 1 متوسط از 1 تا 4 داغون و از 4 تا 12 متوسط هست این از روز
    شب هم بطور میانگین متوسط هست
    اینا با دانلود منیجر
    بدون دانلود منیجر سرعت بین داغون و ضعیف هست گاهی متوسط
    البته گاهی اوقات قاط میزنه سرعت میشه خوب اونم کل شب اونوقت دیگه

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

سلام...تو ور خدا یکی به سوال من در مورد TIMEOUT هم جواب بده...چی میشه مگه؟؟؟

راستی در مورد سرعت RAPID و HOTFILE و ... باید بگم که همین اندیشه از پارس خیلی بهتره...شک نکنید...البته قبول دارم که 4KBPS اصلا خوب نیست...به همین خاطر من رفتم 6تومان دادم و در عرض 2MIN مشترک rapidbaz شدم و الان از همه ی اون سایت ها با سرعت واقعی لینک مستقیم دارم دان میکنم...خیلی راحت 8 تا فایل rapid رو با هم واسه دانلود میزارم و 30-35 تا دان میکنه...یدونه یا دو تا هم رویه 95-100 هست...همون طور که میدونید rapidbaz فایلهاتونو خیلی سریع وارد هاست خودش میکنه و میتونید ازش دانلود کنید به راحتی (سرعت انتقال اطلاعات به سرور خودش 25mbps هست)
    این سئوال شما با پینگ تون رابطه مستقیم داره یعنی هرچی پینگ کمتر باشه احتمال بروز time out هم کمتره مثلا برای من ping حول وحوش 850 هست که بازی آنلاین معمولا با دردسر فراوون همراه هست
    اندیشه معمولا اینجوری هست که پینگش کمتر از پارس هست یعنی برای اونها معمولا 300 میلی ثانیه هست
    راپید باز خوبه ولی من میخوام برا خودم یه هاست وارز 10 گیگ بگیرم با یکی از دوستا روش هم لیچ نصب کنم
    راحت بشم دیگه هی حرص این مخابرات رو نخورم

3. این کاربر از ebrahim_cid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سرعت پارس هم دیگه افتضاح شده حداقل یه چیزو فهمیدم که این پارسی ها واقعا به فکر پولن همچین که اندیشه سرعتش اومد پایین اینا هم یرعتشونو آوردن پایین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی میخوام خرخره کسایی که سرعت رپیدو پایین آوردن بجوام!!!

آخه همین دل خوشیم از ما گرفتن چقدر بد بختیم ما چقدرررررر
    Last edited by xen; 18-02-2010 at 16:21.

داره خودمونی میشه amirali0072000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام..ازبچه هایی که ساکن رشت مودم وایرلس دارندراهنمایی کنید کدوم مودم بیسیم روبخرم کسی زایسل 660 داره چه جوریه ؟؟ برای یه خونه دوبلکس ویلایی میخام ....]شرکتم هم اندیشه هست...
    جالب اینه که توی انجمن p30world قسمت رای گیریش راجه به مودم زایسل رایی داده نشده..اما انتخاب فعلی اندیشه رشت
    و پارس آنلاین تهران وشاتل همین مودم هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خدا رو شکر یه چند تا از بچه های پارس هم نظر دادن سرعت اونجا چطوریه ... باز هم اطلاع رسانی کنید تا به نتیجه برسیم ... تا این لحظه من هم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که افت سرعت دانلود رپید و تورنت کمتر به شرکتا مربوطه چون همه جا با این مشکل مواجه شدن . بخصوص اینکه مسئولان مخابرات با کمال پر رویی میگن که یه سری سرویسها و سایتا باید سرویسشون محدود شه ... جوابی هم که به آقا ابراهیم دادن به نظرم منطقی میاد ... اینکه حساسیت مخابرات از سایتایی مثل یوتوب و فیس بوک به سمت جیمیل و رپید و تورنت و اینجور چیزا رفته ... از این اساتید مخابرات هر کاری بر میاد من بهشون اصلا اعتمادی ندارم اگه بگن ماست سفیده باز هم بد نیست شک کنید ! دلیل حساس شدن رو سایت رپید و اینجور چیزا هم معلومه چون ملت بجای گذاشتن فایلا روی یوتوب و فیس بوک به سمت آپلود سنتر ها مثل رپید متمایل شدن ... خیالتون رو راحت کنم من که می گم حداقل 70% مشکلات 2 هفته اخیر گردن مخابراته ... شرکتا هم برای خوش خدمتی به مخابرات از این جهت که بله ! ما هم قانونی عمل می کنیم سرعت بالای غیر قانونی به کاربرای عادی نمی دیم و همچنین پر کردن جیب خودشون و کمتر اشغال شدن پهنای باند دست به یه سری محدودیتهای موذیانه می زنن در نتیجه اونها هم یه جورایی مقصرن... البته باز هم می گم با سیاستهایی که مخابرات داره کلا گند می زنه به اینترنت ... مطمئن باشین بدتر هم خواهد شد ... مگه اینکه یه آدم با سواد که واقعا دنبال پیشرفت IT کشور باشه و برش کاری برای گرفتن تصمیمات درست و اجراشون داشته باشه بیاد تو مخابرات ...

اما در مورد سرعت من نگفتم سرعت رپید یا تورنتم بالاست ... اتفاقا دیروز اونها هم وحشتناک پایین بودن ... دیروز که بدون هیچ نرم افزاری سرعتم حدود 100 برای تک فایل بود به این دلیل بود که از یه سرور دیگه ( بجز این آپلود سنترها که سرعتشون پایین اومده ) داشتم دانلود می کردم و سرعت پیوسته بالا بود نه لحظه ای ... این مورد هم داره شکم رو بیشتر می کنه که اینا فقط یه سری سایتای خاص مثل رپید رو عمدا گند زدن همچنین یه سری پروتکل ارتباطی مثل p2p که برنامه هایی مثل تورنت ازشون استفاده می کنن ... شما هم یه بار امتحان کنین از یه سایت متفرقه بدون دانلود منیجر مثلا آلبوم mp3 بگیرین . میبینین سرعت دانلود از سایتای متفرقه فرق می کنه و بعضی وقتاخیلی خیلی بهتره یه نمونش سایت راپید باز که خود دوستان همین جا میگن سرعتش عالیه ! ( البته خودم امتحانش نکردم اما نشون میده که برادران مخابرات هنوز عقلشون به اونجا نرسیده ! اگه دسته اندیشه یا پارس بود مطمئن باشین اون رو هم محدود میکردن براشون رپیدشر و رپیدباز چه فرقی می کرد ! فقط مهم این بود که کاربرا ترافیک کمتری به شرکت تحمیل کنن و پهنای باندشون کمتر مصرف شه! ) ... اما واسه مرکز 3 هم تایید می کنم کلا سرعت بالا نیست بجز همون استثنا ها ...

در ضمن این نکته رو هم اضافه می کنم که مشکل فقط افت سرعت رپید و تورنت نیست ! مشکل نوسان خیلی شدید سرعتشون هم هست ! تا 2 هفته قبل اصلا اینطور نبود که مثلا سرعت تورنت یه دفعه بره رو 40 بعد بیاد رو 3 ! بعد 15 ! بعد 25 ! بعد 2 ! انگار یه بابابیی می خواد گلوی این نرم افزار بد بختو بگیره تا چیزی نیاد ! همش شل کن سفت کن در میاره ! مثل اینکه طبق معمول بخوان یه نرم افزار یا روش جدید رو برای محدودیت مثل موش ازمایشگاهی رومون امتحان کنن ! اینجور شل و سفت بازی هم بیشتر به قیافه مخابرات می خوره تا شرکتای خصوصی عرضه کننده اینترنت !
    Last edited by birak; 18-02-2010 at 19:08.

8. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sharifie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

انديشه تو مركز 666 افتضاحه
    به هيچ عنوان كساييكه تو اين مركز هستن از انديشه سرويس نگيرن
    گريتون مياره
    روز سرعت سينوسي از 8 تا 30 ،شاهكار كنه يكي دوبار ميرسه به 50 و برميگرده!
    شب 2 تا 12
    Last edited by sharifie; 18-02-2010 at 19:08.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام..ازبچه هایی که ساکن رشت مودم وایرلس دارندراهنمایی کنید کدوم مودم بیسیم روبخرم کسی زایسل 660 داره چه جوریه ؟؟ برای یه خونه دوبلکس ویلایی میخام ....]شرکتم هم اندیشه هست...
    جالب اینه که توی انجمن p30world قسمت رای گیریش راجه به مودم زایسل رایی داده نشده..اما انتخاب فعلی اندیشه رشت
    و پارس آنلاین تهران وشاتل همین مودم هست
    البته انتخاب بدی نیست . اما یه نگاهی هم به پست 2720 تو صفحه 272 بندار. موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

@xen دلخوشی ؟؟؟!!! مگه آدمیزاد هم از خودش خوشی در می کنه ؟!! بلا نسبت همه ماها خوشی مال حیو....اته !!! اونا چون عقل ندارن از خودشون خوشی در میکنن ! اینجور چیزا برای ماها خوب نیست!

