تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2767 از 3347 اولاول ... 176722672667271727572763276427652766276727682769277027712777281728673267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,661 به 27,670 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

الان ۴جی پلاس سرور ایرانسل

الان ۴جی پلاس( باکو )

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Last edited by greatpouya; 13-02-2017 at 09:37.

2. 7 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان من حداقل ۲سالی میشه که از بسته های چند کاربره استفاده میکنم ۱۰تا هم زیر شاخه دارم تو این مدت هم هیچ مشکلی نداشتم ولی از دیشب به هیچ وجه نمیتونم بسته بخرم با وجودی که با خط دیگه امتحان کردم میشه همش میگه خرید از این بولتون ممکن نیست بعدا امتحان کنید کسی می‌دونه مشکل چیه

4. این کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من حداقل ۲سالی میشه که از بسته های چند کاربره استفاده میکنم ۱۰تا هم زیر شاخه دارم تو این مدت هم هیچ مشکلی نداشتم ولی از دیشب به هیچ وجه نمیتونم بسته بخرم با وجودی که با خط دیگه امتحان کردم میشه همش میگه خرید از این بولتون ممکن نیست بعدا امتحان کنید کسی می‌دونه مشکل چیه
    فک کنم ایرانسل یا داره چیزی ارتقا میده یا کلا بهم ریخته قاطی کرده، تا دیروز که چند روزی بود حتی تماس با اپراتور ۷۰۰ هم نمیتونستم بگیرم میکفت موقتا شبکه با مشکل مواجه شده است، امروزو دیگ نمیدونم هنوز هست یا نه

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان کسی میدونه ایا دیدن تلویزیون انلاین لنز و شبکه های معمولی دیتارو مصرف میکنن مثلا رو ۴جی ببینیم؟ Lenz همون برنامه ایرانسل که جدید اومده میگم.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فک کنم ایرانسل یا داره چیزی ارتقا میده یا کلا بهم ریخته قاطی کرده، تا دیروز که چند روزی بود حتی تماس با اپراتور ۷۰۰ هم نمیتونستم بگیرم میکفت موقتا شبکه با مشکل مواجه شده است، امروزو دیگ نمیدونم هنوز هست یا نه

ديروز آنتن سيمكارت من بيشتر از 4ساعت قطع بود بعدش كه وصل شد فقط رو gsm رجيستر ميشد و آخرشب ديدم 3g شده

8. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

لطفا چندتا عکس از امکانات حالت سرشاخه مثل تعیین حجم - تغییر حجم - گزارش مصرفها بگذارید. جای این مساله توی تاپیک خیلی خالیه
    خودمم کنجکاوم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

4G+
    4.5G
    هم نسل هاي بعدي 4G هستن ؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

بله lte هم ورژن ها و استاندارد های متعددی داره که ببشر نحت عنوان کت cat می شناسن مثلا کت 4 که خیلی توی بازار سخت افزار داره در حقیقت 20 مگاهرتز با حالت میمو ظرفیت داره که با توجه به فعال بودن حالت میمو در این تکنولوژی تا 150 مگابیت می تونه سرعت بده. حالا اگر بشه از دو تا کریر به شکل همزمان استفاده کرد و دو تا کریر 20 مگاهرتزی رو تجمیع کرد میشه کت 6 و تا 300 مگابیت می تونه سرعت بده در تئوری این تجمیع برای سه تا کریر هم ادامه پیدا می کنه
    الان ایرانسل دو تا کریر داره یدونه 1800 مگاهرتزه با 10 مگاهرتز پهنای باند و یدونه 2600 هست با 15 مگاهرتز پهنای باند که در تئوری می تونه تا نزدیک 180 مگابیت در ثانیه در شرایط ایده آل و آزمایشگاهی سرعت بده.
    کلا کت هایی که چند تا کریر رو تجمیع می کنن بهشون پلاس میگن اونم به خاطر علامت + هست که بالای گوشی نمایش داده میشه و الا از نظر فنی اصطلاح پلاس رائج نیست همون cat 4 cat 6 cat 12 شناخته شده هست

11. 6 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

لطفا چندتا عکس از امکانات حالت سرشاخه مثل تعیین حجم - تغییر حجم - گزارش مصرفها بگذارید. جای این مساله توی تاپیک خیلی خالیه
    خودمم کنجکاوم
    عزیز داخل برنامه ایرانسل من قسمت چند کاربره با خرید یکی از اون دومدل بسته شما به عنوان سرشاخه حساب براتون فعال میشه وبعد از فعال شدن شما میتونید تا ۱۰شماره ایرانسلی رو به عنوان زیر شاخه اضافه کنید وبرای هر کدوم تعیین کنید که چه مقدار میتونن استفاده کنن به محض این که به اون حد برسن خودکار نتشون قطع میشه
    یکی از جذابیتهای این حساب اینه که اولا اگه ۲۰گیگ‌رو خریداری کنید اولا هر گیگ ۲۵۰۰تومن براتون میافته ثانیا لازم نیست برای هر خط جداگانه بخرید ثالثا میتونید نظارت کنید که هر کدوم از اعضا بیشتر مصرف نگنه(زیر ابی نره) درحالی که واسه کسایی که مصرف بالا ندارن خرید مثلا ۱,یا۲گیگ دیگه صحبت از ۲۵۰۰نیست بیشتر از این حرفها باید هزینه کنن
    درمورد عکس هم اگه امکانش بود چشم

13. 3 کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

خودمم کنجکاوم

15. 5 کاربر از ابوالفضل ۴۰۴۵ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امکان ویرایش هم داره؟ یعنی حجم تخصیص داده شده رو کم و زیاد کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •