حالا من یه چیزی بهت میگم ولی به کسی نگو
موقعی که ثبت نام میکنی نمایندگی از پنلش میتونه اکانتتو تو گروه کاربرای مسی وارد کنه یعنی شما خطتون فیبر نوریه ولی اکانت خط مسی براتون فعال میشه با همون قیمت کاربرای مسی و همون سرعت
حالا من یه چیزی بهت میگم ولی به کسی نگو
موقعی که ثبت نام میکنی نمایندگی از پنلش میتونه اکانتتو تو گروه کاربرای مسی وارد کنه یعنی شما خطتون فیبر نوریه ولی اکانت خط مسی براتون فعال میشه با همون قیمت کاربرای مسی و همون سرعت
Last edited by farshad0123; 22-12-2015 at 14:22.
نمیگم مخابرات بقیه شهرها و استانها خوبه ولی گوه ترین مخابرات ایران همین خوزستان داره . بی عرضه ترین مدیرها رو داره ! اونقدر که توی خوزستان همه شهرهاش مشکل اینترنت مخابرات دارن جایی دیگه ندارن. اکثر شهرهاش فیبر نوریه و حتی dslam ندارن . من که هزاربار شکایت کردم واسه dslam تو منطقه ما .هی امروز فردا میکنن آخرش نزاشتن!
بزارن هم با افتضاحی که مخابرات زد و آسیاتک رو تمدید نکرد مطمنن نمیگیرم . و همین وایمکس میسازم
آسیاتک که خیلی بد بود
همین الان هم اگه ipهای خود مخابرات براتون بیاد سرعتتون خیلی بهتر میشه
Ipهای اسیاتک اصلا کیفیت خوبی ندارن
آسیاتک بد بود ولی نسبت به مخابرات بهتر بود .ای پی آسیاتک روی مخابرات مشکل داره حتما . وگرنه پسرعموم توی مسکن مهر اندیمشک آسیاتک داشت روی فیبر حداقل راضی بود . الان یکی دوماهه کفرش دراومده با مخابرات
پس چرا اینقدر زور میزنی داداش بری کره ماه هم کاری از دستت بر نمیاد![]()
ساعت شبانه فیبرنوری عوض شد یا همون یکه؟
دوستان یه مودم می خوام بگیریم!
مودم خوب چیزی می شناسید؟
خودم نظرم روی تی پی لینک هست
دوستان تا چند وقت میشه خط را تمدید نکرد چون دیگه نمیخام از اکسین تمدید کنم ولی پورت را میخام؟
بله امکانش هست
- - - Updated - - -
بله امکانش هست
به نظرم ایسوس مودم هاش خوبن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)