@sharifie والا سینوسی رو خوب گفتی ... مال ما که مرکز 3 هستیم کسینوسی هم نیست ! بیشتر شبیه تانژانت و کتانژانته این روزا ! گاهی حدش میره سمت بینهایت گاهی هم صفر میشه ! اگه سینوسی بود لااقل میشد دقیق پیش بینی کرد مثلا امشب سرعت پایینه حتما فردا سرعت بالاست پس فردا دوباره پایین ............. سینوسی لااقل یه نظمی داره !

اما در مورد تورنت این روش برای من تا حدودی جواب داده :

امروز هم سرعت دانلود غیر مستقیم ( تورنت ) خیلی پایین و با نوسان خیلی زیاد بود .( حدود 20 الی 40 کیلو بایت برای دانلود همزمان چند تا فایل اون هم تو ساعت روز ! )
    چند صفحه پیش چند تا از روشای بالا بردن سرعت تورنت رو توضیح داده بودم و البته گفتم برای من تغییر پورت و تنظیماتی که اساتید گفته بودن هیچ تاثیری نداشته . اما امروز تصمیم گرفتم یکی از گزینه ها رو امتحان کنم و با کمال تعجب دیدم خیلی خوب جواب داده و همین الان که ساعت 7 عصره سرعت کلی دانلود بلافاصله از حدود 40 کیلو بایت به 90 الی 120 کیلو بایت برای 2 تا فایل همزمان افزایش پیدا کرده .و برای تک فایل هم بالای 50 کیلو شده ... خیلی وقت بود که حتی تو روزا هم سرعت تورنت بالاتر از 40 نمیرفت !
    بد نیست شما هم اگه با تورنت مشکل دارین این روش رو امتحان کنین .
    داخل برنامه utorrent به گزینه options>preferences>bittorrent>protocol incryption>outgoing برین و اون رو به forced تغییر بدین . بعد برنامه تورنت رو یک باز ببندین و دوباره باز کنین . برای فایلایی که سید زیادی داشتن باید افزایش سرعت پیدا کنین.
    در این حالت ( واسه فایلی که سید زیادی داشته ) اگه تو برنامه به گزینه peers برین و با زدن کلید down speed لیست آی پی هایی رو که دارن بهتون فایل رو می دن مرتب می کنه و می بینین که تعدادشون نسبت به قبل افزایش خوبی پیدا کرده در نتیجه سرعت کلی دانلود اون فایل افزایش پیدا می کنه .
    *** نکته مهم . اگه تعداد سیدهای یه تورنت بالا هست این روش بهتر جواب می ده و اگه تورنتی داشتین که سیدهاش خیلی پایین ( زیر 50 تا ) بود بهتره گزینه مورد نظر رو enabled بذارین .چون در حالت پیش فرض اکثر افرادی که از این برنامه استفاده می کنن اصلا به این گزینه دست نمی زنن و در حالت پیش فرض روی disabled قرار داره یعنی غیر فعال . در نتیجه اگه شما روی گزینه forced گذاشته باشین فقط از کسانی می تونید دانلود کنید که برنامشون رو روی enabled یا forced تنظیم کرده باشن و اگه سید یه فایل پایین باشه این باعث کمتر شدن سرعت می شه .
    پس هر وقت خواستین سرعت فایلی که سید بالا داره بیشتر بشه گزینه رو روی forced تنظیم کنین و یک بار برنامه رو ری استارت کنین و در حالتهای دیگه همیشه روی enabled بذارین.
    اگه واسه شما هم نتیجه مثبت داشت یه دعایی به جون همه کسایی بکنید که این نکته رو توصیه کردن !
    Last edited by birak; 18-02-2010 at 19:49.

12. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بابا بیاین یه rapidbaz بگیرین و از همه ی اون سایتها به راحتی استفاده کنید...مخابرات که سرعت rapidbaz رو کم نکرده...کرده؟؟؟؟؟
    16 گیگ 6 تومان.
    مگه اینکه یه آدم با سواد که واقعا دنبال پیشرفت IT کشور باشه و برش کاری برای گرفتن تصمیمات درست و اجراشون داشته باشه بیاد تو مخابرات
    توو رویا هم نمیشه یه همچین آدمی رو توو سازمان های دولتی پیدا کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •