تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 277 از 1635 اولاول ... 1772272672732742752762772782792802812873273777771277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

استاد واقعا ممنونم با این تنظیمات عکسی گرفتم که تا حالا نگرفته بودم خیلی کامل بود
    خواهش میکنم استاد چیه من شاگرد هم نیستم ازاین که میبینم شاید مطالب بدردت خورده خوشحالم

2. 2 کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hrhgroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    1- مشخصات "Panasonic Lumix DMC-ZS3" خیلی خوب به نظر میاد، کسی میدونه معایبش چیه؟
    2- قیمتش چنده؟
    3- ظاهرا هنوز تو ایران نیومده، این بانیان الکترونیک که میگه نمایندگی رسمی پاناسونیکه نمیاره؟
    4- اگه فرض کنیم چند ماه طول میکشه تا داخل ایران بیاد دوربین مشابه مشخصات "Panasonic Lumix DMC-ZS3" از مدلهای موجود در داخل کشور چی میشه پیدا کرد؟
    ممنون

داره خودمونی میشه mehdivet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تبريز

13

1- مشخصات "Panasonic Lumix DMC-ZS3" خیلی خوب به نظر میاد، کسی میدونه معایبش چیه؟
    2- قیمتش چنده؟
    3- ظاهرا هنوز تو ایران نیومده، این بانیان الکترونیک که میگه نمایندگی رسمی پاناسونیکه نمیاره؟
    4- اگه فرض کنیم چند ماه طول میکشه تا داخل ایران بیاد دوربین مشابه مشخصات "Panasonic Lumix DMC-ZS3" از مدلهای موجود در داخل کشور چی میشه پیدا کرد؟
    ممنون
    Last edited by mehdivet; 26-04-2009 at 22:13.

داره خودمونی میشه mehdivet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تبريز

14

دوستان ميخوام قيمت بدون گارانتي canon sx200 is و panasonic fz 28 رو تو بازار تهران بدونم كسي خبر داره؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام
    1- مشخصات "panasonic lumix dmc-zs3" خیلی خوب به نظر میاد، کسی میدونه معایبش چیه؟
    2- قیمتش چنده؟
    4- اگه فرض کنیم چند ماه طول میکشه تا داخل ایران بیاد دوربین مشابه مشخصات "panasonic lumix dmc-zs3" از مدلهای موجود در داخل کشور چی میشه پیدا کرد؟
    ممنون
    از نقاط ضعفش ميشه به ماكروي نه چندان قوي و نبود تنظيمات دستي اشاره كرد. علاوه بر اين چشمي هم نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببینین دوست عزیز،خلاصه عرض می کنم.شما نمیتونین کتاب یا مقاله یا هرچیز دیگه ای رو پیدا کنین که بگین خب ،حالا که من اینو خوندم،شدم یه عکاس حرفه ای.اینجوری نیست.
    عکاسی یه هنره خودشم یه هنر خیلی وقت گیر و حوصله بر.
    کلا عکاسی رو با اصول اولیه شروع کنین،اصولی مثل کادر بندی،نوردهی،طریقه صحیح در دست گرفتن دوربین وغیره،کم کم که به این مطالب تسلط کافی پیدا کردین،خودبخود میرین دنبال مقالات تخصصی تر؛مقالاتی که بیشتر با هنر عکاسی در ارتباط هستن تا فن اون.

برای مقالات عکاسی،هم تاپیک اصطلاحات تخصصی همین فروم و هم بخش مقالات عکاسی سایت عکاسی خوبن(گر چه شخص من از خود فرومش خوشم نمیاد،بنا به دلایلی از اول از اونجا خوشم نیومده؛اونجا نمیرم.).

برای کتاب،یه کتابی هست با عنوان "راهنمای خرید و کار با دوربین های دیجیتال،چاپ انتشارات کانون نشر علوم" که کتاب نسبتا جامع و کاملی هستش.

من مجله شات رو برای شروع یاد گرفتن عکاسی پیشنهاد نمیکنم.خیلی کلی گویی و صفحه پر کنی می کنه.

ویرایش:

جناب Unforgiven، بنده بعد از زدن پست،دیدم شما مجله شات رو پیشنهاد دادین.ازتون عذر خواهی می کنم.امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه.
    سلام.
    خواهش می کنم جنابه سناتورشما بزرگوارید دوست عزیز. من هم با شما هم عقیده هستم . چون این دوستمون دنباله یک مجله با فرمته pdf بودن بنده آن را پیشنهاددادم و موافقم که این مجله به صورته پراکنده مطالبو میگه. تو چند شماره اخیر این مجله مطالبی در مورده مودهای مختلفه دوربین و کاربردشون مطالبی درج کرده بود که بنظرم مفیدمی آمد.و همچنین مطالبی در مورده ویرایش عکس در فتوشاپ البته مثله اینکه ناشر این مجله رویه کاری خود را تغییر داده و از شماره 7 به بعد دیگه به صورته رایگان در دسترس نیست.
    من خودم به به طورکلی به یک منبع اکتفا نمی کنم و از منابع مختلف مطالب مورده نظرم رو گرد آوری میکنم و به عنوان یک منبع ازشون استفاده می کنم. البته اگه زبانم خوب بود منابع خارجی بسیار گسترده و مفیدی تو دنیای اینترنت در دسترس است . همیشه افسوس این مورد رو می خورم.
    در مورد فروم عکاسی جوه این فروم به طور کلی با دیگر فرومها فرق میکنه. اینجا شاید اگه یک سوال تکراری را 100 بار هم بپرسن باز هم بهش جواب داده میشه ولی در اون سایت حالا بنا به تخصصی بودنش اینجور پرسشها رو یا جواب نمیدن یا کلی پاسخ میدن ویا ارجاع میدن به مطالبه گذشته یا مقالاته سایت. .بیشتر افرادی که در این فروم فعالیت میکنند وارده دنیای حرفه ای عکاسی شدن و خوب مسلما وقتشونو برای جواب دادن به سوالاته مبتدیانه یا تکراری نمی گذارندالبته افرادی هم هستند که با این حال به تک تکه این سوالات پاسخ میدن.یک مورده دیگه که در این فروم به وقوع پیوسته که خودم یکی از افرادی بودم که پیگیرش می شدم بحسهای جنجالی است که درآن فروم به شدت با این مورد برخورد می کنن .من خودم از مطالبه همان فروم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی قصد طرفداری هم ندارم کلا برداشتی که از این سایت دارم رو بیان میکنم. ولی خوب شاید خیلی ها با چنین جوهایی نتونن کنار بیان وشاید افرادی هم باشند که برخوردشون در وهله اول برای افرادی که تازه پا به دنیای عکاسی گذاشته اند یا تازه وارده این فروم شده اند خوشایند نباشه. ولی جدای از اینها من خودم بیشتر سوالاتی که برام پیش می یومد رو در همان مطالبه سایت می یافتم و کمتر در بحسها شرکت میکنم . من بیشتر احساس میکنم رویه این سایت به گونه ایست که افراد رو در وهله اول ارجاع میده به مقالاته سایت و مطالبه گذشته که در موردشون بحس شده بعد اگه سوالی برای مخاطب باقی موند پذیرای آن هستند. مسلما اگه کسی مطالب ومقالاته سایتو مرور کنه دیگه نمیاد در مورده اینکه سرعته شاتر یا مقداره دیافراگم چیه سوال بپرسه مطمئننا سوالاتش پخته تر خواهد بود.یا تاپیک جدید ایجاد کنه بپرسه دوستان نظرتون راجع به sx10 چیه در حالی که در تاپیکه مختصه خودش به صورته مفصل در موردش بحس شده.

بنظرم این فروم هم می تونه تغییراتی در خودش داشته باشه تا کسانی که به آن رجوع می کنند سریعتر به مطالب مورده نظر خود یا مطالبه گذشته دسترسی داشته باشند.مثلا ایجاد یک انجمن اختصاصی جدای از مباحثی درمورده mp3player که در آن مطالب دسته بندی بشه و در مورده هر دوربینی یا مطلبی خاص به طور جدا گانه در تاپیکه مختصه خودش بحس بشه. و همچنین افرادی با تجربه وبا آگاهی کامل ازدنیای عکاسی رو به عنوان مدیران این بخش انتخاب کنند تا ناظر بر مطالبه آن باشند و کلا جوه این فروم را تا حدوده زیادی ارتقا ببخشند.
    من چنین درخواستی را از مدریت محترم فروم دارم و دیگر دوستان هم اگر موافق هستند در خواسته خود را درج کنند وبرای مدیریت ارسال نمایند.
    Last edited by unforgiven2009; 27-04-2009 at 17:29.

8. 4 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بنده مدتیه میخوام دوربین دیجیتال بخرم البته نه خیلی گرون حدود 150-180تومن تویه این مدت از canon مدل A590رو انتخاب کردم واز sony مدل W120-130 اگه خدا بخواد فردا میخوام با پدرم بریم بانه شنیدم اونجا قیمتاش خیلی مناسب اولین سوالم اینه که بین این دوتا مدل فقط بین همین دوتا کدوم رو پیشنهاد میدید که تهیه کنم؟دومین سوالمم اینکه آیا خرید از بانه رو توصیه میکنید منظورم از بابت اصل بودن قطعاته؟سوم دوربینهایی با باطری AA شارژی پیشنهاد میکنید یا از اینا که شبیه باطریهای موبایلن وچرا؟اگه لطف کنید یکی دوتا مارک خوب باطری AA شارژی و یه شارژر خوبی هم معرفی کنید,تا همه رو یکجا تهیه کنم منتظر جوابتون هستم با سپاس فراوان کوچیکتون میثم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش میکنم من چیزی بلد نیستم شما نسبت به من لطف داری یه توضیح راجع به عدد دیافراگم بدم تکمیل ترش بکنم گفتم روی f8 بزاری اماشما باید مثلا روی f5,f6...... محک بزنی تا تنضیماتش دست بیاد یه چیز دیگه دوربینها در سیستم تشخیص چهره اگه چهره ویا فرد فضای بیشتر کادر و پر کنه ویا لاخص سوژه وسط تصویر باشه تصویر پشت تار میشه این خودش مزیت عکسهای پرتره است در این صورت سوژه برجسته تر جلب نظر میکند شما اگر میخواهیداین حالت بوجود نیاید میتوانید سوژه را دورتر وبهتراینکه در یک گوشه کادر قرار دهید سعی میکنم دو نمونه عکس برایتان بزارم تا منظورم را بهتر ادا کنم
    در ادامه فرمایشات دوستمون در دوربینهای سوپر زوم معمولا اگه از مود ماکرو و از تله ماکرو استفاده کنید می توانید عمق میدان را بیشتر کاهش دهید و پس زمینه محوتر شود.
    Last edited by unforgiven2009; 28-04-2009 at 12:31.

11. 3 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    بنده مدتیه میخوام دوربین دیجیتال بخرم البته نه خیلی گرون حدود 150-180تومن تویه این مدت از canon مدل A590رو انتخاب کردم واز sony مدل W120-130 اگه خدا بخواد فردا میخوام با پدرم بریم بانه شنیدم اونجا قیمتاش خیلی مناسب اولین سوالم اینه که بین این دوتا مدل فقط بین همین دوتا کدوم رو پیشنهاد میدید که تهیه کنم؟دومین سوالمم اینکه آیا خرید از بانه رو توصیه میکنید منظورم از بابت اصل بودن قطعاته؟سوم دوربینهایی با باطری AA شارژی پیشنهاد میکنید یا از اینا که شبیه باطریهای موبایلن وچرا؟اگه لطف کنید یکی دوتا مارک خوب باطری AA شارژی و یه شارژر خوبی هم معرفی کنید,تا همه رو یکجا تهیه کنم منتظر جوابتون هستم با سپاس فراوان کوچیکتون میثم.
    sony w130 از بانه بخری گارانتی نداره -اگه اینو بخری باتری قلمی هم نمی خواهد

13. این کاربر از reza1ta2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در ادامه عرایضه دوستمون در دوربینهای سوپر زوم معمولا اگه از مود ماکرو و از تله ماکرو استفاده کنید می توانید عمق میدان را بیشتر کاهش دهید و پس زمینه محوتر شود.
    ممنونم دوست گلم خیلی کمک کرد

15. این کاربر از mh.attari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •