تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 277 از 545 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

واقعا بازیه خوبیه...اصولا سری رزیدنت اویل رو باید چشم بسته بازی کرد چون حرف ندارند..چند تا نکته اشاره کنم :
    1-گرافیک بازی که عالیه ولی داستان در افریقاست و اون حس گرما رو خیلی منتقل نمیکنه !
    2-دور بازوی کریس با دور ران های ارنولد ! گمونم یکی باشه !
    3-این ok گفتن شوا خیلی واسم جالبه..یه جوریه انگار خیلی مطیعه..دوست داشتم گاهی اوقات اصلا جواب نمیداد و یا اگه میداد یه یه شوخی با نمک میکرد با کریس !
    4-اگه دقت کنید حالت چهره کاراکترها خیلی طبیعیه و کمتر توی بازیهای دیگه دیده میشه..
    5-توی res5 اون حس اینکه مثلا معلوم نباشه 5 min دیگه چه اتفاقی میفته زیاد نیست (نمیدونم درست حسمو منتقل کردم یا نه !)
    6-خیلی نسبت به سری های قبل سختره (توصیه من روی هارد بازی کنید تا طعم ادرنالین رو بچشید !)

بازم اگه نکته ای یادم بیاد حتما مینگاریم !

2. این کاربر از capitan black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من اينجا گير كردم
    كسي هست كمك كنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بايد ليزرها رو جابجا كنم

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

من اينجا گير كردم
    كسي هست كمك كنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بايد ليزرها رو جابجا كنم
    شما باید اون ستون روبرو رو خراب کنید تا لیزر ازش رد بشه
    از کنار ستون رو خراب کنید تا به وسیله ی لیزر نمیرید

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

دوستان ببخشید توی کنسول دیده بودم انگار اصلحه لیزر داشت ؟ مثل نسخه قبل ؟
    ولی توی پی سی نشونه داره ! نمیشه یه کاری کرد که اصلحت مثل همون دختره ( شیوا ) بجای نشونه لیزر داشته باشه ؟
    یک سوال دیگه :
    بعد از تموم کردن بازی مثل نسخه قبل مراحل فرعی باز میشه یا نه ؟
    Last edited by Reza Azimy_RW; 21-09-2009 at 14:50.

داره خودمونی میشه amir1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان.نسخه ای که من خریدم زبانش ژاپنیه.البته حرف زدن ها انگلیسیه ها ولب منو ها و زیر نویس ها ژاپنیه.می شه درستش کرد؟؟؟

ویرایش:مشکلم حل شد.
    Last edited by amir1989; 21-09-2009 at 14:46.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تنها چیزی که این نسخه از بازی نداشت ترس بود....ترس توی سری های اول بازی فراوان بود مخصوصا توی شماره 3 که nemesis میومد سراغمون....هر بار که اون رو میدیدم مثل دفعه اول ازش وحشت داشتم
    ولی توی نسخه 5 بازی گرافیک خوبی برخورداره...البته هوش مصنوعی شوا و همچنین دشمنان خوب کار شده...مخصوصا مال شوا که خیلی توی مبارزه ها به کمکمون میاد و مثل بازی های دیگه که همکارت توی راه مثلا بین سنگ ها یا دیوار گیر میکنه همچین مشکلی نداره
    معماهای بازی هم خیلی کم شده یا اصلا بهتره بگم چیزی بنام معما وجود نداره
    کلا بازی سبکش اکشن خالص شده که برای من که از شماره های قدیم این بازی رو دنبال می کردم یک کمی حال گیری بود
    مزه سری resident evil به ترس و معماهای اون بود....ولی این نسخه به نظر من نسخه ضعیفی نبود که بخوایم ازش انتقاد کنیم
    سبک بازی عوض شده بود ولی خیلی پیشرفت ها هم داشته و همونطور که دیدین نمرات بالایی هم گرفته
    اکثر دوستان هم که از بازی راضی بودن...ولی اگه باز همون سبک قدیم رو دنبال می کرد بهتر بود
    در کل یه تشکر به کپکام بدهکار شدیم که این بازی رو برای pc هم ارائه کرد

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

این وسکر چقدر شکل نیو توی ماتریکسه

10. این کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

در کل یه تشکر به کپکام بدهکار شدیم که این بازی رو برای pc هم ارائه کرد
    اره قبلا سونی برای اویل زیرو افتاد به پاش اخرشم فقط برای گیم کیوب موند.اویل 4 هم با کلی التماس و پول راضی شد که برای پی اس 2 منتشر کنه

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

من منظورم از طرفداران اویل همون طرفداران سبک ترسناک ، معمایی بود
    خب در واقع سبک اویل همین بود ولی خب خیلیا مثل خود من به خاطر داستانش هم اونو دنبال میکنن
    هنوز هم به نظر من از نظر گیم پلی یک بازی فوق العادس ولی نه به عنوان یک سبک ترسناک
    ولی واقعا داستانش رو خیلی بهتر از این فرض میکردم
    با شما كاملا موافقم !

از دوستانی که نظر دادن ممنونم و از بقیه نیز خواهش می کنم نظرشون رو بگن . به هر حال اینجا تایپک این بازی هستش و بهتره که نظراتمون رو بگیم. اون چند نفری که نظر دادند بر بخش اعظم نظر من موافق بودند که اویل دیگه اون ترس و اضطراب سری های قبل رو مخصوصا مانند سری اول تا سوم رو نداره و معماهاش هم دیگه خیلی کم شده و بیشتر دارن بازی رو اکشن می کنند. یکی از دوستان گفت که این خوبه !!!! می خوام بپرسم کجاش خوبه؟؟؟!!! ما اویل رو به خاطر ترسش دوست داریم و اینکه یه بازی ترسناکه . وقتی بخواد به جای ترس اکشن بشه دیگه میرم call of duty یا یه بازی اکشن دیگه بازی می کنم چرا بیام اویل رو انتخاب کنم؟ اویل از اسمش هم پیداست( اقامتگاه شیطان ) باید ترسناک باشه . من احساس می کنم کاپکوم به فکر طرفداران این بازی نیست و بیشتر به فکر پول پارو کردنه و فقط خواسته که علاقمندان بیشتری رو به این بازی جلب کنه اما قافل از اینکه با این کارش طرفداران واقعی و متعصبی مثل منو ناراحت می کنه . هرچند که چون واقعا عاشق اویل هستم بازم بازی می کنم و کماکان به این بازی تعصب دارم اما واقعا از این روند سازنندگان بازی راضی نیستم. اصلا من تنها چیزی که تو رزیدنت اویل 4 و 5 نمی بینم ترس هستش بازی کاملا اکشن شده. خواهشا دوستانی که از اویل 1 تا حالا دارن این بازی رو دنبال می کنند هم نظرشون رو بگن. اگه یادتون باشه در رزیدنت اویل 1 و 2 و بخصوص 3 ما فقط در یک اتاق می تونستیم نفس راحت بکشیم و اونم اتاق save بازی بود و در هیچ جای دیگر بازی آرامش نداشتیم و من به شخصه فقط به خاطر این هیجان و ترسناک بودن بیش از حد اویل عاشق این بازی شدم اما متاسفانه 10 درصد اون ترس رو هم در اویل 5 نمی بینم
    هميشه همين بوده ! اينا كه به فكر ما نيستن به فكر پول در اوردن خودشونن الانم كه ديدين نخسه PC اومده خيال نكنيد دلشون سوخته براي سود بيشتر !!!

كاملا با تيكه اخر موافقم ! :دي يادش بخير عجب بازي بود ولي لانم زياد بد نيست ! حد اقلش اينه كه داريم با كريس دوباره بازي ميكنيم !

راستي اگه منظورت از موافق بودن با بازي من بودم بايد بگم : در هيچ صورتي من از اين بازي نا اميد نميشم چون هميشه عنوان

خوبيه ولي نگفتم موافقم گفتم كه خوبه ! ولي نه براي اسم رزيدنت اويل !!!!

2-دور بازوی کریس با دور ران های ارنولد ! گمونم یکی باشه !
    :دي اره عجب بازويي داره آدم فكر ميكنه 20 ساله از نخسه كد ورنيكا تا الان بدنسازي كار ميكنه

---------------------------------------------

بگذريم به نظر من يه چيزه مثبت و خيلي خوبي كه بازي داره همون همراه هست و شخصييت جديد ! راستي ميخواستم بدونم

داستان سري هاي فرد توي 5 تموم ميشه ؟ يا نه؟

13. 2 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه L u K e !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

اقا یکی این فایل S312.arc رو بزاره عجب گیری کردیما S313 رو دانلود کردم بعد 1 -2 مرحله این Error می یاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •