دوستان اگه گیگ باکس بخرم دانلود رایگان شبانه تو این ۴ روز میپره؟
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان اگه گیگ باکس بخرم دانلود رایگان شبانه تو این ۴ روز میپره؟
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
سلام
خیر امکانش نیست
yes --------------
رفقا یه راهنمایی کنید برای اون یک گیگ رایگان بایست دقیقا چیکار کنیم؟ فرصتش تا کیه؟؟؟
این سوال منم هست. کسی از دوستان تونسته بگیره؟ الان من که حساب اینستاگرام ندارم اگر بخوام بگیرم بهم میدن؟ چون ممکنه بگن حساب جدیده، فیکه و ...
در حالت ADSL2+ ، نت کانکت نمیشه یا اینکه اصلا لینک نمیگیره مودم؟!
اگه که لینک نمیگیره ، باید بزنگی آسیاتک و بهشون بگی که Modulasion خطتو از سیستمه خودشون بذارن رو ADSL2+ تا اوکی شه!
اگر که لینک میگیره ولی کانکت نمیشه ، تیک enable dsl رو بردار و apply کن و دوباره تیکشو بذار و apply کن تا دوباره لینک بگیره ( برای اینکه مودمو هی خاموش روشن نکنی گفتم وگرنه میتونی مودمو خاموش روشن کنی )
در هر صورت با توجه به شرایطه خطت ، باید بیشتر از اینا بکشه! حداقل 8مگو باید بکشه!
آقا سرعت 512 طلایی امروز گرفتم مگه نباید سرعت دانلود تا 13 گیگ بالا باشه الان سرعت من در حد معمولم نیست 16-20 کیلوبایتهداستان چیه
زنگ زدم میگم سرعت باید بالا باشه 13 گیگی که زدین اوسگول میگه نه 13 گیگ 64 کیلوبایته بعدش 64 کیلوبایت تقسیم بر 8 میشه![]()
Last edited by bernybeast; 09-03-2016 at 20:20.
نامحدودای آسیاتک اینجوری نیست که 13 گیگو یه جا بهت بده و اگه خواستی 1روزه دانلود کنی یا 30 روزه! میاد این 13 گیگو به صورت روزانه حساب میکنه که میشه روزی 443 مگ ، که هر روز شما میتونی تا مقدار 443 مگ با سرعته بالا دان کنی و بعد اون سرعتت محدود میشه!! حالا اینکه در اون 13 گیگ سرعت باید چقد باشه و بعدش چقد بشه رو نمیدونم والا ؛ کسایی که دارن این مورد رو توضیح میدن...
سلام !
کسی اطلاعی در مورد سرویس صبحانه نداره ؟ سرعت دانلود در ساعات رایگان ؟ چه از سرور داخل چه خارج ؟ 24 تومن کم نیس ؟ اصن مشکوک نیس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)