مـــــــــــــنبع .....؟
مـــــــــــــنبع .....؟
بچه ها من باتری 8گیگ رو انداختم رو 95 معمولی 2 روز کامل با بدترین شرایت دووم میاره خیلی باحاله به گوشی که صدمه نمیزنه چون فقط امپرش فرق میکنه که این از نظر الکترونیکی هیچ اشکالی نداره
شما چی میگید؟
ولی من به زور انداختم رو 95 اخرشه معرکست
دوست عزیز یک حرفی بزن که با عقل جور در بیاد...
یا حداقل به یکی بگو که اینکاره نباشه...
من الان 2 تا گوشی رو دارم...
به هیچ وجه باطری 8گیگ به معمولی نمی خوره...
شما یا تا حالا 8گیگ ندیدی...یا بهت باطری 8گیگ تقلبی انداختن...
لطف کن اول تحقیق کن...بعد پست بده...
ممنون...
داداش ببین درست بگو البته حالا
من الان دوتا گوشی دستمه میخوای بندازم باتری 8 گیگ رو معمولی عکسشو الان بگیرم بهت بدم
من یه خورده رو زود اصابم میریزه به هم شما ببخشید که اینطوری جواب دادم
من دوتا گوشی رو دارم باتری 8 گیگ اره بهش نمیخره ولی اگه از یه قسمت بزاری میخوری باتری bl-6f رو خودم گزاشتم رو معمولی هیچ مشکلی نداره خیلیم راضیم شما هم انقده بد بین نباش اگه تو این بازی کم اوردی اخرش یه معذرت خواهی بدهکاری چون به یه نفر اینطوری صحبت کردن یه خورده بی احترامیه
"شما یا تا حالا 8گیگ ندیدی...یا بهت باطری 8گیگ تقلبی انداختن..."
دوست من این خودش یه دنیا اشکاله .....بعد شما میگی اگه آمپرش فرق کنه اشکال نداره ...؟؟؟؟
شما اگه گوشیت رو با یه شارژری که آمپرش با آمپر شارژ اصلیت فرق کنه شارژکنی پدر گوشیت در میاد زود شارژ میشه و زود شارژ خالی میکنه ... و به مرور زمان IC شارژ گوشیت میسوزه و دیگه شارژ نمیشه .....
خواهشاً این جور مسایلی که از درستیش اطمینان ندارید و ممکنه به گوشی دوستان آسیب برسونه اینجا مطرح نکنید ...
ولی تو یکی از رو یو ها باتری مدل 8 گیگ رو مدل معمولی انداخته بودن
عکسش توکلوپ 8 گیگ بود
فکر کنم اپتیموس پرایم گذاشته بود
فقط درش بسته نمیشد
من بد صحبت نکردم...
واقعیت رو گفتم...
امتحان کردم نشد...
اصلا جا نمیره...چه برسه بخواد بیفته تو...
سلام اینم عکساش
ببخشید دیگه گوشی سر دستم نبود یه d600 بیشتر نبود کیفیتش پایینه
عکس اول باتری رو خود 8 گیگ
هر دوشون باهم باتری 8 گیگو گزاشتم رو معمولی دیدی ببخشید اگه بند گوشی زیاد بد رنگه
اینم معمولی با باتری 8 گیگ راستی قابشو عوض کردما قاب گوشی نگی گوشیت چینیه ها ها ها
درشم بسته میشه دربسته هم خواستی اکسشو بفرستم نه فیلمش بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)