تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2769 از 3745 اولاول ... 176922692669271927592765276627672768276927702771277227732779281928693269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,681 به 27,690 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها سرویس 512
    4تا10 رایگان نیم چاشت
    کسی میدونه سرعت دانلود چند میده؟
    بستگی به شانست داره ! هم میتونه جفت سرور داخلی و خارجیت رو 64 کیلوبایت محدود باشه! و هم ممکنه سرور داخلیت تا 12 مگ باز باشه ( تا هر جایی که خطت بکشه ) ولی خارجیت رو 64 کیلو محدود باشه!
    اگه خوش شانس باشی ، سرعتت از سرور داخلی بالا خواهد بود و اگه بد شانس باشی ، سرعت از جفت سرور ، محدود!!
    در مورد سرعت تایم رایگان آسیاتک ، هیچکس نمیتونه تضمینی بهت جواب بده! باید ریسک کنی!

2. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان،
    سرعت آپلود سرویس شهاب چقدره؟
    ممنون
    ربطی به اینکه چه سرویسی بگیری ، نداره!
    حالات مختلفه مقادیری که خط رو میبندن ، در این پست گفتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی هست از مرکز پاسداران تهران از آسیاتک سرویس داشته باشه؟
    آیا این مرکز سرعت داخلی رو روی حداکثر میبنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    خط من تا 2 روز قبل که افتابی بود تا 11 میبستنش ولی امروز که بارون باریده کیفیت خط خیلی کم شده و بیشتر از 7 مگ نمیره
    به نظرتون به خرابی تلفن بگم از طرف مخابرات درست میکنن؟
    یا خود اسیاتک میتونه کاری بکنه؟
    به نظرتون چیکا کنم؟
    ممنون از راهنماییتون

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من هیچوفت با سایتای حارجی بالاتر از 2 مگ نتونستم برم! داخلی ولی محدویت نداره. چطور شما 10 مگ خارجی داری؟!

وضعیت خط: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان! مشکل رو حل کردم! من از کابل دو زوج استفاده کرده بودم و طبیعتا از یک زوج اون. حالا امتحانی اومدم و از دوزوج با هم استفاده کردم. انگار اومدم و سطح مقطع رو دوبل کردم! همونطور که در عکس میبینید بدون اینکه SNR Margin و Attenuation و HEC Errors تغییر محسوسی داشته باشه سرعت دانلود قابل دستیابی از 7268 مگابیت به 11528 مگابیت رسیده.
    قبل از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد از رفع مشکل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میشه یکم واضحتر بگی!! منم همین مشکل رو دارم از یه سیم واسه دو خط استفاده میکنیم و وقتی مودم دومی روشن میشه 2-3 مگ از کیفیت اونیکی کم میشه

------------------------------------------------

کسی نیست راهنمایی کنه برای اون 1 گیگ هدیه باید چیکار کنیم؟؟ تو کانال تلگرام نوشته عکس و متن رو بزاریم تو اینساگرام ولی بعدش باید چیکار کنیم؟؟؟؟

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کابل دو زوج در اصل 5 رشته داره. شما یکی شو بذار کنار، 4 تای باقیمانده رو دوتا دوتا به هم بتاب و از هرکدوم بعنوان یک رشته (دوبل شده) استفاده کن. نمیدونم مشکل شما هم از همین راه حل بشه یا نه. اگر دو خط تلفن دارین و کابل دو زوج پس کاریش نمیتونی بکنی مگر اینکه کابل رو عوض کنی مثلا 4 زوج بگیری. همه اینا وقتی توجیه داره که اساسا ربطی به مشکلت داشته باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من یکبار زنگ زدم صدای مشتری طرف کم مونده بود منو بکشه.

شکایت کردم به 195 یکی دیگه از همین صدای مشتری زنگ زد خیلی خیلی خیلی با شخصیت مودب و پیگیر احتمالا همین آقا بود.
    وقتی زنگ میزنی با طلبکار باشی
    دقیقا اون طرف میخندید و میگفت هنوز 72 سده واسه رانژه یه هفته مونده من دیگه عصابی شدم و گفتم ولش کن نامه تخلیه منو بفرست مرکز طرف گفت نمیشه گفتم واسه چی وقتی پورت خورده به خطم دوباره تخلیه رو بزن مخابرات هم اوکی میکنه گفتش که باشه بزار من پیگیری میکنم و بهشم گفتم من از مخابرات شکایت کردم الان از اسیاتک هم شکایت میکنم دیگه یارو ترسید چون هم امتیاز دهی پشتیبانا فعال شده هم یه جورایی فکر کنم هر کی نتونه امتیاز خوبی بگیره اخطار میگیره.
    این آقایی هم که میگم خواستم ازمخابرات شکایت کنم اشتباهی زدم آسیاتک دیدم زنگ زدن گفتم ببخشید من میخواستم برا مخابرات بزنم گفت باشه منم پیگیری میکنم با اینکه من انصراف از شکایت زدم اولین نفری کهبعد از رانژه شدن خطم بهم زنگ زد همین آقا بودش.هر موقع زنگ میزنی طلبکار باش و با لحن تند و خشن باهاشون صحبت کن

12. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من هیچوفت با سایتای حارجی بالاتر از 2 مگ نتونستم برم! داخلی ولی محدویت نداره. چطور شما 10 مگ خارجی داری؟!

وضعیت خط: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من 6 ماهه اومدم آسیاتک بغیر از ماه اول که از نظر سرعت و پینگ وضع خیلی بدی داشت بقیه اوقات مشکل خاصی نداشته
    البته الان یه مدته بدون قند شکن سایتا بخوبی لود نمیشن که واقعا اذیت کنندس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •