خواهش میکنم استاد چیه من شاگرد هم نیستم ازاین که میبینم شاید مطالب بدردت خورده خوشحالم
خواهش میکنم استاد چیه من شاگرد هم نیستم ازاین که میبینم شاید مطالب بدردت خورده خوشحالم
سلام
1- مشخصات "Panasonic Lumix DMC-ZS3" خیلی خوب به نظر میاد، کسی میدونه معایبش چیه؟
2- قیمتش چنده؟
3- ظاهرا هنوز تو ایران نیومده، این بانیان الکترونیک که میگه نمایندگی رسمی پاناسونیکه نمیاره؟
4- اگه فرض کنیم چند ماه طول میکشه تا داخل ایران بیاد دوربین مشابه مشخصات "Panasonic Lumix DMC-ZS3" از مدلهای موجود در داخل کشور چی میشه پیدا کرد؟
ممنون
- معايبشو ميتوين از اين سايت ببينين ولي در كل محاسنش خيلي بيشتره
- تا جايي كه من ميدونم $399 هستش (البته تو آمريكا)
- رقيبش canon sx 200 is هستش تو اين سايت كاملا ميتونين مقايسه كنين
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mehdivet; 26-04-2009 at 22:13.
دوستان ميخوام قيمت بدون گارانتي canon sx200 is و panasonic fz 28 رو تو بازار تهران بدونم كسي خبر داره؟
از نقاط ضعفش ميشه به ماكروي نه چندان قوي و نبود تنظيمات دستي اشاره كرد. علاوه بر اين چشمي هم نداره.
سلام.
خواهش می کنم جنابه سناتورشما بزرگوارید دوست عزیز. من هم با شما هم عقیده هستم . چون این دوستمون دنباله یک مجله با فرمته pdf بودن بنده آن را پیشنهاددادم و موافقم که این مجله به صورته پراکنده مطالبو میگه. تو چند شماره اخیر این مجله مطالبی در مورده مودهای مختلفه دوربین و کاربردشون مطالبی درج کرده بود که بنظرم مفیدمی آمد.و همچنین مطالبی در مورده ویرایش عکس در فتوشاپ البته مثله اینکه ناشر این مجله رویه کاری خود را تغییر داده و از شماره 7 به بعد دیگه به صورته رایگان در دسترس نیست.
من خودم به به طورکلی به یک منبع اکتفا نمی کنم و از منابع مختلف مطالب مورده نظرم رو گرد آوری میکنم و به عنوان یک منبع ازشون استفاده می کنم. البته اگه زبانم خوب بود منابع خارجی بسیار گسترده و مفیدی تو دنیای اینترنت در دسترس است . همیشه افسوس این مورد رو می خورم.
در مورد فروم عکاسی جوه این فروم به طور کلی با دیگر فرومها فرق میکنه. اینجا شاید اگه یک سوال تکراری را 100 بار هم بپرسن باز هم بهش جواب داده میشه ولی در اون سایت حالا بنا به تخصصی بودنش اینجور پرسشها رو یا جواب نمیدن یا کلی پاسخ میدن ویا ارجاع میدن به مطالبه گذشته یا مقالاته سایت. .بیشتر افرادی که در این فروم فعالیت میکنند وارده دنیای حرفه ای عکاسی شدن و خوب مسلما وقتشونو برای جواب دادن به سوالاته مبتدیانه یا تکراری نمی گذارندالبته افرادی هم هستند که با این حال به تک تکه این سوالات پاسخ میدن.یک مورده دیگه که در این فروم به وقوع پیوسته که خودم یکی از افرادی بودم که پیگیرش می شدم بحسهای جنجالی است که درآن فروم به شدت با این مورد برخورد می کنن .من خودم از مطالبه همان فروم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی قصد طرفداری هم ندارم کلا برداشتی که از این سایت دارم رو بیان میکنم. ولی خوب شاید خیلی ها با چنین جوهایی نتونن کنار بیان وشاید افرادی هم باشند که برخوردشون در وهله اول برای افرادی که تازه پا به دنیای عکاسی گذاشته اند یا تازه وارده این فروم شده اند خوشایند نباشه. ولی جدای از اینها من خودم بیشتر سوالاتی که برام پیش می یومد رو در همان مطالبه سایت می یافتم و کمتر در بحسها شرکت میکنم . من بیشتر احساس میکنم رویه این سایت به گونه ایست که افراد رو در وهله اول ارجاع میده به مقالاته سایت و مطالبه گذشته که در موردشون بحس شده بعد اگه سوالی برای مخاطب باقی موند پذیرای آن هستند. مسلما اگه کسی مطالب ومقالاته سایتو مرور کنه دیگه نمیاد در مورده اینکه سرعته شاتر یا مقداره دیافراگم چیه سوال بپرسه مطمئننا سوالاتش پخته تر خواهد بود.یا تاپیک جدید ایجاد کنه بپرسه دوستان نظرتون راجع به sx10 چیه در حالی که در تاپیکه مختصه خودش به صورته مفصل در موردش بحس شده.
بنظرم این فروم هم می تونه تغییراتی در خودش داشته باشه تا کسانی که به آن رجوع می کنند سریعتر به مطالب مورده نظر خود یا مطالبه گذشته دسترسی داشته باشند.مثلا ایجاد یک انجمن اختصاصی جدای از مباحثی درمورده mp3player که در آن مطالب دسته بندی بشه و در مورده هر دوربینی یا مطلبی خاص به طور جدا گانه در تاپیکه مختصه خودش بحس بشه. و همچنین افرادی با تجربه وبا آگاهی کامل ازدنیای عکاسی رو به عنوان مدیران این بخش انتخاب کنند تا ناظر بر مطالبه آن باشند و کلا جوه این فروم را تا حدوده زیادی ارتقا ببخشند.
من چنین درخواستی را از مدریت محترم فروم دارم و دیگر دوستان هم اگر موافق هستند در خواسته خود را درج کنند وبرای مدیریت ارسال نمایند.
Last edited by unforgiven2009; 27-04-2009 at 17:29.
سلام دوستان عزیز
بنده مدتیه میخوام دوربین دیجیتال بخرم البته نه خیلی گرون حدود 150-180تومن تویه این مدت از canon مدل A590رو انتخاب کردم واز sony مدل W120-130 اگه خدا بخواد فردا میخوام با پدرم بریم بانه شنیدم اونجا قیمتاش خیلی مناسب اولین سوالم اینه که بین این دوتا مدل فقط بین همین دوتا کدوم رو پیشنهاد میدید که تهیه کنم؟دومین سوالمم اینکه آیا خرید از بانه رو توصیه میکنید منظورم از بابت اصل بودن قطعاته؟سوم دوربینهایی با باطری AA شارژی پیشنهاد میکنید یا از اینا که شبیه باطریهای موبایلن وچرا؟اگه لطف کنید یکی دوتا مارک خوب باطری AA شارژی و یه شارژر خوبی هم معرفی کنید,تا همه رو یکجا تهیه کنم منتظر جوابتون هستم با سپاس فراوان کوچیکتون میثم.
در ادامه فرمایشات دوستمون در دوربینهای سوپر زوم معمولا اگه از مود ماکرو و از تله ماکرو استفاده کنید می توانید عمق میدان را بیشتر کاهش دهید و پس زمینه محوتر شود.
Last edited by unforgiven2009; 28-04-2009 at 12:31.
sony w130 از بانه بخری گارانتی نداره -اگه اینو بخری باتری قلمی هم نمی خواهد
ممنونم دوست گلم خیلی کمک کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)