تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2767 از 4105 اولاول ... 1767226726672717275727632764276527662767276827692770277127772817286732673767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,661 به 27,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید، پدر بنده 15 درصد جانبازی داره،
    این قضیه که الان میخوام بگم واسه 62 تا 64 هستش ؛
    18 ماه جبهه بوده (این 18 ماه جزو سربازیش بوده ولی خب فرستادن واسه جنگ اونم کردستان)، 3 ماه هم همون مقطع تو کرمان با قاچاقچی ها درگیر بودن!!
    6 ماه هم داوطلبانه جبهه بود!
    میخواستم بدونم کسی اطلاعی داره که میتونم با استفاده از سابقه ی جبهه و جانبازی پدرم، معافیت بگیرم ؟؟؟
    اگه میشه، چجوری ؟ چه مدارکی لازم و ضروری هست ؟! اصن نمیدونم از کجا باید شروع کنم! کمکم کنید لطفأ
    در ضمن خودم هم 8 سال بسیج فعال دارم ولی کارت سبز ندارم یعنی دوره ی تکمیلی نرفتم، آخرین مدرک تحصیلیم هم لیسانس شیمی کاربردی هستش.
    معذرت میخوام که طولانی شد.

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید، پدر بنده 15 درصد جانبازی داره،
    این قضیه که الان میخوام بگم واسه 62 تا 64 هستش ؛
    18 ماه جبهه بوده (این 18 ماه جزو سربازیش بوده ولی خب فرستادن واسه جنگ اونم کردستان)، 3 ماه هم همون مقطع تو کرمان با قاچاقچی ها درگیر بودن!!
    6 ماه هم داوطلبانه جبهه بود!
    میخواستم بدونم کسی اطلاعی داره که میتونم با استفاده از سابقه ی جبهه و جانبازی پدرم، معافیت بگیرم ؟؟؟
    اگه میشه، چجوری ؟ چه مدارکی لازم و ضروری هست ؟! اصن نمیدونم از کجا باید شروع کنم! کمکم کنید لطفأ
    در ضمن خودم هم 8 سال بسیج فعال دارم ولی کارت سبز ندارم یعنی دوره ی تکمیلی نرفتم، آخرین مدرک تحصیلیم هم لیسانس شیمی کاربردی هستش.
    معذرت میخوام که طولانی شد.
    سلام
    همون سابقه جپهه پدرتون (18 ماه خدمت)+ 15 درصد جانبازی واسه معافیت کافیه
    مراحلشم اینطوریه که پدرتون باید بره همونجایی که خدمت کرده و با ارائه مدارک اقدام به معافیت شما می کنه واسه اطلاع دقیق از مدارک مورد نیاز هم بهتره اول با همون محل خدمتش تماس بگیرید...
    Last edited by " M e H r D a D "; 03-02-2015 at 21:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    همون سابقه جپهه پدرتون (18 ماه خدمت)+ 15 درصد جانبازی واسه معافیت کافیه
    مراحلشم اینطوریه که پدرتون باید بره همونجایی که خدمت کرده و با ارائه مدارک اقدام به معافیت شما می کنه واسه اطلاع دقیق از مدارک مورد نیاز هم بهتره اول با همون محل خدمتش تماس بگیرید...
    مهرداد جان واقعأ ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لامصب خدمت آدمو طمع کار میکنه.

شاید خیلیا آرزشون بود شرایط منو داشتن !

یعنی خونشون تا پادگانشون پیاده ده دقیقه فاصله داشت.یا جای اداری میفتادن مثل من.ولی تهه تهش یه غم بزرگی هممونو گرفته.توی هر شرایط خدمتی که باشیم.حس ضعف رفتن به خونه.حس پوچی.حس دلتنگی و احساس اسارتی که یه زندونی داره.

اینو گفتم که بدونید غم خدمت کاری به دوریو نزدیکی نداره.کاری به سختیو راحتی نداره.

سلامتی همه سربازا.

ولی باز باید توی هر شرایطی خدارو شکر کرد شدید.مخصوصا من که میتونم اکثره شبا سر روی بالش خودم بذارم.شاید توی آموزشی یک درصد هم فکرشو نمیکردم.ولی وقتی خدا بخواد همه چیز خود به خود درست میشه.خدایا شکرت.شکرت.

5. 2 کاربر از romass100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان یک سوال درباره غیبت داشتم.
    من می خواستم از این شرایط خرید غیبت استفاده کنم وقت نکردم برم پلیس +10 اگه اطلاع دارید شما راهنمایی کنید.
    من نیمسال اول 83-84 دانشگاه قبول شدم کاردانی و رفتم دانشگاه ولی ترم آخر بخاطر مشکلاتی که داشتم انصراف دادم و دانشگاه نامه انصرافمو بهم داد و تاریخ پایان معافیت تحصیلیمو 30/11/1386 زدن یعنی با سنوات 6 ترمی دانشجو بودم، می خواستم بدونم من از بعد این تاریخ وارد غیبت شده ام دقیقا؟ از چه تاریخی غیبت خورده ام؟ چون اگر از همان تاریخ انصراف باشه 8 سال غیبت می خورم و شامل این قانون میشم.
    ممنون از پاسختون
    Last edited by mghavibazou; 04-02-2015 at 10:25.

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان

سلام
    در دوره اموزشی و بعد از ان میزارن محلول ببریم؟محلول موضعی که پزشک تجویز کرده رو باید مصرف کنم
    شامپو هم همین طور
    اگر نزنم نمیشه .پزشک تاکید کرده باید مصرف کنم داروهام
    Life24 عزیز من هم یه مشکل پوستی دارم که دکترم گفته منتج از اضطراب و استرس شدید هست و به مسبب اون یه سری دارو(مثل سرترالین و...)برام تجویز کرده. همچنین عارضه اختلالات خواب دارم و از دیازپام استفاده می کنم(البته نه همیشه).

مشکل اینه که در دوران آموزشی(خدمت رو نمی دونم) استفاده از هرگونه داروی آرام بخش و به خصوص خواب آور قدغن هست. من به دکترم گفتم و اون بهم توصیه کرد که در بخش معاینات پزشکی این رو مطرح کنم تا مجوزی چیزی(اگر ِمتفقالرأی بودن)مبتنی بر عدم منع استفاده از داروهای مذکور بهم داده بشه.
    علی ایها الحال در صورت امکان اگر می تونی یه گواهی از دکترت بگیر تا حدالامکان امکان استفاده داشته باشی.
    دوستان لطف کنید و اگر چیزی در این مورد می دونید بگید. متشکرم

Last edited by Dirk; 03-02-2015 at 22:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کسی از دوستان نظری در مورد پست من نداره؟

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

والا خدمت عنبرتون عرض کنم که هر تیپ آدمی برای ثبت نام اومده بود از جوون 18 ساله بگیر تا دبیر بازنشسته و مهندس صنایع و مشاغل آزاد و تعدادی هم دانشجو!
    البته خود من هم به این نیت رفتم که از این کانال فردا روز در ناجا استخدام بشم چون مدتیه که کارم رو در شهرداری از دست دادم و این بار میخوام سراغ شغلی برم که موندگار تر باشه برام
    ولی این طور هم نیست که هر کس که میاد پلیس افتخاری بیکار باشه یا به نیت استخدام در ناجا بیادش افراد مختلف با انگیزه های مختلف بودن که هر کدوم دلایل خاصی برای این کار داشتن
    در مورد خدمت سربازها هم در این کلانتری که من هستم هیچ کار تخصصی و سیستمی به دست سرباز انجام نمیشه حتی به جز رییس کلانتری بقیه کادری ها خودشون برای خودشون چایی می ریزن و نظافت های جزیی اتاقشون رو انجام میدن که در ارتش همچین چیزی نبود و هر کادری یک یا چند سرباز در اختیار داشت که کاراش رو انجام بدن تا آب در دلش تکون نخوره
    خب دلیل غیر کار و پول نمی تونه باشه البته کاری به استثنا نداریم شماهم خودتون دارید میگید که به خاطر استخدام رفتید ولی به نظر من اینکارو نکنید بهتره بعدا به این حرفم میرسید کلا سری که درد نمی گیره نباید دستمال بست.بهرحال هرکی مختاره هرجوری که دوست داره واسه خودش تصمیم بگیره و کشور به نیروی پلیس هم احتیاج داره
    در مورد خدمت در کلانتری بله تا حدودی اینطوری است و در مورد چایی ریختن و اینجور چیزا دلیلش اینه که اونجا هر سربازی واسه یه کاری میره مثلا یکی متهم میبره یکی پرونده یکی نگهبان وا میسته یعنی اونقدر سر همه سربازا شلوغه که اصلا وقت به این کارا نمیرسه ولی در مورد نظافت هر کسی بعد صبحگاه یه محوطه نظافت داره که شامل حیاط آسایشگاه و سالن اصلی و اتاق افسر نگهبان و راه پله و کلا همه جای کلانتری میشد.اون از کلانتری حالا فکر می کنی ستاد چطوری است؟ اونجا بدتر هم چایی میریزن سربازا واسه کادرا هم صبحا میرن واسشون نون میگیرن و واسشون صبحانه هم درست می کنن در مورد نظافت هم هرسربازی در مورد اتاق خودش حتی تا میزها رو هم تمیز می کنهالبته در مورد نظافت قضیه بهتر از کلانتری است چون فقط یه اتاق خودت است و هر روزم مجبور نیستی تمیز کنید مثل کلانتری اونم صبح اول وقت بعد4 ساعت پاس پیاده در شب و بی خوابی شدید در کل در این موارد هیچ فرقی با ارتشی که شما خدمت می کنه نداره.

لامصب خدمت آدمو طمع کار میکنه.

شاید خیلیا آرزشون بود شرایط منو داشتن !

یعنی خونشون تا پادگانشون پیاده ده دقیقه فاصله داشت.یا جای اداری میفتادن مثل من.ولی تهه تهش یه غم بزرگی هممونو گرفته.توی هر شرایط خدمتی که باشیم.حس ضعف رفتن به خونه.حس پوچی.حس دلتنگی و احساس اسارتی که یه زندونی داره.

اینو گفتم که بدونید غم خدمت کاری به دوریو نزدیکی نداره.کاری به سختیو راحتی نداره.

سلامتی همه سربازا.

ولی باز باید توی هر شرایطی خدارو شکر کرد شدید.مخصوصا من که میتونم اکثره شبا سر روی بالش خودم بذارم.شاید توی آموزشی یک درصد هم فکرشو نمیکردم.ولی وقتی خدا بخواد همه چیز خود به خود درست میشه.خدایا شکرت.شکرت.
    آره این حسو منم دارم یکی حرف خوبی میزد کلا دم در خونتم خدمت کنی باز خدمته و روزارشو میشماری

10. این کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Dirk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان آیا کد خوردن فقط برای مشمولین دارای مدرک لیسانس و بالاتر هست یا ممکنه که دیپلمی ها هم دوره کد بخورن.
    آخه داخل دفترچه یه قسمتی هست مختص حرفه و توانایی ها و از مشمول خواسته می شه تا اگر تو کاری توانایی داره دریغ نکنه(نمی دونم واقعاً به دردشون می خوره یا نه). من یکمی زبان خوندم و یکی از دوستان گفت که چیزی ننویس والا می افتی قزوین!
    آیا یه همچین چیزی ممکنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان برای کل 21 ماه خدمت برای بومی ها (مجرد و متاهل) چند روز کلا مرخصی هست ؟!
    قانونا مرخصی ماهی یکروز هست، بعد برای مسافت های بالاتر هم تو راهی در نظر گرفته میشه، البته بحث مناطق عملیاتی و... متفاوته.

در عمل بیشتر از 1 روز در ماه میشه که رابطه مسقیمی به نظر فرمانده و شرایط و... داره.

سلام دوستان.

من سال94 اخرای برج 3 درسم تموم میشه.لیسانس میگیرم.میخاستم بدونم اگه همون اخر 3یا اولای 4 دفترچمو پست کنم کی اعزام میشم.
    پدرم 3ماه جبهه داره تو بسیچ از مدت خدمت کم میشه؟
    با لیسانس چقدر احتما لداره دوران اموزشیم ابیفتم تهران؟تک فرزندم نیستم.
    چرا میگن ماشین گرفتن خیلی بده تو نیرو انتظامی.برای گشت زدن اینا
    اعزامتون را که ما نمی تونیم بگیم ولی احتمالا آبان 94
    پایین 6 ماه کسر جبهه تعلق نمیگیره.
    تو بسیج از مدت خدمت کم میشه را نفهمیدم یعنی چی!

اصلا ربطی نداره شانسی هست.

سلام
    در دوره اموزشی و بعد از ان میزارن محلول ببریم؟محلول موضعی که پزشک تجویز کرده رو باید مصرف کنم
    شامپو هم همین طور
    اگر نزنم نمیشه .پزشک تاکید کرده باید مصرف کنم داروهام
    باید نسخه پزشک باشه و پزشک پادگان هم تایید کنه، البته بعضا سخت نمیگرن و فقط نسه پزشک کافیه، ولی نمیشه در کل هر کی هر چی خواست بدون نظر دکتر ببره، یکی متادون میبره، یکی ترمادول و...

یک سوال دوستان. من الان با مدرک لیسانس برق افتادم بیگلری مشگین شهر. بعد اموزشی تو تقسیمات اگر بیفتم شهر خودمون بهد از ظهر ها مرخصیم بریم خونه تا نماز صبح فردا یا باید باشیم ؟ خخ البته عرض کنم که من یک پارتی کوچولو دارم و میشه یه کارایی کرد. کلا زیاد از این سربازی سر در نمیارم. بعد اموزشی نمیشه محل خدمت رو مثلا از ناجا برد به سپاهی ارتشی یا کلا گیر کردیم تو ناجا. نمیدونم این پارتی زورش میرسه تو تقسیمات اگر ارگان رو نشه عوض کرد بفرسته انتظامی داخل شهر. راستی یک سوال دیگه هم الان هم شرایط سخت اب و هوایی وجود داره و اونجا خدمت ۱۹ ماه هست !؟
    اگر بیفتین شهر خودتون و حتی محله خودتون هم دلیل نمیشه برید خونه، در پست قبل نوشتم فلسفه خدمت در ناجا 24 ساعته هست، به همین دلیل سعی غیر شرایط دار نمیدن شهر خودش که بیشترین استفاده بشه.

بله شرایط آب و هوایی هست.

برای عوض کردن نیرو پارتیه کوچیکتون بدرد نمیخوره یکی باید باشه به فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح رو بندازه (یعنی نه)

سلام دوستان یک سوال درباره غیبت داشتم.
    من می خواستم از این شرایط خرید غیبت استفاده کنم وقت نکردم برم پلیس +10 اگه اطلاع دارید شما راهنمایی کنید.
    من نیمسال اول 93-94 دانشگاه قبول شدم کاردانی و رفتم دانشگاه ولی ترم آخر بخاطر مشکلاتی که داشتم انصراف دادم و دانشگاه نامه انصرافمو بهم داد و تاریخ پایان معافیت تحصیلیمو 30/11/1386 زدن یعنی با سنوات 6 ترمی دانشجو بودم، می خواستم بدونم من از بعد این تاریخ وارد غیبت شده ام دقیقا؟ از چه تاریخی غیبت خورده ام؟ چون اگر از همان تاریخ انصراف باشه 8 سال غیبت می خورم و شامل این قانون میشم.
    ممنون از پاسختون
    من تاریخ را نفهمیدم 93-94 و 86

ولی در کل هنوز چییزی تصویب نشده که شما مراجعه کنید، بزارید تصویب بشه، جزییات مشخص بشه، فراخوانی بشه بعد راهنمایی کنیم.

دوستان آیا کد خوردن فقط برای مشمولین دارای مدرک لیسانس و بالاتر هست یا ممکنه که دیپلمی ها هم دوره کد بخورن.
    آخه داخل دفترچه یه قسمتی هست مختص حرفه و توانایی ها و از مشمول خواسته می شه تا اگر تو کاری توانایی داره دریغ نکنه(نمی دونم واقعاً به دردشون می خوره یا نه). من یکمی زبان خوندم و یکی از دوستان گفت که چیزی ننویس والا می افتی قزوین!
    آیا یه همچین چیزی ممکنه؟
    خیر دیپلم هم کد میخوره.

ده بار تا آخر هم قراره حرفه و تخصص پر کنید که به هیچ دردی نمیخوره.

13. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •