تست از خارج با قندشکن از هلند
تست از خارج با قندشکن از هلند
باند 7 هفت و نیم صبح
پلاس 7+3
سیگنال باند 7
![]()
Last edited by ak313; 12-02-2017 at 07:31.
امروز واسه شما هم ایرانسل این طوری شده من پینگ با فورجی ایرانسل الان گرفتم 153 نوشته !!
با صفحه cmd هم پینگ گرفتم شد 168 !!!
دوستان یه مشکلی برای من پیش اومده اونم ابنکه وقتی از طریق هات اسپات گوشی رو به سیستم یا لپ تاپ وصل میکنم سرعت دانلود با IDM حدود 500 کیلوبایت بیشتر نمیره ولی با خود گوشی تا 3 مگابایت راحت میره چرا اینطوریه حتی تست SPEED TEST توی گوشی خیلی بیشتر نشون میده از سایت speed tedt توی سیستم
این نتیجه تست از طریق سیستم
اینم دو عدد تست از طریق گوشی
بجای وایفای با کابل به کامپیوتر وصل کنید، و تست کنید.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
تست کردم با usb سرعت خوب شد
معلومه مشکل از هات اسپات گوشی هست چون روی دو سیستم تست کردم با wifi سرعت تا 500-600 میره
گوشی m8 اندروید 6.0 هست جایی تنظیماتی چیزی نداره سرعت رو محدود کرده باشه؟
اطلاع خاصی از دلیلش ندارم، ولی در نقاط دسترسی(accesspoints) سعی کنید irancell-internet رو انتخاب کنید و همه فیلد ها تا پایین خالی باشد، و ip6وip4 هردو فعال باشند، به قسمت هاتسپات هم مردجعه کنید، اگر از accesspoint دیگری استفاده میکند و پروگسی و ... دارد آنها را خالی کنید تا فقط اسمش باقی بمونه(که اونم میتونید عوض کنید. بهر حال اگر مشکلی در پیدا کردن داشتید یه سری به سایتش بزنید و تنظیمات دوباره بگیرید، تا جاگزین irancellgprs های قدیم بشن.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
درسته
ولي بنظر من نامحدود بودن سرويس يا داشتن حجم مناسب ( نه 4-3گيگ درماه ) از همه چيز مهمتره!
من شخصا adsl دومگ نامحدود رو به فورجي 70مگابيت محدود ترجيح ميدم
با 2 مگ نامحدود که واقعا هیچ کاری نمیشه کرد .
ایرانسل بسته 100 گیگ 6 ماهه داره که ماهی 15 گیگ میشه اگه بخوای خیلی کم استفاده کنی . من خودم بسته 100 گیگ به یه ماه نمیرسه .
دیگه اینکه با سرعت 70-80 از ساعت 2 تا 8 با هزینه ناچیز چقدر میشه دانلود کرد بماند . حجم یه ساعتش از دانلود یه سره یه روز 2 مگ نامحدود بیشتره
Last edited by Le0nard0; 12-02-2017 at 21:42.
نقشه پوشش ایرانسل مستقیم در گوگل مپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)