سلام دوستان.من افتادم عجب شیر با لیسانس عمران..دوستان کسی هست عجب شیر خدمت کرده باشه؟؟؟برخوردشون با سربازا چطوریاس؟
خر بیار آدم ببر درسته؟![]()
سلام دوستان.من افتادم عجب شیر با لیسانس عمران..دوستان کسی هست عجب شیر خدمت کرده باشه؟؟؟برخوردشون با سربازا چطوریاس؟
خر بیار آدم ببر درسته؟![]()
نه جانم فقط هفته اول سخت گیریها بیشتره و بعد بهتر میشه اوضاع
بیشتر الان مشکل شما سرمای هوای اونجاست که بهتره با لباس گرم و قرص سرماخوردگی راهی بشید![]()
نه جانم فقط هفته اول سخت گیریها بیشتره و بعد بهتر میشه اوضاع
بیشتر الان مشکل شما سرمای هوای اونجاست که بهتره با لباس گرم و قرص سرماخوردگی راهی بشید![]()
این یعنی چی ؟!
پیش ثبت نام مشمولان غایب (دوشنبه 13 بهمن 1393 - 1235)بر اساس تمهیدات و تدابیر اتخاذ شده از سوی سازمان وظیفه عمومی ناجا در خصوص ساماندهی وضعیت مشمولان غایب، پیش ثبت نام این دسته از متقاضیان از تاریخ 15-11-93 (پانزدهم بهمن نود و سه) از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی سراسر کشور صورت میپذیرد.
تاریخ پذیرش افراد از سال 1386 به قبل میباشد.(8 سال غیبت و بیشتر)
مدارک مورد نیاز:
کپی شناسنامه
کپی شناسنامه همسر و فرزندان در صورت تأهل
آخرین مدرک تحصیلی
یک (1) قطعه عکس 3 در 4 رنگی با زمینه سفید.
ممنون.نه بابا من خودم اهری هستم.اینجا از عجب شیرم سردتره
ولی درست میگین باید قرص بردارم..
کسی نبود عجب شیر بیفتههههههههههههههه؟عجب شیییییییییییر![]()
دوست عزیز دوره کد خوب باشه، بد باشه اگه بزنن باید برید، در نتیجه برای مسایلی که دخل و تصرف ندارین فکرتون را خسته نکنید.
اصلا به این شکل نیست، دوستان زیادی از من مهندسی قدرت بودن و در توپخانه دوره دیدن که اصلا ربطی به رشته شون نداره!
شما تک فرزند باشین استان خودتون خدمت میکنید، تقسیمات بر اساس شرایط و نیاز و شانس و پارتی هست.
تا آخر سال دفترچه بفرستید 21 ماه خدمت میکنید.
شما آموزشیتون تموم شده و یا به خاطر اینکه ناجا افتادین میگین سر چهارراه؟!
دوست عزیز و دوستانی که سوال در مورد مراکز آموزشی مختلف دارن جست جو کنن اطلاعات زیادی از همین تاپیک بدست میارن.
به خاطر اینکه ناجا افتادم میگم سر چهارراه
راهی نیس بعد از ظهر بپیچونیم؟
سلام دوستان اول اسفند اعزامم مرزبانی بیرجند
اگه دو ماه عقب بندازم ممکنه عوض بشه؟ ارگانش که نه حداقل پادگانش؟
تازه دستم هم شکسته
جواب بدید لطفا
سلام
در دوره اموزشی و بعد از ان میزارن محلول ببریم؟محلول موضعی که پزشک تجویز کرده رو باید مصرف کنم
شامپو هم همین طور
اگر نزنم نمیشه
این پارتی چه موقع باید اقدام کنه؟شما تک فرزند باشین استان خودتون خدمت میکنید، تقسیمات بر اساس شرایط و نیاز و شانس و پارتی هست.
قبل اموزشی؟ بین اموزشی؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)