دوستان یه سوال .
من دستگاهم اپدیت نبود با DVDبوت همه بازی ها رو اجرا میکردم
امروز طی یه اتفاق عجیب وسط اپدیت fifa 12 برق رفت دستگاه خاوش شد . الان بعده روشن کردن هر دفعه میره تو صفحه اپدیت و یه ارور میده که DVD بازی رو بزار که اپدیت کامل بشه . حالا من هر کاری میکنم نمیتونم دستگاه رو. به حالت اول برگردونم .
کسی راهی میدونه ؟ میشه اپدیت رو از نت گرفت رو فلش یا دی وی دی به خورده دستگاه داد !!؟ اپدیت خود dvd بازی رو ریتختم تو فلش ( با dvd 9 هم امتحان کردم ) جواب نداد
این مشکل فوق العاده فراگیر شده...
الان شما برید سایتXBOX.COMبعد آخرین داشبرد رو دانلود کنید دقت کنید که نسخه مربوط به فلش رو دانلود کنید و به طور درست بریزید رو فلش(تو خود سایت آموزش جامعی هست)اگه حل نشد باید فریم ویر رو ببرید به ورژن استوک(فریم ویر رسمی مایکروسافت)یعد هم باید LT+1.91(اگه اسلیمLT+1.92)رو بریزید بعد داشبرد رو دوباره بریزید...
اگه در مورد ریختن ورژن استوک سوالی دارید تشریف ببرید این تاپیک(فقط مدل و درایو کنسولتونو بگید):
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده.
من وقتی یه بازی مثل Alan Wake رو بازی می کنم مشکلی ندارم اما وقتی که Gears of War 3 رو می خوام بازی کنم ، گیم پد خود به خود خاموش میشه و باید روشنش کنم. یعنی باطریش ضعیفه ؟ اگه ضعیفه چرا تو بازی دیگه خاموش نمیشه ؟
یه سوال هم داشتم. پشت گیم پد ، اونجایی که نوشته XBOX 360 ، یه دکمه کوچولو هست ، اون برای چیه ؟
مرسی
اگه قبل خاموش شدن دسته چراغاش چشمک بزنه بله باطریش کمه.
اون دکمه کوچولو برای اینه که دسته رو با کنسول مچ کنید.