میبره اقا میبره
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ترکیب پرسپولیس مقابل مس کرمان اعلام شد
خبرگزاري پرسپوليس : از سوی کادر فنی پرسپولیس ترکیب اصلی این تیم مقابل صنعت مس کرمان اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري رسمی باشگاه پرسپولیس، افشین قطبی سرمربی تیم سرخپوشان پایتخت اسامی بازیکنان اصلی و همچنین ذخیره این تیم را بشرح ذیل اعلام کرد:
سید مهدی واعظی، کریم باقری (کاپیتان)، سپهر حیدری، پژمان نوری، نبی ا... باقریها، بهادر عبدی، حسین کعبی، فرزاد آشوبی، عباس آقایی، علیرضا نیکبخت واحدی و محسن خلیلی.
ذخیره ها: حسن رودباریان، فراز فاطمی، حسین بادامکی، فرهاد خیرخواه، جورج آراندا، مهران فرضیات و مسعود زارعی.
اووووووووووووفبهادر عبدی
باز این اشغال رو گذاشتن تو ترکیب
مساوی کردیم رفت. میبینم که امین جونمون پیداش شده. ای جووونم.
میتونستیم ببریم هان!! حیف شد.
سلام امین جونی
موندم که این طرف توی پرسپولیس چی کار می کنه
زارعی به اون خوبی رو ول می کنن می چسبن به ...
واسه منم جای سوال بود زارعی چرا بازی نکرد او عبدی که مرخصه اونم ار کعبی که فقط بلده اخراج بشه
متاسفانه مساوی کردیم
من تعجب میکنم چرا مربیان تیمهای مختلف لیگ فرهنگ صحبت کردن ندارند
نباید قلعه نوعی به خود اجازه می داد اینگونه در مورد پرسپولیس و قطبی صحبت کند.
همانگونه که قطبی بارها پس از برد به تعریف و تمجید از حریفان پرداخته و هرگز آنها را تحقیر نکرد
به هر حال قطبی باید بداند که بعضی ها جنبه فرهنگ و منش بالای او را ندارند
![]()
بازی امروز واقعا کسل کننده بود . اصلا" خوب بازی نکردیم اصلا . انگار بازیکنا از بازی قبل تا امروز همدیگرو ندیده بودن . واقعا" که . چیه نکنه جو گیر شده بودن فکر کردن منچسترن و تیم مقابلم بارساست !؟ .
![]()
من چند جا خوندم زارعی مصدوم بوده که بازی نکرده کلا به نظر من اگه ما بقیه بازیها رو تا پایان فصل ببریم قهرمان میشیم چون سپاهان هم امتیاز از دست خواهد داد وبازی اخر رو با خودش هستیم که میتونه همه جوره به اون بازی نگاه کرد
البته مساوی تو کرمان هم نتیجه بدی نیست و همین مس هفته پیش با سپاهان تو اصفهان واقعا بدشانس بود والا با اختلاف سپاهان میبرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)