کسی اینجا 512 که روی 4 مگ باشه نداره ؟
سرعت دانلود شبانه من از سرور خارجی با این سرویس روی 80-90 هست خوبه ؟
کسی اینجا 512 که روی 4 مگ باشه نداره ؟
سرعت دانلود شبانه من از سرور خارجی با این سرویس روی 80-90 هست خوبه ؟
راستی چرا از speedtest میخوام تست بگیرم خودکار میره رو اصفهان !؟ قبلا همش با سرور تهران تست میگرفت !
در شبانه از سرور داخل رو چند؟![]()
اگه داخل مودمت آی پی رو زده 42 یا 46 یعنی اصفهان هست.باید مودمت رو روشن خاموش کنی تا آی پی بیاد رو 91 یا 188
حدود 250
نه 91 هست !
از بحث های که توهین به نژاد و قومیت باشه پرهیز کنین که 2 سال قبل سر همین موضوع این تاپیک رو 2 روز بستن تا مدیریت در موردش تصمیم گرفت و مقصرها رو تا 1 ماه تعلیق وضعیت کردن...ممنون میشم بحث های الکی نکنین. باتشکر از هردو دوست عزیزمون.
![]()
Last edited by l30l30y; 05-01-2014 at 14:55.
من 1مگ دارم تو شب از سرویس خارجی خوب دانلود نمیده به زور به سرعت اسمی میرسه ؛ بعد به پشتیبانی پارس میگم میگه اگر از سایت فایل هیپو دانلود کنید وخوب باشه مشکلی نداره ! من هم امتحان کردم دیدم سرعت از این سایت تو شب عالی یکم مضخرفه به نظر من
من از سافت گذر ت وشب سرعتم کم هست این میتونه مربوط به سرور سافت گذر باشه که نکشه ؟
خب سرورهای سافتگذر در سرور شاتل میزبانی میشود ولی هیپ فایل در آسیاتک.
خب برای شما که 1 مگابیت دارید دانلود از سرور داخل رو چند کیلوبایت است؟(در ترافیک شبانه)![]()
Last edited by master2014; 05-01-2014 at 14:54.
من هیچ وقت به هیشکی توهین نمیکنم ولی چون از اکثر شرکتهای اینترنتی ایران سرویس داشتم ، این رو گفتم که یعنی همشون یه جورن !!! فرقی نمیکنه که کجا باشهاز بحث های که توهین به نژاد و قومیت باشه پرهیز کنین که 2 سال قبل سر همین موضوع این تاپیک رو 2 روز بستن تا مدیریت در موردش تصمیم گرفت و مقصرها رو تا 1 ماه تعلیق وضعیت کردن...ممنون میشم بحث های الکی نکنین. باتشکر از هردو دوست عزیزمون.![]()
کلا پشتیبانها خصلشون اینه که یا خنگ بازی در بیارن یا خودشون رو به خنگی بزنن
: ویرایش :
مسیر آذربایجان به کل برای من حذف شد و الان فقط انگلستان رو دارم![]()
Last edited by fanoostalaei; 05-01-2014 at 15:25.
دوست عزیز شما هروقت دیدی که اپراتور پشتیبانی تبریز متوجه منظورت نمیشه..بگو بی زحمت وصل کن آقای فرهمند(سرپرست پشتیبانی) من با ایشون صحبت کنم اون 100% مشکلت رو خیلی خوب و راحت حل میکنه.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)