دقیقا مشکل منم تو ساعات شبانس
از بسته 3 گیگ 2 شب تا 8 صبح روز بعد استفاده کردم
دقیقا مشکل منم تو ساعات شبانس
از بسته 3 گیگ 2 شب تا 8 صبح روز بعد استفاده کردم
آره عزیز هر لحظه که اراده کنید میتونید وارد حسابتون بشید وزیر شاخه هاتون رو ویرایش کنید حذف کنید اد کنید حجمشون رو کم یا زیاد کنید در کل چیز فوق العاده جالب وکاربردی هست
با سلام و خسته نباشید خدمت شما،من نزدیک 5 روزه از 20 بهمن مشکل پاکت لاس پیدا کرده اینترنت 4جی ایرانسلم،از مودم هم استفاده میکنم(lh92)
تمام راه هایی هم که به ذهنم رسیده انجام دادم واسه برطرف کردن مشکل
اگه میشه راهنمایی کنید
تست 4G ایرانسل در شهر بندرلنگه
سرور داخل
سرور خارج از کشور
![]()
سلام
دوستان برای باز کردن برنامه ایرانسل من حتما نیاز به داشتن بسته فعال اینترنت هست؟
سلام من چطوری باید بفهمم شهرم تحت پوشش 4 جی هست؟؟ به سایت ایرانسل که میرم نوشته شهر تحت پوششه اما وقتی کد *20# می گیرم نوشته 4جی غیرفعاله موندم چیکار کنم همین حالا هم یه مودم 3 جی دارم و نمیخوام الکی پول مودم 4 جی بدم
خب مشکل نمیتونه از مودم باشه.
قطعی از طرف ایرانسل هست.
یه شب من هزار بار مودم رو ریستارت کردم. اعصابم خرد شد.
سلام خیر فقط کافیه برنامه نصب کنید و با شماره مبایل و پسورو وارد شوید ، پسورد از کنترل حساب اینترنتی هم میتونید بسازید
سلام این ریسک نکنید وقتی خود ایرانسل که الکی بعضی جاها میزنه پوشش داره میگه شهر شما نداره پس فعلا مودم نخرید با گوشی تست کنید هر دفعه رویت کردید و ثبات داشت اقدام کنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون
من اینکار رو کردم اما میخواستم ببینم وقتی که بسته اینترنت فعالی نداریم میشه با دیتای خود سیمکارت وارد برنامه شد و بسته خرید یا حتما از قبل باید اینترنت داشته باشیم؟ (کنترل مصرف آزاد هم فعاله)
خواهش میکنم
نه با هر نتی میشه اینکارو کرد فرقی نداره، اما کد تایید برای ثبت نام به خطی که اونجا ثبت میکنید اس ام اس میشه .بسته با ایرانسل من مستقیم نمیشه خرید فقط با شارژ میشه متاسفانه اما از طریق کد و سایت میشه مستقیم با کارت بانکی بسته خرید. درضمن طرح کنترل مصرف ازاد وصل باشه نت بدون بسته کار نمیکنه و ازاد نمیشه مصرف کرد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)