تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 416 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب کین و گین رو هم کیوبی خورد ولی اونا توی کیوبی موندن و از گوشت بدن اون تغذیه کردن...البته شاید این قضیه برای همه صادق نباشه...شاید افراد خاصی هستن که بعد از بلعیده شدن زنده بمونن.احتمالا ناروتو هم یکی از اوناست
    در ضمن ساسکه هم کی بار به ذهن ناروتو نفوذ کرد و با کیوبی صحبت کرد که کیوبی به ساسکه گفت چشمان تو شیطانی تر از چشمان اوچیها ماداراست

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام بر همه
    ببینید دوستان قدرت اصلی ده دم در گنجتسوی قویش بوده که میتونسته همه موجودات رو به کنترل خودش در بیاره.گنجتسویی که میتونست ذهن موجودات رو به کنترل در بیاره و در کنارش قدرت زندگی زیاد(همونطوری که نه دم داره) بود.با نابودی ده دم و به وجود اومدن بیجوها،مقداری از قدرتهاش در بدن اونها موند به همین خاطر که با هم ارتباط تلپاتی دارند یا هرکسی که باهاشون تماس داشته باشه وارد ذهن اونها میشه.در واقع ناروتو الان در ذهن چهار دم هست و هنوز کامل خورده نشده و چون وارد بدنش شده تونسته جوری وارد ذهنش هم بشه و حالا بهش داره کمک میکنه.فکر کنم نویسنده داستان قصد داره همه بیجوها رو یه جوری در بدن ناروتو قرار بده اما یه چیزی که برام همیشه سوال بوده اینه که چجوری میخواد 4 تا شخصیت بد رو کنار هم قرار بده که هر کدومشون به اندازه نابود کردن انسانها قدرت دارند؟بین کابوتو(اروچیمارو)،ساسکه،ما دارای اصلی و توبی یک نفر در اخر باید بمونه که مبارزه بین اونها خیلی جالب خواهد بود.موفق باشید

4. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

در مورد اینکه ناروتو خود به خود رفت تو ذهن 4دم شک دارم ! کار کاره کیوبی بود چون وقتی 4دم ناروتو رو دید بهش گفت تو هم اومدی قدرت منو بدزدی؟ یعنی همون کار توبی و مادارا و ساسکه... و بعدشم گفت که کیوبی جینچوریکیش رو خوب تربیت کرده! یعنی ناروتو با کمک کیوبی تا اونجا رفت که با از بین بردن اون زنجیر ها خودش رو ازاد کنه و ناروتو رو نجات بده!

6. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فعلا که ناروتو با تاک نوجوتسو داره مخ همه رو سالاد میکنه و یکی یکی بیجوها رو رام میکنه
    آخرش می بینی ناروتو یک لشکر بیجو داره و اون طرف دست توبی خالی مونده

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امروز آخرین قسمت از فیلرهای انیمه ناروتو هم منتشر شد...جای خوشحالیه که داستان انیمه به روال سابق و اصل خودش برمیگرده
    امیدوارم برای قسمت بعد مجبور نباشیم زیاد انتظار بکشیم و طبق روال همیشه منتشر بشه

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

آره شکر خدا در یک چشم به هم زدن 5 ماه گذشت اصلا هم احساس نشد فیلر ها هم بسیار خوب بودن خدا بیشترشون کنه!

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------

دوستان یه بحثی رو اتیش کنیم با اجازه

شارینگان میتونه راسنگان رو کپی کنه یا نه؟ با دلیل و مدرک معتبر صحبت کنید لطفا

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کجای این فیلرها خوب بود؟! همشون روی اعصاب بود و اصلا به درد نمیخورد

سوال سختی پرسیدی

تا اونجایی که میدونم میگن که شارینگان میتونه هر تکنیکی رو کپی کنه به غیر از تکنیک هایی که مربوط به خصلت خونی باشه.
    مثلا تکنیک های کیمیارو نمیشه کپی کرد چون خصلت خونیه.
    ولی فکر نکنم بتونه راسنگان رو کپی کنه...چون فقط با کپی این تکنیک نمیشه اون رو انجام داد
    باید اون قدر قدرت داشته باشی که بتونی به چاکرای خودت شکل بدی و اونو متمرکز کنی که از عهده هر کسی بر نمیاد
    به هر حال من با این قضیه که شارینگان میتونه هر چیزی رو کپی کنه موافق نیستم
    تنها کسی که کپی کننده خوبیه کاکاشیه
    Last edited by B3HZ@D; 29-12-2011 at 23:29.

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

کجای این فیلرها خوب بود؟! همشون روی اعصاب بود و اصلا به درد نمیخورد

سوال سختی پرسیدی

تا اونجایی که میدونم میگن که شارینگان میتونه هر تکنیکی رو کپی کنه به غیر از تکنیک هایی که مربوط به خصلت خونی باشه.
    مثلا تکنیک های کیمیارو نمیشه کپی کرد چون خصلت خونیه.
    ولی فکر نکنم بتونه راسنگان رو کپی کنه...چون فقط با کپی این تکنیک نمیشه اون رو انجام داد
    باید اون قدر قدرت داشته باشی که بتونی به چاکرای خودت شکل بدی و اونو متمرکز کنی که از عهده هر کسی بر نمیاد
    به هر حال من با این قضیه که شارینگان میتونه هر چیزی رو کپی کنه موافق نیستم
    تنها کسی که کپی کننده خوبیه کاکاشیه
    اونو به شوخی گفتم که فیلر ها خوب بودن فیلر های شیپودن کجا و ناروتو کجا...

اون قسمتی که ناروتو داشت تمرین میکرد چاکرای باد رو یاد بگیره کسی میدونه تو مانگا قسمت چند هست؟ چون کاکاشی براش راسنگان کشید و گفت من با شارینگانم کپی کردم ولی اون قسمت حدث میزنم فیلر بوده چون شارینگان قاعدتا نباید بتونه راسنگان رو کپی کنه! درسته که میتونه چاکرای متمرکز شده و چرخشش رو ببینه ولی انجام اون کار هست که مهمه و فقط جیرایا میناتو و ناروتو تونستن انجامش بدن! یعنی حتی ساندایمه با اون عظمتش نتونست! اون موقع چطور کاکاشی میگه کپیش کردم؟ نظر من اینه که چون زیردست میناتو بوده اطلاعاتش تو این زمینه خیلی بیشتر بوده و فقط پای شارینگان وسط نیست! وگرنه یه قوم اوچیها کپیش میکرد دیگه کی میتونست جمعشون کنه؟!

شارینگان هم درسته که کپی میکنه ولی محدودیتش تو زمینه خصلت خونی نیست فقط! مثلا 8 دروازه گای یا این راسنگان یا تکنیک هایی که هند سیل ندارن!
    این قضیه واسه من از اونجایی شروع شد که توبی جان داره فن کوشینا رو اجرا میکنه! که یک خصلت خونی هست و فقط در صورتی میتونه اجراش کنه که 1- خصلت خونی اوزوماکی رو داشته باشه و با شارینگان کپیش کنه 2- خصلت رو داشته باشه و خودش هم این فن رو بلد باشه

کاکاشی هم که معروفه به کپی نینجا به دلیل داشتن همین خصلت هاست یعنی 4 عنصر اصلی از 5 تا رو داره و فقط عنصر باد رو نداره! و هند سیل و این ها همه در گرو داشتن اون خصلت خونی هست! حالا این وسط گیر اینه که کاکاشی خان گفته من با شارینگانم کپیش کردم ولی به کارم نیومد و چاکرای کافی هم نداشتم!

16. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره هشت دروازه رو که نمیشه کپی کرد و کلا اجرای همچین فنی کار هر کسی نیست...راسنگان هم همینطور چون به تمرکز زیادی برای شکل دادن و متمرکز کردن چاکرا احتیاجه.

در مورد فن توبی بگم که ممکنه با فن کوشینا یا خانواده ازوماکی فرق داشته باشه و ممکنه چیز دیگه ای باشه...اگر هم فن خاندان ازوماکی باشه نباید تعجب کرد...کلا توبی تا حالا هر کاری دلش خواسته کرده

این مسئل هم نباید باعث تعجب بشه

اون قسمتی که کاکاشی راسنگان زد فکر کنم مریوط به فیلر باشه و نمیشه زیاد بهش اطمینان کرد...توی فیلرها سوتی زیاد دادن.
    به هر حال کاکاشی چاکرای کافی برای راسنگان رو نداره.

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

مسئله همینه دیگه! اون فیلره گند زده بهش ! ولی خب این فن توبی قضیه ش با بقیه فرق داره! این یک خصلت خونی هست که کوشینا بدون هند سیل یا هر چیز دیگه ای اجراش میکرد و قابل کپی نیست و همینجای کار ایراد داره!

20. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •