تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2768 از 4105 اولاول ... 1768226826682718275827642765276627672768276927702771277227782818286832683768 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,671 به 27,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان من 19 بهمن اعزاممه ولی بخاطر کمردرد که تازگی گرفتم رفتم دگتر و بعد mri کردم دکتر گفت هرنی دیسک یا همون دررفتگی دیسک دارم الان چیکار کنم بنظرتون میترسم برم اموزشی کلن دیسکم داغون شه مبخوام برا معافیت اقدام گنم ولی دوس ندارم معاف از رزم شم یک هفته هم بیشتر وقت ندارم باید برم نیرو دریایی سیرجان چیکار کنم ؟

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دو تا دیسکام در رفته

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید
    من میخوام پرونده ی سربازی پدرم رو پیدا کنم ولی نمیدونم چجوری ؟!
    پدر من سال ۱۳۶۲ از حوزه وظیفه درجه ۲ کرج اعزام میشه! آموزشی میوفته مشگین شهر!
    خدمت هم میوفته "ناحیه ژاندارمری کرمان گروهان امداد" !
    خب الان من نمیدونم چیکار کنم!! چون دیگه ژاندارمری کرمان وجود نداره!
    البته سال ۱۳۶۴ ژاندارمری کرمان نامه میزنه به حوزه وظیفه درجه ۲ کرج که پدر من ترخیص شده در این تاریخ!!
    حالا موندم پرونده ی پدر من کجاس! دوستان اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه. ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید نسخه پزشک باشه و پزشک پادگان هم تایید کنه، البته بعضا سخت نمیگرن و فقط نسه پزشک کافیه، ولی نمیشه در کل هر کی هر چی خواست بدون نظر دکتر ببره، یکی متادون میبره، یکی ترمادول و...
    این دوره اموزشی چطوری هست؟ یعنی شامپو سرت هم نمی تونی ببری داخل؟!
    به هر حال مشکلی نیست و پزشک متخصص نامه میده .
    بعد دم در وقتی کیف رو می گردند باید به سرباز بگیم اینها نسخه داره و ما رو بفرستند پیش پزشک؟
    بعد از اموزشی دیگه این مشکلات تمام میشه درسته؟ و میشه مصرف کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام. من 12/1 اعزام هستم. مهندسی مکانیک، افتادم نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه. اگه میدونید بگید چطوره شرایطش چجوریه؟ مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال درباره غیبت داشتم.
    من می خواستم از این شرایط خرید غیبت استفاده کنم وقت نکردم برم پلیس +10 اگه اطلاع دارید شما راهنمایی کنید.
    من نیمسال اول 83-84 دانشگاه قبول شدم کاردانی و رفتم دانشگاه ولی ترم آخر بخاطر مشکلاتی که داشتم انصراف دادم و دانشگاه نامه انصرافمو بهم داد و تاریخ پایان معافیت تحصیلیمو 30/11/1386 زدن یعنی با سنوات 6 ترمی دانشجو بودم، می خواستم بدونم من از بعد این تاریخ وارد غیبت شده ام دقیقا؟ از چه تاریخی غیبت خورده ام؟ چون اگر از همان تاریخ انصراف باشه 8 سال غیبت می خورم و شامل این قانون میشم.
    اعلام کردن تا 15 اسفند فقط میشه ثبت نام کرد تا شامل این طرح بشیم.
    ممنون از پاسختون
    Last edited by mghavibazou; 04-02-2015 at 10:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم نظام وظیفه، گفتن کد مازاد خوردی، دوستان اطلاعی دارید کجا بیشتر مازادی هارو میگیرن یا کاملا شانسیه؟
    (فوق لیسانس کامپیوتر، کارت سبز بسیجم دارم، نیرو دریایی سپاه اقدام کرده بودم که با این اوضاع نشده مثه اینکه)
    Last edited by Mahyar25; 04-02-2015 at 10:46.

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

منم رفتم نظام وظیفه پرسیدم، افتادم ارتش عجبشیر. از یکی که یه ماه قبل آموزشی اونجا بود پرسیدم، گفت پادگان خوبیه و به سختگیری‌های سال‌های دور رو هم نداره.
    اون گفت که جمعه‌ها هم مرخصی می‌دن که برگردیم شهر خودمون، البته ما هر دو تبریزیم. تعطیل‌های رسمی هم تعطیلیم و مرخصی. البته اینا شرایط اون بوده شاید واسه ما فرق بکنه.
    من که راضی‌ام هم اینکه حداقل این دو ماه نزدیکیم و هم ارتش افتادیم.

9. این کاربر از BehzadKiNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

قانونا مرخصی ماهی یکروز هست، بعد برای مسافت های بالاتر هم تو راهی در نظر گرفته میشه، البته بحث مناطق عملیاتی و... متفاوته.

در عمل بیشتر از 1 روز در ماه میشه که رابطه مسقیمی به نظر فرمانده و شرایط و... داره.

اعزامتون را که ما نمی تونیم بگیم ولی احتمالا آبان 94
    پایین 6 ماه کسر جبهه تعلق نمیگیره.
    تو بسیج از مدت خدمت کم میشه را نفهمیدم یعنی چی!

اصلا ربطی نداره شانسی هست.

باید نسخه پزشک باشه و پزشک پادگان هم تایید کنه، البته بعضا سخت نمیگرن و فقط نسه پزشک کافیه، ولی نمیشه در کل هر کی هر چی خواست بدون نظر دکتر ببره، یکی متادون میبره، یکی ترمادول و...

اگر بیفتین شهر خودتون و حتی محله خودتون هم دلیل نمیشه برید خونه، در پست قبل نوشتم فلسفه خدمت در ناجا 24 ساعته هست، به همین دلیل سعی غیر شرایط دار نمیدن شهر خودش که بیشترین استفاده بشه.

بله شرایط آب و هوایی هست.

برای عوض کردن نیرو پارتیه کوچیکتون بدرد نمیخوره یکی باید باشه به فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح رو بندازه (یعنی نه)

من تاریخ را نفهمیدم 93-94 و 86

ولی در کل هنوز چییزی تصویب نشده که شما مراجعه کنید، بزارید تصویب بشه، جزییات مشخص بشه، فراخوانی بشه بعد راهنمایی کنیم.

خیر دیپلم هم کد میخوره.

ده بار تا آخر هم قراره حرفه و تخصص پر کنید که به هیچ دردی نمیخوره.

انصافا ابان که خیلی دیره من میخام برج 6 اعزام شم.بخدا همیینجوری ججونا 2 سال از کار و زندگی میندازان اینم از اعزام کردن!5و6ماه یعنی الافی!!میشه کاری کرد زودتر اعزام شم همون برج6 مثلا.
    پدرم تو بسیچ 3ماه جبهه رفته به صورت داوطلبانه از مدت سربازی کم میشه؟؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام. من 12/1 اعزام هستم. مهندسی مکانیک، افتادم نیروی انتظامی شهید رجایی کرمانشاه. اگه میدونید بگید چطوره شرایطش چجوریه؟ مرسی.
    سلام؛ منم 1 اسفند هستم. دیروز رفتم +10 گفتن هنوز مشخص نشده؛ شما چطور متوجه شدید؟ رفتید نظام وظیفه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •