خوب شما کنترلت دست خودت نیست مگه ؟ کمتر دانلود کن ! بخاطر دانلود 1 اهنگ دوست دارید 2 دقیقه منتظر بمونید یا 30 ثانیه ؟!
.
منم امیدوارم شاتل به برخی از اراجیف که دیده میشه گوش نده و همین روال رو ادامه بده .
.
من راضی بودم از شاتل . با اینکارش خیلی بیشتر راضی شدم . و اگه سرعت شب رو هم کمی کاهش بده به نظرم ایراد نداره . چون ما ایرانی ها بعضی هامون بلا نصبت بی جنبه هستیم ! و شاتل فقط باید یه برنامه ای بریزه که همه تو اتیش یه مشت کاربر پر مصرف که هم حق دیگران رو ضایع میکنن نسوزن . میمونه یه عده که واقعا کارشون دانلوده که باید سرویس های خاصی رو برا این سری افراد با قیمت مناسب سرویسشون ارایه بده .
دوست عزیز اول اینکه وقتی سرعت روز میره بالا ، سرعت پیج باز کردن هم میره ، بالا ، اگه سایتی هم فلش و عکس ، و یا بعضی سایت های تبلیغاتی که پاپ میشن توشون عکسای حجیم باشه ، تا بخوای ببندی میبینی لود شده کامل .
من فقط پیج باز کردنم روزی 100 مگ میبرد با 512 . در صورتی که حدودا 2 ساعت پشت پی سی بودم .
در مورد کابرانی که بهشون پر مصرف میگی و میگی حقتو خوردن . عزیز دل من ، اینترنت رو که گیگابایتی میدن ، سرعت رو هم که کم می دن (با کشور های همسایه مقایسه کن) ، انتظار داری شب نامحدود میشه کسی دانلود نکنه ؟ اگه افت سرعتی وجود داره از کم کاری شرکت سرویس دهنده هست که پیش بینی های لازم رو انجام نداده ، نه کاربرایی دارن از سرویسی که گرفتن استفاده میکنن .