تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2766 از 4105 اولاول ... 1766226626662716275627622763276427652766276727682769277027762816286632663766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,651 به 27,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این پارتی چه موقع باید اقدام کنه؟
    قبل اموزشی؟ بین اموزشی؟
    وسط آموزشی

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

خدمت من در ناجا به عنوان پلیس افتخاری هستش نه سرباز و نه کادر!
    خدمت شما عرض کنم که در شهر قم نماینده نیروی انسانی در ساختمان پلیس اطلاعات از علاقه مندان ثبت نام می کرد که من برج هفت ثبت نام کردم و مراحلی مثل گزینش عقیدتی و سیاسی و حفاظت اطلاعات و گواهی عدم سو پیشینه و هم چنین تحقیقات محلی رو پشت سر گذاشتم و درخواست خدمت در پلیس آگاهی داشتم که دو هفته پیش با من تماس گرفتند و گفتند برای دریافت امریه به ستاد فرماندهی برم که اونجا گفتند که برای پلیس پیشگیری اسمم ثبت شده که خودم یه کلانتری رو به دلخواه انتخاب کردم و دارم اونجا خدمت می کنم که خدمت من به صورت کاملا اختیاری هست و هر ساعتی که بخوام میرم و هر ساعتی که بخوام بر می گردم!
    پلیس افتخاری حقوق ثابت نداره ولی مزایایی مثل پاداش های نقدی و غیر نقدی مثل پرسنل کادر داره در مورد بیمه فعلا بیمه لحظه ای هست ولی صحبتهایی راجع به صدور دفترچه بیمه هم شده که البته در سال 94 اقدامات بیشتری در این راستا انجام خواهد شد!
    کسانی که دانشچو هستند اگر یک سال در پلیس افتخاری خدمت کنند ،باعث میشه که خدمت سربازی رو حتما در شهر خودشون بیوفتن که اینم با توجه به 24 ماه شدن خدمت نعمت بزرگیه
    استفاده از تجهیزات پلیسی مانند سلاح گرم و لوازمی مثل شوکر و اسپری با نظر فرمانده هان و روسای یگان خدمتی مربوطه خواهد بود
    تا اینجای کار 15 ساعت آموزش تئوری هم گذروندم که احتمالا در اینده ای نزدیک آموزش های میدانی هم آغاز خواهد شد
    خوب دوست عزیز اون چیزی که قرمز کردم خیلی خیلی خیلی چیز مهمی است.ببینید اینهمه آدم دارند تو نیروی انتظامی خدمت می کنند من جمله خودم و میگن سخت ترین جاست و جای خدمت نیست حالا شما پاتونو کردید تو یه کفش و از ناجا تعریف می کنید که چی بشه؟درسته که وجود نیرو انتظامی برای آسایش و امنیت مردم لازمه و اگه نباشه مردم با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند و از نظر من کارکنان ناجا نیروهای قابل احترامی هستند.ولی ما اینجا هستیم و در واقع در بطن ماجرا هستیم از خیلی چیزا که شما خبر ندارید خبر داریم.حالا شما حرف از این زدید که با شما برخورد خوبی دارند خوب من می خوام بگم مگه شما غیر از این انتظار دارید اصلا مگه میشه غیر از این انتظار داشت بگو چرا؟؟واسه اینکه شما اول اینکه به عنوان نیروی مفت رفتین دوم اینکه با پای خودتون رفتید یعنی مثل سربازی نبوده که شمارو به زور ببرند.پس نتیجه حرفای من اینه که چون شما به نوعی کمک حال افراد کادری شدید و باری رو از رو دوش اونا برداشتید اونم بدون درخواست هیچ حق و حقوقی واسه همین فکر کردن به اینکه با این شرایط با شما بدرفتاری بشه خیلی مسخره است.این اختیاری رفتن و اومدن شماهم به همین خاطر است که حقوقی نمی گیرید.والله اگه دارای حقوق باشید دیگه از این خبرا نیست و به اندازه تومن پولی که می گیرید ازتون کار می کشند مگه تو جای نظامی چیزی به نام اختیار وجود داره؟
    شما دارید بار بزرگی رو از دوش کارکنان ناجا برمیدارید اونم بی منت یا با مزایای خیلی پایین واسه همین اونا از این بابت احترام زیادی برای شما قائلند و چیزی غیر از این هم نباید باشه وگرنه طرف مگه احمق است که بره مفتی خدمت کنه و باهاش بی احترامی هم یشه.داوطلبانه رفتن و بدون پول کار کردن دو مولفه خیلی مهم است که باعث شده تا اینجا بهتون بد نگذره.
    یه مورد هم در آخر بگم.شما که رفتید ثبت نام چه جور آدمایی اومده بودند؟من می تونم با قاطعیت بهتون بگم 95 درصدشون بیکار هستند و بیشترشون هم به این امید میان که بعدا بتونن استخدام بشن.به نظر شما اگه این آدما شغل یا کاری داشتند بازم میومدند اونجا؟

3. 5 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه مورد هم در آخر بگم.شما که رفتید ثبت نام چه جور آدمایی اومده بودند؟من می تونم با قاطعیت بهتون بگم 95 درصدشون بیکار هستند و بیشترشون هم به این امید میان که بعدا بتونن استخدام بشن.به نظر شما اگه این آدما شغل یا کاری داشتند بازم میومدند اونجا؟
    والا خدمت عنبرتون عرض کنم که هر تیپ آدمی برای ثبت نام اومده بود از جوون 18 ساله بگیر تا دبیر بازنشسته و مهندس صنایع و مشاغل آزاد و تعدادی هم دانشجو!
    البته خود من هم به این نیت رفتم که از این کانال فردا روز در ناجا استخدام بشم چون مدتیه که کارم رو در شهرداری از دست دادم و این بار میخوام سراغ شغلی برم که موندگار تر باشه برام
    ولی این طور هم نیست که هر کس که میاد پلیس افتخاری بیکار باشه یا به نیت استخدام در ناجا بیادش افراد مختلف با انگیزه های مختلف بودن که هر کدوم دلایل خاصی برای این کار داشتن
    در مورد خدمت سربازها هم در این کلانتری که من هستم هیچ کار تخصصی و سیستمی به دست سرباز انجام نمیشه حتی به جز رییس کلانتری بقیه کادری ها خودشون برای خودشون چایی می ریزن و نظافت های جزیی اتاقشون رو انجام میدن که در ارتش همچین چیزی نبود و هر کادری یک یا چند سرباز در اختیار داشت که کاراش رو انجام بدن تا آب در دلش تکون نخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان اول اسفند اعزامم مرزبانی بیرجند
    اگه دو ماه عقب بندازم ممکنه عوض بشه؟ ارگانش که نه حداقل پادگانش؟
    تازه دستم هم شکسته
    جواب بدید لطفا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

به خاطر اینکه ناجا افتادم میگم سر چهارراه

راهی نیس بعد از ظهر بپیچونیم؟
    دوست عزیز اینکه ناجا باشین دلیل نمیشه سر چهارراه باشین، خیلی احتمالات دیگه هست، در کل به جز راهور احتمال داره: مرزبانی، انتظامی، پلیس راه، یگان ویژه و... بیفتین.

در ناجا خدمت در اکثر مواقع 24 ساعته هست، همه می خوان بعد از ظهر را بپیچونن ولی خیلی کم میشه، حتی اگه راهور هم باشید در 2 روز 1.5 روز خدمتین و شب ها اگه شهر خودتون باشین خونه و اگه جای دیگه باشین خوابگاه هستین.

این پارتی چه موقع باید اقدام کنه؟
    قبل اموزشی؟ بین اموزشی؟
    اواسط آموزش، البته خیلی هم راحت نیست چون در این مرحله باید از مرکز اقدام بشه.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان برای کل 21 ماه خدمت برای بومی ها (مجرد و متاهل) چند روز کلا مرخصی هست ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام دوستان.

من سال94 اخرای برج 3 درسم تموم میشه.لیسانس میگیرم.میخاستم بدونم اگه همون اخر 3یا اولای 4 دفترچمو پست کنم کی اعزام میشم.
    پدرم 3ماه جبهه داره تو بسیچ از مدت خدمت کم میشه؟
    با لیسانس چقدر احتما لداره دوران اموزشیم ابیفتم تهران؟تک فرزندم نیستم.
    چرا میگن ماشین گرفتن خیلی بده تو نیرو انتظامی.برای گشت زدن اینا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    در دوره اموزشی و بعد از ان میزارن محلول ببریم؟محلول موضعی که پزشک تجویز کرده رو باید مصرف کنم
    شامپو هم همین طور
    اگر نزنم نمیشه .پزشک تاکید کرده باید مصرف کنم داروهام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یک سوال دوستان. من الان با مدرک لیسانس برق افتادم بیگلری مشگین شهر. بعد اموزشی تو تقسیمات اگر بیفتم شهر خودمون بهد از ظهر ها مرخصیم بریم خونه تا نماز صبح فردا یا باید باشیم ؟ خخ البته عرض کنم که من یک پارتی کوچولو دارم و میشه یه کارایی کرد. کلا زیاد از این سربازی سر در نمیارم. بعد اموزشی نمیشه محل خدمت رو مثلا از ناجا برد به سپاهی ارتشی یا کلا گیر کردیم تو ناجا. نمیدونم این پارتی زورش میرسه تو تقسیمات اگر ارگان رو نشه عوض کرد بفرسته انتظامی داخل شهر. راستی یک سوال دیگه هم الان هم شرایط سخت اب و هوایی وجود داره و اونجا خدمت ۱۹ ماه هست !؟
    Last edited by hadi-dindar; 03-02-2015 at 20:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان برای کل 21 ماه خدمت برای بومی ها (مجرد و متاهل) چند روز کلا مرخصی هست ؟!
    روی کاغذ ماهی یک روز استحقاق ولی در عمل بستگی به نظر فرمانده شما داره

12. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •