تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 277 از 285 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

پروفشنال Meisam Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه سوال
    بعد از دانشگاه هاي كلانشهر ها(تهران مشهد تبريز شيراز اصفهان ) بهترين دانشگاه مال كدوم شهره؟

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

1

ای بابا انگار 5 -6 نفری آزاد نجف آباد بودن !
    حیف شد باید هم دیگرو میدیدیم(عجب دانشگاه باحالی بود بزرگتر از شهر ما بود )
    در مورد آزاد غیر از ریاضی میانگین بقیه بالای 90% ریاضی حدود 60% و 40 مین وقت زیادی.
    تازه الان از اصفهان رسیدم خونمون
    .................................................. .....
    با نظر سورنا موافقم من هم برنامم اینه تازه چندتا کتابم گرفتم
    فیزیک هالیدی - ریاضیه لویس لیتهلد جلد دوم قسمت اول واسه این 2 ماه
    .................................................. .....
    دیگه در مورد درصد و این چیزا هحرف کافیه اول در مورد رشته ها (هر روز به رشته معرفی کنین بقیه بیان توضیح بدن)
    بعد از رشته ها در مورد دانشگاها حرف بزنیم
    فکر کنم اینجوری بهتره
    .................................................. ......

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

سلام توی آزاد
    شیمی 80%
    فیزیک 70%
    ریاضی 7.5%
    ادبیات 40%
    زبان 40 %
    دینی 70%
    عربی 20%

رشته شیمی

درصد ها م اینه

کسی میتونه ترازم رو حدودی بگه

خیلی استرس دارم

دیروز فقط 600 تا پسر بود 1000 تا هم دختر

اونوقت فقط 50 نفر میخوان

دارم سکته میزنم

یکی کمک کنه لطفا"

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

ببینم احتمالا منظورت کتاب زرد کانون که نیست؟
    چرا منظورم همین بود. هر کسی سوالات سال 86 کانون رو می‌خوند، می‌تونست همه درصها به غیر از ریاضی رو بالای 60 بزنه. البته ریاضی رو هم می‌شد.

من فکر کنم ریاضی آزاد صبح پنج‌شنبه رو بالای 60 و حتی بالای 70 درصد زده باشم!!

داره خودمونی میشه Milikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر میکنم حساب رتبه و تراز برای آزاد به این راحتیا نیست ، بهتره صبر کنی کارنامه ت بیاد

راستی یوالات و کلید رو از کجا آوردی؟

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

يه سوال
    بعد از دانشگاه هاي كلانشهر ها(تهران مشهد تبريز شيراز اصفهان ) بهترين دانشگاه مال كدوم شهره؟
    از چه نظر خوب باشه؟ از نظر خوابگاه بخوای، شریف نمره‌اش درحد صفره!!!

من یه چیز در مورد صنعتی اصفهان شنیدم. یکی از دانش‌جویان این دانشگاه می‌گفت که ترم گذشته، خیلی از دانش‌جویان رو یکی از استادان انداخته!!! توی دانشگاه به این سطح، معمولاً درس نخون نمی‌ره و بیشتر دانش‌جویان در حد بالا هستند و این نشان از عقده‌ای بودن استاد هست!

آخر فروم باز Sharim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    A Stairway To Heaven

پيش فرض تجربیات من پیرامون کنکور ...

سلام دوستان ...

اول از خودم بگم : 2 سال کنکور دادم - سال اول رتبه ام شد 9186 سال دوم هم شد در نهایت بی عدالتی 4000 (سر کنکور به خاطر گرما خون دماغ شدم و جلسه رو تر ک کردم) رشته ام تجربی بود و الان هم دانشجوی دانشگاه اصفهان ام .سال اول کلاس های علوی رو شرکت کردم و سال دوم هم کلاس های مدرسان شریف . با کلاس های پارسه - فهیم - قلم چی هم تقریبا آشنایی دارم چند تا از کلاس هاشون رو چند جلسه رفتم . با بهترین استاد های ایران هم کلاس گرفتم از جمله دکتر نیکنام (مولف کتاب های درسی) و ...

دو تا چیز رو لازم میدونم بگم : یکی در مورد انتخاب رشته که زمانش نزدیکه و یکی هم در مورد روش های مطالعه برای کنکوری های 88 .

(این ها فقط تجربیات منه - لزوما درست نیست و در مورد همه صدق نمیکنه)

************************************************** *******************************

اول در مورد انتخاب رشته:

1- قبل از این که نتایج کنکور بیاد تحقیق در مورد رشته های مورد علاقه اتون رو شروع کنید . (بهترین راه اینه که از دانشجویان اون رشته سوال کنید )

2- بعد از این که تحقیق کردید فقط بر حسب علاقه خودتون رشته ها رو اولویت بندی کنید ( اگه رشته ای قبول بشید که مورد علاقه اتون نباشه وقتی وارد دانشگاه شدید واقعا فشار عصبی زیادی بهتون وارد میشه و احتمال زیاد چند ترم مشروطی و ...)

من خودم به شیمی خیلی علاقه داشتم ( استعداد عجیبی هم داشتم - توی المپیاد شیمی هم برگزیده شده بودم) و تمام اولویت هام رو شیمی زده بودم و خوشبختانه هیچ کدوم رو قبول نشدم و زمین شناسی قبول شدم که اصلا بهش علاقه نداشتم وقتی رفتم دانشگاه و بیشتر با این رشته و دانشجو هاش آشنا شدم دیدم واقعا شیمی اون چیزی نبود که من تصورش رو داشتم و علاقه ام کاملا از بین رفت و به همون اندازه به زمین شناسی علاقه مند شدم , به طوری که اگه الان دوباره کنکور بدم فقط و فقط 1 رشته رو میزنم اونم زمین شناسی .

3 - بعد از این که رتبه ها اعلام شد حتما از توصیه های یک مشاور معروف و آگاه استفاده کنید (بیشتر برای اولویت بندی شهر ها نه رشته ها )

به خاطر حرف بقیه انتخاب رشته نکنید . اگه رتبه اتون مثلا شده 500 فقط برای این که بهتون بگن خانم دکتر و آقای دکتر ! پزشکی رو نزنید . برید در موردش تحقیق کنید ببینید اصلا به درد این رشته میخورید یا نه .(قابل توجه این که یکی از دوستان من ترم پیش از پزشکی انصراف داد چون میگفت تحملش رو ندارم)

دکتر رامشت رییس دانشگاه اصفهان حرف جالبی زد ! همون روز اول که ما وارد دانشگاه شدیم بهمون گفت :

"توی چند هفته اول کل تصورات شما از دانشگاه فرو خواهد ریخت ! "

درست هم میگفت چون همین طور شد . شما الان یک کم رویایی در مورد دانشگاه فکر میکنید , در صورتی که حقیقت چیز دیگه ایه . به خاطر همین میگم اول تحقیق کنید بعد رشته ها رو بر حسب علاقه اولویت بندی کنید .

4 - موقع انتخاب رشته توی وارد کردن کد ها خیلی خیلی دقت کنید چون ممکنه عواقب وخیمی داشته باشه !!

و اما در مورد کنکوری های 88 :

1- هرگز به حرف های مسئولین و مشاورین آموزشگاه ها اعتماد نکنید

2- کلاس های کنکور اگر برنامه ریزی شده و با توجه به نیاز های شما باشه خیلی میتونه مفید باشه در غیر این صورت نه . نیازی نیست شما همه کلاس ها رو برید ثبت نام کنید چون فقط وقتتون تلف میشه - با توجه به نیازتو درس ها رو ثبت نام کنید .

3- آخرش خودتونید و خودتون ! آموزشگاه در بهترین حالت منابع خوبی رو برای مطالعه در اختیارتون میگذاره اما دیگه به جای شما مطالعه نمیکنه و به جای شما چیزی یاد نمیگیره !! خودتونید که باید درس بخونید پس بیخود دلتون رو به آموزشگاه خوش نکنید که حالا چون کلاس دارید میرید حتما نتیجه میگیرید . آموزشگاه علوی که من میرفتم درسته رتبه های خوب هم داشت اما از بین حدود 20-30 هزار شاگرد . !! که اگه حساب میکردی زورکی 10 درصدشون رتبه نسبتا خوبی می آوردن .
    میگید نه ! اگه رفتید توی یک آموزشگاه که مثلا گفت ما 5 تا رتبه زیر 100 داشتیم ازش بپرسید چند تا رتبه بالای 100 داشتی ؟؟ یا مثلا چند درصد از شاگرد هاتون رتبه زیر 1000 آوردن ؟؟ اون وقت عمرا جوابتون رو بده !!

درس هایی که خودتون میتونید بخونید رو کلاس نرید . انقدر کتاب های خوب توی بازار ریخته که دیگه کمبودی از نظر منابع مطالعه وجود نداره . وقتی رفتید کلاس فقط یه قسمت از این کتاب ها رو خلاصه میکنن و میدن دستتون و میگن برید بخونید !! کلی هم پولشو میگیرن .

4- برای مطالعه اتون حتما برنامه ریزی کنید

5- حدود دی و بهمن که میشه 80 درصد افراد یه جوری حس درس خوندن رو از دست میدن و میره تا بعد از عید که دوباره داغ میشن !! توی اون مدت شما باید از رقباتون جلو بیفتید .

6- در کل توی آموزشگاه هایی که من میشناسم علوی از نظر برنامه ریزی قویتره و بهتر میتونه شما رو وادار به درس خوندن کنه البته اگه میخواید فقط یکی دوتا درس رو بگیرید

7- ... هر کسی اخلاق و روحیات خاص خودش رو داره . مشاور ها میتونن شما رو راهنمایی کنن اما خودتون باید راه خودتون رو پیدا کنید .

8-

************************************************** ********************************
    در آخر هم برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت میکنم
    پایدار و پیروز باشید

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان کسی نمی دونه کنکور آزاد پزشکی توزیع کارتش تقریباً کیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

رياضي هستم حالا لطف كنيد دو سه تا كتاب خوب و جامع معرفي كنيد
    اون چیزی که من از صحبت بچه ها فهمیدم:
    فیزیک دوم سوم پیش:اندیشه سازان 5 جلده(حالا مبتکران شده)(نویسنده ی فیزیک3 کمانگر بقیه نمیدونم)
    شیمی دوم سوم پیش:اندیشه سازان(بهمن بازرگانی)
    دیفرانسیل(تست):
    سطح:
    پایین:ده استاد
    متوسط:اندیشه سازان
    بالا:اندیشه فایق(رضوی)مبتکران(موسوی)
    دیفرانسیل(اموزش):رمزینه
    هندسه تحلیلی و جبر خطی:نمیدونم
    ریاضیات گسسته:نمیدونم
    هندسه1:گاج سفید
    هندسه2:نمیدونم
    حسابان(اموزش):اندیشه سازان
    (تست):نمیدونم
    آمار(تست):گاج سفید
    جبر و احتمال:نمیدونم
    زبان3(فارسی و انگلیسی):نمیدونم
    ادبیات2و3:انرژی اتمی
    زبان و ادبیات فارسی پیش:نمیدونم
    عربی2و3:گاج سبز 2و3(بهترین کتابی که تا حالا دیدم)
    دین و زندگی:انتشارات سبز

پروفشنال استبداد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

فکر میکنم حساب رتبه و تراز برای آزاد به این راحتیا نیست ، بهتره صبر کنی کارنامه ت بیاد

راستی یوالات و کلید رو از کجا آوردی؟
    حدوددی گفتم

مثلا" من فیزیک رو از 35 تا 2 تاش رو نزدم

با خودم گفتم 6 تا رو به عنوان غلط میزارم و حساب میکنم که میشه 71%

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •