الان ۴جی پلاس سرور ایرانسل
الان ۴جی پلاس( باکو )
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
الان ۴جی پلاس سرور ایرانسل
الان ۴جی پلاس( باکو )
Last edited by greatpouya; 13-02-2017 at 09:37.
دوستان من حداقل ۲سالی میشه که از بسته های چند کاربره استفاده میکنم ۱۰تا هم زیر شاخه دارم تو این مدت هم هیچ مشکلی نداشتم ولی از دیشب به هیچ وجه نمیتونم بسته بخرم با وجودی که با خط دیگه امتحان کردم میشه همش میگه خرید از این بولتون ممکن نیست بعدا امتحان کنید کسی میدونه مشکل چیه
فک کنم ایرانسل یا داره چیزی ارتقا میده یا کلا بهم ریخته قاطی کرده، تا دیروز که چند روزی بود حتی تماس با اپراتور ۷۰۰ هم نمیتونستم بگیرم میکفت موقتا شبکه با مشکل مواجه شده است، امروزو دیگ نمیدونم هنوز هست یا نه
دوستان کسی میدونه ایا دیدن تلویزیون انلاین لنز و شبکه های معمولی دیتارو مصرف میکنن مثلا رو ۴جی ببینیم؟ Lenz همون برنامه ایرانسل که جدید اومده میگم.
ديروز آنتن سيمكارت من بيشتر از 4ساعت قطع بود بعدش كه وصل شد فقط رو gsm رجيستر ميشد و آخرشب ديدم 3g شده
لطفا چندتا عکس از امکانات حالت سرشاخه مثل تعیین حجم - تغییر حجم - گزارش مصرفها بگذارید. جای این مساله توی تاپیک خیلی خالیه
خودمم کنجکاوم
بله lte هم ورژن ها و استاندارد های متعددی داره که ببشر نحت عنوان کت cat می شناسن مثلا کت 4 که خیلی توی بازار سخت افزار داره در حقیقت 20 مگاهرتز با حالت میمو ظرفیت داره که با توجه به فعال بودن حالت میمو در این تکنولوژی تا 150 مگابیت می تونه سرعت بده. حالا اگر بشه از دو تا کریر به شکل همزمان استفاده کرد و دو تا کریر 20 مگاهرتزی رو تجمیع کرد میشه کت 6 و تا 300 مگابیت می تونه سرعت بده در تئوری این تجمیع برای سه تا کریر هم ادامه پیدا می کنه
الان ایرانسل دو تا کریر داره یدونه 1800 مگاهرتزه با 10 مگاهرتز پهنای باند و یدونه 2600 هست با 15 مگاهرتز پهنای باند که در تئوری می تونه تا نزدیک 180 مگابیت در ثانیه در شرایط ایده آل و آزمایشگاهی سرعت بده.
کلا کت هایی که چند تا کریر رو تجمیع می کنن بهشون پلاس میگن اونم به خاطر علامت + هست که بالای گوشی نمایش داده میشه و الا از نظر فنی اصطلاح پلاس رائج نیست همون cat 4 cat 6 cat 12 شناخته شده هست
عزیز داخل برنامه ایرانسل من قسمت چند کاربره با خرید یکی از اون دومدل بسته شما به عنوان سرشاخه حساب براتون فعال میشه وبعد از فعال شدن شما میتونید تا ۱۰شماره ایرانسلی رو به عنوان زیر شاخه اضافه کنید وبرای هر کدوم تعیین کنید که چه مقدار میتونن استفاده کنن به محض این که به اون حد برسن خودکار نتشون قطع میشه
یکی از جذابیتهای این حساب اینه که اولا اگه ۲۰گیگرو خریداری کنید اولا هر گیگ ۲۵۰۰تومن براتون میافته ثانیا لازم نیست برای هر خط جداگانه بخرید ثالثا میتونید نظارت کنید که هر کدوم از اعضا بیشتر مصرف نگنه(زیر ابی نره) درحالی که واسه کسایی که مصرف بالا ندارن خرید مثلا ۱,یا۲گیگ دیگه صحبت از ۲۵۰۰نیست بیشتر از این حرفها باید هزینه کنن
درمورد عکس هم اگه امکانش بود چشم
امکان ویرایش هم داره؟ یعنی حجم تخصیص داده شده رو کم و زیاد کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)