تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2765 از 3195 اولاول ... 17652265266527152755276127622763276427652766276727682769277528152865 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,641 به 27,650 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دوستان یه سوال .
    من دستگاهم اپدیت نبود با DVDبوت همه بازی ها رو اجرا میکردم
    امروز طی یه اتفاق عجیب وسط اپدیت fifa 12 برق رفت دستگاه خاوش شد . الان بعده روشن کردن هر دفعه میره تو صفحه اپدیت و یه ارور میده که DVD بازی رو بزار که اپدیت کامل بشه . حالا من هر کاری میکنم نمیتونم دستگاه رو. به حالت اول برگردونم .
    کسی راهی میدونه ؟ میشه اپدیت رو از نت گرفت رو فلش یا دی وی دی به خورده دستگاه داد !!؟ اپدیت خود dvd بازی رو ریتختم تو فلش ( با dvd 9 هم امتحان کردم ) جواب نداد

در آغاز فعالیت Just Xbox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    معلومه Xbox

پيش فرض

سلام . من که داشبوردم همون فابریکه که خیلی قدیمیه و در ضمن Lt هم ندارم . باید وایسم تا ال تی 2 بیاد و حتما داشبوردم را به 13599 آپدت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان یه مشکلی برام پیش اومده.
    من وقتی یه بازی مثل Alan Wake رو بازی می کنم مشکلی ندارم اما وقتی که Gears of War 3 رو می خوام بازی کنم ، گیم پد خود به خود خاموش میشه و باید روشنش کنم. یعنی باطریش ضعیفه ؟ اگه ضعیفه چرا تو بازی دیگه خاموش نمیشه ؟

یه سوال هم داشتم. پشت گیم پد ، اونجایی که نوشته XBOX 360 ، یه دکمه کوچولو هست ، اون برای چیه ؟
    مرسی

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من وقتی یه بازی مثل Alan Wake رو بازی می کنم مشکلی ندارم اما وقتی که Gears of War 3 رو می خوام بازی کنم ، گیم پد خود به خود خاموش میشه و باید روشنش کنم. یعنی باطریش ضعیفه ؟ اگه ضعیفه چرا تو بازی دیگه خاموش نمیشه ؟

یه سوال هم داشتم. پشت گیم پد ، اونجایی که نوشته XBOX 360 ، یه دکمه کوچولو هست ، اون برای چیه ؟
    مرسی
    Gears of war 3 اومد مگه؟ مگه Xgd3 نیست؟ مگه LT2 نمیخواد؟ اینا همه اومدن؟؟؟؟؟

احتمالاْ اون بازی که توش دسته خاموش میشه اون قسمتش ویبره داره که میخوتد بزنه ولی کم میاره خاموش میشه. ویبره رو off کن ببین فرقی میکنه؟ اما به هر صورت مشکل باطری هست فکر کنم
    Last edited by sony_W810i; 26-09-2011 at 23:49.

5. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

مرسی
    ربطی به بازی نداره باطری ها ضعیفه
    اون دکمه sync برای مچ کردن و کانکت کردن دسته با ایکس باکس بکار میره.

7. این کاربر از behexen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

دوستان یه سوال .
    امروز طی یه اتفاق عجیب وسط اپدیت fifa 12 برق رفت دستگاه خاوش شد . الان بعده روشن کردن هر دفعه میره تو صفحه اپدیت و یه ارور میده که DVD بازی رو بزار که اپدیت کامل بشه . حالا من هر کاری میکنم نمیتونم دستگاه رو. به حالت اول برگردونم .
    کسی راهی میدونه ؟ میشه اپدیت رو از نت گرفت رو فلش یا دی وی دی به خورده دستگاه داد !!؟ اپدیت خود dvd بازی رو ریتختم تو فلش ( با dvd 9 هم امتحان کردم ) جواب نداد
    این مشکل فوق العاده فراگیر شده...
    الان شما برید سایتXBOX.COMبعد آخرین داشبرد رو دانلود کنید دقت کنید که نسخه مربوط به فلش رو دانلود کنید و به طور درست بریزید رو فلش(تو خود سایت آموزش جامعی هست)اگه حل نشد باید فریم ویر رو ببرید به ورژن استوک(فریم ویر رسمی مایکروسافت)یعد هم باید LT+1.91(اگه اسلیمLT+1.92)رو بریزید بعد داشبرد رو دوباره بریزید...
    اگه در مورد ریختن ورژن استوک سوالی دارید تشریف ببرید این تاپیک(فقط مدل و درایو کنسولتونو بگید):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------------------------------------------

مرسی
    اگه قبل خاموش شدن دسته چراغاش چشمک بزنه بله باطریش کمه.

اون دکمه کوچولو برای اینه که دسته رو با کنسول مچ کنید.

9. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

Gears of war 3 اومد مگه؟ مگه Xgd3 نیست؟ مگه LT2 نمیخواد؟ اینا همه اومدن؟؟؟؟؟

احتمالاْ اون بازی که توش دسته خاموش میشه اون قسمتش ویبره داره که میخوتد بزنه ولی کم میاره خاموش میشه. ویبره رو off کن ببین فرقی میکنه؟ اما به هر صورت مشکل باطری هست فکر کنم
    ممنون دوست من
    من اوریجینال Gears of War 3 رو گرفتم.

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه سوال .
    بدبخت شدیم رفت امین !!!! منم کنسولم LT 1.9 نبود الان همین مشکل پیش اومده... باید صبر کنیم LT 2.0 بیاد
    چرا کسی زودتر نگفت اینوووووووووووووووووووووو ووووو

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

من کنسولم LT نیست ولی بازی های جدید تا Deus EX رو بدون مشکل بازی کردم،آپدیت داشبورد هم علاوه بر کینکت آپدیت کرایسیس 2 هم ریختم من میتونم فیفا 12 رو که Xgd3 نیست بازی کنم؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست من
    من اوریجینال Gears of War 3 رو گرفتم.
    خواهش میکنم. اوه اوریج مبارک باشه

من تو Naruto Storm II دقیقاً همین مشکل رو داشتم و دقیقاًٌ تو یک قسمت خاص خاموش میشد که ویبره رو off کردم حل شد. اگه مشکل شما هم به خاطر ضعف باطری بوده بگید تا مطلع بشیم.

تو فروم های دیگه بعضی ها که این مشکل رو داشتن احتمالاتی مثل نزدیک بودن Xbox به ماکروویو و یا لامپ مهتابی و یا وجود یک مانع فلزی بین xbox و دسته رو دلیل میدونستن

14. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •