تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2766 از 4428 اولاول ... 1766226626662716275627622763276427652766276727682769277027762816286632663766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,651 به 27,660 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز شما هروقت دیدی که اپراتور پشتیبانی تبریز متوجه منظورت نمیشه..بگو بی زحمت وصل کن آقای فرهمند(سرپرست پشتیبانی) من با ایشون صحبت کنم اون 100% مشکلت رو خیلی خوب و راحت حل میکنه.
    یه خانوم بود نمیدونم کی بود !!! ولی در هر حال قانعش کردم
    دفتر جدیدشون رفتی؟ خیلی شیک و پیکه (بالای بانک شهر البته نمیدونم از کی اومدن اینجا ولی خوشگله )

برا تو رو کدوم mode سینک میشه ؟ خط تو تا چند مگ رو ساپورت میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

در ترافیک شبانه سرعت دانلود از سرور خارجی و سرور داخلی برابر است؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    Last edited by MOHAMMAD2010; 05-01-2014 at 17:58.

4. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یه خانوم بود نمیدونم کی بود !!! ولی در هر حال قانعش کردم
    دفتر جدیدشون رفتی؟ خیلی شیک و پیکه (بالای بانک شهر البته نمیدونم از کی اومدن اینجا ولی خوشگله )

برا تو رو کدوم mode سینک میشه ؟ خط تو تا چند مگ رو ساپورت میکنه؟
    اوه اوه اون خانومه رو میشناسم هروقت حرفم رو قبول نمیکنه میگم وصل کن فرهمند انگار تو میخوای مارو اذیت کنی.....آره اصلا حرف گوش نمیکنه.
    آره 2 سال هست که اونجان من خودم هم از نزدیک با فرهمند صحبت کردم آدم معقول و حرف گوش کنیه...بهش گفتم که مودلاسیون بقیه کاربراتون که g.dmt هست رو بذارین رو Adsl2+ نویزشون درست میشه گفت چند بار با تهران صحبت کردیم اما بازم خط رو g.dmt...

ضمنا دوستانی که بالا بودن نویز خط دارن با پشتیبانی تماس بگیرن تا مودلاسیون خط رو از g.dmt به Adsl2+ تغییر بدن.البته باید مودمتون از adsl 2+ پشتیبانی بکنه وگرنه جواب نمیده
    تا قبل تماس نویزم این بود:

بعد از تماس و تغییر شد این:

Last edited by l30l30y; 05-01-2014 at 16:53.

6. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستانی که سرعتشون با Speedtest بالاست بی زحمت یه عکس از مشخصات اتصال مودمشون (آی پی، گیت وی) بزارن

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستانی که سرعتشون با Speedtest بالاست بی زحمت یه عکس از مشخصات اتصال مودمشون (آی پی، گیت وی) بزارن
    برا من خوبه؟؟؟ببین بدردت میخوره:

9. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برا من خوبه؟؟؟ببین بدردت میخوره:
    ممنون عکس شما خیلی به من کمک کرد چون یک فرضیه ای رو برا خودم در آورده بودم که درست نبود، من فکر میکنم خط شما در تمامی رنج IPها هیچ تفاوت سرعتی نداشته باشه و همشون 9 مگ باشن در صورتی که برای من زمین تا آسمون فرق میکنه و فقط روی یک رنج IP خاص سرعت 9 مگ هست که با 46.62 شروع میشه و بدون استثنا بقیه IPها سرعت در حد دیال آپ میدن !! حالا داستان چیه خدا بهتر داند !! گیت وی هم هیچ نقشی نداره این وسط.

ویرایش: بقیه دوستان هم لطف کنن و اینکار رو انجام بدن تا به یه نتیجه گیری کلی برسیم. البته توجه کنید اول با اسپیدتست سرعت رو بگیرید اگه هفت هشت مگ به بالا بود دو شماره اول IP خودتون رو اعلام کنید.
    Last edited by Memonex; 05-01-2014 at 18:03.

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون عکس شما خیلی به من کمک کرد چون یک فرضیه ای رو برا خودم در آورده بودم که درست نبود، من فکر میکنم خط شما در تمامی رنج IPها هیچ تفاوت سرعتی نداشته باشه و همشون 9 مگ باشن در صورتی که برای من زمین تا آسمون فرق میکنه و فقط روی یک رنج IP خاص سرعت 9 مگ هست که با 46.62 شروع میشه و بدون استثنا بقیه IPها سرعت در حد دیال آپ میدن !! حالا داستان چیه خدا بهتر داند !! گیت وی هم هیچ نقشی نداره این وسط.

ویرایش: بقیه دوستان هم لطف کنن و اینکار رو انجام بدن تا به یه نتیجه گیری کلی برسیم. البته توجه کنید اول با اسپیدتست سرعت رو بگیرید اگه هفت هشت مگ به بالا بود دو شماره اول IP خودتون رو اعلام کنید.
    نه اتفاقا من هم به این نتیجه رسیدم که اگه آی پی من با 46 شروع بشه سرعت بازکردن صفحات زیاد خوب نیست و دانلود تا 7 مگابیت برانیه میره 188 که باشه وضعیت یه خرده نسبت به 46 بهتر میشه و سرعت تا 8.5 مگابیتبرثانیه و اگه 91 باشه همه چی عالی و خوبه

12. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز تأیید میشه
    واسه من هم وقتی آی پی 46 شروع میشه سرعت عالیه و در بقیه موارد ریپ میزنه.

14. این کاربر از Orbix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز تأیید میشه
    واسه من هم وقتی آی پی 46 شروع میشه سرعت عالیه و در بقیه موارد ریپ میزنه.
    دقیقا برای من برعکسه !!! آشغالترین وبگردی رو با رنج 46 داره !!! پینگ میده ولی اصلا پیج باز نمیکنه !!! دیروز هم کلا با همه جا تایم اوت میداد با این رنج !!!
    زنج 188 هم شبیه رنج 46 هست ولی یکم بهتر!!! برای من بهترین رنج همون 91 هستش

16. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •