تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 277 از 358 اولاول ... 177227267273274275276277278279280281287327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,761 به 2,770 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

دوست عزیز Amin Genius
    تمامی مطالب پست شما همه خلاصه ی مستند Arrival و سخنرانی های رافعی پور بود!
    هیچ چیز جدیدیم توش ندیدم!
    درضمن این دو تا که "منبع" حساب نمیشن!(حداقل منبع معتبر حساب نمیشن!)

شما داری به حرفای کسی(رافعی پور!) استناد میکنی که میگه شلوار Jean یعنی جن! یا کفش پاشنه بلند یعنی سم جن!
    یا اعداد روی لباسا طلسمه و ...!(یکی نیست بگه کت و شلوار خودتو کی دوخته!)

امیدوارم از حرفای من برداشت به قول خودتون "کوبنده" نکنید ولی استناد به داستان های افسانه ای ..... فکر نمیکنم کار درستی باشه!

در مورد صفحه ی شطرنجی تنها منبع همون نقل قول رافعی پور از یه روستایی هست! هیچ منبع دیگه ای وجود نداره..

در رابطه با دروغین بودن سفر به ماه قبلا در این تاپیک و یه تاپیک دیگه چندین بار بحث شده و دوستان اندیشمند ما به اون سوالاتی که تو مقاله نوشته پاسخ علمی و قانع کننده دادند(مثلا چرا پرچم سیخ وایساده! یا چرا هوا تاریکه! چرا ...!)

واقعا شما فکر میکنید رفتن به ماه کار خیلی سختیه؟! به نظر من به جز هزینش، رفتن به ماه آسون تره تا درست کردن به قول شما همچین توطئه ای! بشر امروز مرز های کهکشان ها رو هم در مینورده، ماه که چیزی نیست! حالا این که الان بازم نمیرن دلیلش این نیست که نمیتونن! دلیلش اینه که نه پول اضافی دارن نه وقت اضافی و نه حریف!

در رابطه با مصر و اهرام ثلاثه هم باید نظر باستان شناسان رو پرسید که اکثرشون(منظورم باستان شناسان هست! نه رافعی پور و اریک فون دانیکن و امثالهم!) مطالب جالبی رو در اون مورد بیان کردن

ولی روی هم رفته همه ی این مباحث زیر شاخه ای از "تئوری توطئه" هست...

در رابطه با خیلی از مباحث دیگه ای که مطرح کردید هم ترجیح میدم چیزی نگم!
    (تصویر شیطان(فتوشاپ)... تک تیر انداز بالای برج ساعت مکه(!) و ...)

2. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ولی خودمونیم این رائفی پور خیلی باحاله!چه مخی داره همه چی رو به هم ربط می ده!باید رو مخش ازمایش کنند ببینن چه جوریه!
    اگه نابغه بود دانشمندی مخترعی چیزی می شد اکثر حرفاش ناشی ازسطح پایین مطالعاتش
    راحت ترین کار تو زندگی ارتباط بر قرار کردن بین مسایل
    شما یه عکس یا یه جمله بده یه هدفی هم بده من هزاران رابطه و تفسیر برا شون پیدا می کنم
    انقدر تفسیرش میکنم کلمه رو که از معنایی که تو ذهن شما بوده فرسخ ها فاصله می گیره

4. 2 کاربر از dashhosein38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چون واضحه که سماوات در قران زیاد اومده و حد اقل واسه من واضحه که جدا از معنی واقعیش که نمی دونم چیه منظورش کل کائناته
    سماوات که مشخصه معنی اون آسمانهاست...شما چطور به کائنات رسیدی
    منظور قران هم همون هفت آسمان هست که توی مبحث علمی کاملا رد شده و چیزی به اسم هفت اسمان وجود نداره

اون حادثه 11 سپتامبر هم که کاملا یه صحنه سازی بود مثله کارای دیگه که بستنش به نوستراداموسو نمیدونم کد 19 قرآن و...
    میشه بدونم صحنه سازی از طرف کی؟!

راستی یه چیزی یادم رفت کتاب بیانیه اینشتین (البته اگه واقعا مال خودش باشه) رو هم بخونید خیلی جالبه ( در مورد اجنه معاد سفینه های فضایی برمودا و...) خواستید اینم لینک میکنم
    دوست عزیز مطالب مزخرف توی نت و سایت های ایرانی که جهت دهی اونا مشخصه به کجا میرسه زیاده.

شما اگه این مطلب رو با لیتک یک سایت معتبر و به زبان دیگری غیر از پارسی در اختیار دارین اینجا قرار بدین

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگه نابغه بود دانشمندی مخترعی چیزی می شد اکثر حرفاش ناشی ازسطح پایین مطالعاتش
    راحت ترین کار تو زندگی ارتباط بر قرار کردن بین مسایل
    شما یه عکس یا یه جمله بده یه هدفی هم بده من هزاران رابطه و تفسیر برا شون پیدا می کنم
    انقدر تفسیرش میکنم کلمه رو که از معنایی که تو ذهن شما بوده فرسخ ها فاصله می گیره
    دقیقآ ! خود من توی یکی از تاپیک ها به شیطان پرستانه بودن لوگوی المپیک سیدنی و عدد 666 در این لوگو پی بردم و افشاگری کردم ! کلآ آسون ترین کار ممکن همینه که بگردیم توی چیزای مختلف نشانه های توهم آمیز پیدا کنیم !
    مثلآ الآن آرم LG جلوی چشمم هست که میشه اون نقطه رو به صورت چشم جهان بین فراماسونری تعبیرش کرد که دورش هم کره زمین (اون دایره) دیده میشه که اون چشم زیر نظرش داره و اون L هم مخفف La Mazhab هست یعنی یک ماسون بی مذهب !

8. 2 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه turokpooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

سماوات که مشخصه معنی اون آسمانهاست...شما چطور به کائنات رسیدی
    منظور قران هم همون هفت آسمان هست که توی مبحث علمی کاملا رد شده و چیزی به اسم هفت اسمان وجود نداره

میشه بدونم صحنه سازی از طرف کی؟!

دوست عزیز مطالب مزخرف توی نت و سایت های ایرانی که جهت دهی اونا مشخصه به کجا میرسه زیاده.

شما اگه این مطلب رو با لیتک یک سایت معتبر و به زبان دیگری غیر از پارسی در اختیار دارین اینجا قرار بدین

صحنه سازی از طرف دولت آمریکا برای رسیدن به یه سری منافع تئ عراق و افغانستان.
    اینم اون کتاب به زبان اصلیش تو معتبر ترین سایت کتاب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

ولی آمازون سایت معتبر کتاب نیستا! یه فروشگاه اینترنتیه!
    تازه هر کتابی هم میفروشه! از قرآن گرفته تا آموزش جادوگری، هری پاتر، و حتی کتاب های فون دانیکن!
    اینکه یه کتابی رو بشه از یه فروشگاه اینترنتی خرید دلیل بر این نیست که اون کتاب معتبره!

11. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

صحنه سازی از طرف دولت آمریکا برای رسیدن به یه سری منافع تئ عراق و افغانستان.
    جالبه!!!
    اون از منافع آمریکایی
    این هم از منبع معتبر...من هم میتونم یک کتاب بنویسم و توی آمازون اون رو برای فروش بذارم
    قبلا ویکی پدیا شده بود منبع معتبر یک سری از دوستان...حالا هم سایت آمازون.

13. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

من معتبر ترین سایتی که میشناختم این بود ولی من اسم کتاب رومیذارم لطف کنید و تو سایتای معتبر خودتون پیداش کنید
    Die Erklarung-Enistein

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیرون از زمین

پيش فرض

اینم جالبه یه نگاه بندازید در ضمن یه کم بگردید ازون یوفوهای دوست داشتنی هم موجود داره

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نمیدونم بحثتون سر چیه، ولی منبع معتبر به مجلات علمی میگن که نتایج تحقیقات آکادمیک توشون چاپ میشه، حتی بین مجلات علمی هم اونائی که جزء اندیکس های معتبری مثل ISI هستند اعتبار دارند.
    دلیل اعتبار هم سیستم داوری هست که اینجا جاش نیست، بهرحال این مجلات هر جفنگیاتی رو چاپ نمیکنن

خوب اینا منابع معتبر و قابل استناد تو حیطه ی علم هستند. باقی منابع مثل سایتها، ویکی پدیا، یا کتابهای آمازون بسته به اینکه چقدر ازون منابع علمی بهره داشته باشند معتبر هستند. یه راه برای سنجش اعتبار منابع سند هست. یعنی این سایت یا کتابی که بهش استناد شده از چه منابعی استفاده کرده....
    شفافیت راهکار تحقیق هم مهمه و اینکه چگونه تحقیق رو انجام داده....
    معمولا تحقیقات دانشگاهی از اسلوب علمی برخوردارند و معتبر ترند هرچه منابع به محیط آکادمیک نزدیکتر باشند از اعتبار بالاتری برخوردارند.
    بهرحال بحث استناد و اعتبار منابع، یه بحث مفصل هست و معمولا اگر همه ی دوستان به این منابع دسترسی داشته باشند یا توان فهمشونو داشته باشند بحثهای بیخود کمتر شکل میگیره و تاپیک مفیدتر جلو میره....

17. 7 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •