تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2769 از 4105 اولاول ... 1769226926692719275927652766276727682769277027712772277327792819286932693769 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,681 به 27,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان مفخم
    من برای دریافت دفترچه به یکی از مراکز پلیس 10+ رجوع کردم و کارمند مربوطه(یه آقای میانسال کم حوصله) به جای دفترچه بهم سه برگه کپی شده(و البته ناخوانا) یکی برای مشخصات مشمول، دومی برای مشخصات بستگان مشمول و آخری برای واکسیناسیون رو به قیمت مقطوع 800 تومان(دفترچه 1500 تومان!!) بهم داد.(گفتند که اگر دفترچه رو میخوای به سختی گیر میاد و باید بری خودت تهیه کنی!)
    وقتی از ایشون درباره برگه معاینات فنی(پزشکی) سوال کردم، گفت بعد از تکمیل برگه واکسیناسیون به همین جا رجوع کن بهت می دیدم(؟!!)
    می خواستم بدونم این برگه کذایی رو دکتر باید پر کنه یا خودمون؟
    سپاسمندم

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این دفترچه راهنمای خدمت هست.جواب خیلی از سوالاتتون رو میتونید توی این فایل پیدا کنید.امیدوارم بدرد بخوره .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا امریه های سازمان حفاظت از محیط زیست اسفند ماه لغو شده؟
    امروز از سازمان با من تماس گرفتند و گفتند که امریه ها لغو شده و شما باید تمدید کنید برای تیرماه
    اما من یک بار تمدید کرده بودم از برج ۱۰ به برج ۱۲ به این دلیل گفتم که من قبلا تمدید کردم نمی تونم تمدید کنم ولی گفتن ما خودمون تمدید می کنیم براتون برای برج ۴ سال ۹۴
    آیا میشه این کارو کرد؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام به دوستان مفخم
    من برای دریافت دفترچه به یکی از مراکز پلیس 10+ رجوع کردم و کارمند مربوطه(یه آقای میانسال کم حوصله) به جای دفترچه بهم سه برگه کپی شده(و البته ناخوانا) یکی برای مشخصات مشمول، دومی برای مشخصات بستگان مشمول و آخری برای واکسیناسیون رو به قیمت مقطوع 800 تومان(دفترچه 1500 تومان!!) بهم داد.(گفتند که اگر دفترچه رو میخوای به سختی گیر میاد و باید بری خودت تهیه کنی!)
    وقتی از ایشون درباره برگه معاینات فنی(پزشکی) سوال کردم، گفت بعد از تکمیل برگه واکسیناسیون به همین جا رجوع کن بهت می دیدم(؟!!)
    می خواستم بدونم این برگه کذایی رو دکتر باید پر کنه یا خودمون؟
    سپاسمندم
    سلام؛ ترتیب خاصی نداره! من اول معاینه پزشکی رو انجام دادم و بعد رفتم واکسن زدم.
    اگه دفترچه داشته باشید داخلش برگه واکسن داره؛ برگه معاینه رو هم خود +10 باید بهتون بده
    برگه رو میبرید پیش پزشکی که دفتر پلیس + 10 بهتون معرفی میکنه؛ بعد هم کاغذ مهر و امضا شده رو میبرید +10 تا اطلاعاتش در سامانه ثبت بشه. نهایتاً برگه رو میدن به خودتون.

خودم حدود 1ماه پیش رفتم؛ فقط فشار، قد و وزن رو اندازه گرفت و چند تا سؤال کرد و برگه رو مهر و امضا زد. حدود 14 تومن هم ازم پول گرفت!

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای جواب هایی که دادید خیلی قدردانم
    محاصب عزیز ahwazp30 از لینکی که قرار دادید متشکرم.
    یکی از مواردی که برای ثبت درخواست میشه، اصل آخرین مدرک تحصیلی هست. من که به دانشگاه رجوع کردم بهم ندادن. مگر این طور نیست که آخرین مدرک تحصیلی(لیسانس و...) بعد از پایان دوره خدمت ضرورت به فرد داده می شه؟

6. این کاربر از Dirk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان برای جواب هایی که دادید خیلی قدردانم
    محاصب عزیز ahwazp30 از لینکی که قرار دادید متشکرم.
    یکی از مواردی که برای ثبت درخواست میشه، اصل آخرین مدرک تحصیلی هست. من که به دانشگاه رجوع کردم بهم ندادن. مگر این طور نیست که آخرین مدرک تحصیلی(لیسانس و...) بعد از پایان دوره خدمت ضرورت به فرد داده می شه؟
    شما باید نامه دانشگاه به نظام وظیفه رو بگیرد که توش تاریخ فراغت و معدل رو زده
    بعد با این نامه میرید پلیس +10 برگه اعزام میگیرید، تازه با برگ اعزام میتونید گواهی موقت بگیرید نه اصل مدرک رو

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

قانونا مرخصی ماهی یکروز هست، بعد برای مسافت های بالاتر هم تو راهی در نظر گرفته میشه، البته بحث مناطق عملیاتی و... متفاوته.

در عمل بیشتر از 1 روز در ماه میشه که رابطه مسقیمی به نظر فرمانده و شرایط و... داره.
    ممنون. نه اینو میدونم. منم تا وقتی داخل پادگان بودم با نظر فرمانده میشد تا 20 روز هم مرخصی رفت ! اما الان قسمت اداری هستم و مرخصی فقط قانونیش رو میدن ! برا مجردها میگن ماهی 1 روزه. برا متاهل ها چقدر فرق میکنه ؟ ماهی 2 روز ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز دفترچه رو بردم پلیس +10 ثبت کردم افتادم 1394/4/1
    بنظرتون اگه درخواست تعجیل بدم برای 1394/2/1 اگه قبول کنن ممکنه جای بد بیفتم که ته مونده باشه...؟؟؟
    و اینکه اونجا گروه خونی و تاریخ تزریق واکسن منو اشتباه زده العان متوجه شدم بنظرتون برم اصلاحشون کنم یا لازم نیست و مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز دفترچه رو بردم پلیس +10 ثبت کردم افتادم 1394/1/19
    اصفهان هستم
    کجا میافتم؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز دفترچه رو بردم پلیس +10 ثبت کردم افتادم 1394/4/1
    بنظرتون اگه درخواست تعجیل بدم برای 1394/2/1 اگه قبول کنن ممکنه جای بد بیفتم که ته مونده باشه...؟؟؟
    و اینکه اونجا گروه خونی و تاریخ تزریق واکسن منو اشتباه زده العان متوجه شدم بنظرتون برم اصلاحشون کنم یا لازم نیست و مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

سلام به روی ماهت داداش

اگه با درخاست موافقت بشه تاثیری در جای خوب یا بد نداره چون تقسیم بندی ها اینطور که دوستان میگن یک ماه قبل از اعزام انجام میشه و معمولا بعد از اون هم دیگه تعجیل کسی رو قبول نمیکنن پس فقط به شانس ربط داره نه به زمان .

در مورد دوم هم بله حتما باید اصلاح کنی چون گذشته از جنبه قانونیش که میتونه شما رو درگیر کنه عواقب بدی داره چون اگه نیاز به خون داشته باشید در مواقع بحران بر اساس همین اطلاعات به شما خون تزریق میشه و تزریق خون ناسازگار با گروه خونیت میتونه باعث مرگ بشه .پس گروه خونی حتما باید صحیح وارد بشه .(لااقل به خاطر سلامتی خودت) .خیلیا این کارو میکنن و مشکلی هم پیش نمیاد اما من همه چیزو برات توضیح دادم .حتما برو اصلاحش کن .

راستی برج 2 پر شده بود یا پیشنهاد خودت برج 4 بود ؟
    Last edited by ahwazp30; 04-02-2015 at 17:17.

12. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •