تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2763 از 4105 اولاول ... 1763226326632713275327592760276127622763276427652766276727732813286332633763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,621 به 27,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه بگید دوره کد خوردن خوبه یا بده؟؟

رشتم هم مکانیکه

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رشتم هم مکانیکه

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خدمت در نیروی انتظامی عبادت الهی است
    این روزها دارم با خدمت در نیروی انتظامی بهترین دوران زندگیم رو سپری میکنم
    ممکنه خواب کم باشه امکانات کم باشه و خیلی چیزای دیگه ولی این که خدمت شما برای مردم مفید واقع میشه جبران همش رو میکنه
    بنده در ارتش و شهرداری هم بودم ولی واقعا در ناجا افراد بسیار خوبی هستند که من گاهی از خوبی و ادب و تواضعشون شرمنده میشم
    عاقا من نخوام عبادت الهی! نصیبم بشه کی رو باید ببینم

اصلا من نخوام خیرم به مردم برسه چکار باس بکنم! شاید جاش اینجا نباشه اما همین مردمی که حرفشو میزنی خیرشون به سرباز میرسه؟ خودم شاهد بودم سربازه پول نداشت بلیط مترو بخره روشم نمیشد به کسی بگه و .....
    من نمیدونم الان کجا ی نیرو انتظامی داری سرویس مجانی میدی اما مطمن باش برخوردی که من درعمل ازشون در برابر خودم ودیگران دیدم بسیار بی ادبانه و گاها دور از اخلاق انسانی و... بوده!

به هرحال راضیم به رضای خودش وهرچی باداباد

4. 6 کاربر از ah rad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

خوبه از این نظر که بعدش مرتبط با مدرکت خدمت میکنی و به تجربیاتت افزوده میشه حتی امکانش زیاده که استخدام ارتش بشی
    و شاید بد باشه که دوماه اضافه خدمت کنی ولی ارزشش رو داره!

6. این کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اما همین مردمی که حرفشو میزنی خیرشون به سرباز میرسه؟
    یادمه تو کازرون سرباز بودم مرخصی شهری گرفته بودم و چند ساعتی در شهر بودم!
    رفتم دمه تلفن کارتی زنگ بزنم دیدم کارتم شارژش کمه رفتم سوپر مارکت که کارت تلفن بخرم طرف گفت ندارم و باید بری دو تا خیابون بالاتر بعد اصرار کرد که من موتورش رو بگیرم و برم کارت رو بخرم و بر گردم
    در حالی که اصلا منو نمی شناخت ولی به حرمت لباس مقدس سربازی بهم اعتماد کرد
    اینم خیر مردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
    1- من تازه دفترچه گرفتم تو کاغذ معاینه تو قسمت بیماریها نوشته سر درد های طولانی مدت ( من ماهی دو سه بار شاید و بعضی وقتا هم اصلاً اتفاق نمیفته ، سمت راست سرم 8 9 ساعت یکسره درد میکنه و مثکن هم تاثیری نداره احتمالاً میگرن دارم) نمیخوام اینو علامت بزنم میترسم باعث معاف از رزمی بشه... نظر شماها چیه؟؟؟
    2- من وقتی میخوام دفترچه بفرستم غیر از گواهی پایان تحصیلات دانشگاهی مدارک تحصیلی دیگه ای رو هم بفرستم که از آموزشگاه های آزاد گرفتم یا تو پلیس+10 قبول نمیکنن و نظام وظیفه هم برمیگردونه؟؟؟
    3- من اگه قانون عوض نشه 6 یا 7 ماه کسری ایثار گری از طرف پدرم دارم میخوام بدونم برا این کسری کی باید اقدام کنیم العان ، تو آموزشی ، یا بعد آموزشی... روالش چچوریه اونجا خودشون نامه ای چیزی میدن بریم دنبالش یا چطوریه؟تو یگان باید به کجا مراجعه کنیم برای پیگیری کسری... این سوال 3 رو کاملتر توضیح بدین...
    ممنون.
    چرا هیچکس سوالای منو جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

رشتم هم مکانیکه
    خوبه از این نظر که بعدش مرتبط با مدرکت خدمت میکنی و به تجربیاتت افزوده میشه حتی امکانش زیاده که استخدام ارتش بشی
    و شاید بد باشه که دوماه اضافه خدمت کنی ولی ارزشش رو داره!
    به نظر من خوبه چون دو ماه از خدمتت با تنوع و معمولا به راحتی (کمتر شنیدم دوره کد به کسی بد گذشته باشه!) میگذره... و بده واسه اینکه ممکنه یه دفعه یه رسته مزخرف مث تکاوری بخوری و توی یگان بر اساس همون رسته تقسیمت کنن (البته این قضیه رسته معمولا اهمیت زیادی نداره)
    در ضمن دو ماه دوره کد به مدت خدمتتون اضافه نمیشه

سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
    1- من تازه دفترچه گرفتم تو کاغذ معاینه تو قسمت بیماریها نوشته سر درد های طولانی مدت ( من ماهی دو سه بار شاید و بعضی وقتا هم اصلاً اتفاق نمیفته ، سمت راست سرم 8 9 ساعت یکسره درد میکنه و مثکن هم تاثیری نداره احتمالاً میگرن دارم) نمیخوام اینو علامت بزنم میترسم باعث معاف از رزمی بشه... نظر شماها چیه؟؟؟
    2- من وقتی میخوام دفترچه بفرستم غیر از گواهی پایان تحصیلات دانشگاهی مدارک تحصیلی دیگه ای رو هم بفرستم که از آموزشگاه های آزاد گرفتم یا تو پلیس+10 قبول نمیکنن و نظام وظیفه هم برمیگردونه؟؟؟
    3- من اگه قانون عوض نشه 6 یا 7 ماه کسری ایثار گری از طرف پدرم دارم میخوام بدونم برا این کسری کی باید اقدام کنیم العان ، تو آموزشی ، یا بعد آموزشی... روالش چچوریه اونجا خودشون نامه ای چیزی میدن بریم دنبالش یا چطوریه؟تو یگان باید به کجا مراجعه کنیم برای پیگیری کسری... این سوال 3 رو کاملتر توضیح بدین...
    ممنون.
    1- اگه از معافیت پزشکی می ترسید که قضیه فرق داره واگرنه معاف از رزم اگه خوب نباشه قطعا بد هم نیست. اگر هم علامت نزنید فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.
    2- فقط میتونید آخرین مدرک دانشگاهی رو ثبت کنید (شما چیزی رو نمی فرستید فقط به پلیس+10 میدید و اونا هم توی سیستم ثبت میکنن)
    3- بعد که خودتون رو به یگان خدمتی معرفی کردید یه نامه اشتغال به خدمت واسه محل خدمت پدرتون (یا هر سازمان مرتبط) میگیرید و همراه بقیه مدارک به محل خدمت پدرتون میبرید و اونجا هم یه نامه واسه یگانتون میدن که از کسر خدمت استفاده کنید.
    Last edited by " M e H r D a D "; 03-02-2015 at 00:51.

10. 2 کاربر از " M e H r D a D " بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

رشتم هم مکانیکه
    داداش منم رشتم مکانیک بود دوره کد خوردم لویزان مراپشت که معروفه به مرا پست تنها بدی دوره کد نگهبانی و پاسداری زیادشه.البته بستگی داره کجا دوره کد بخوری.لویزان که دیگه فقط میری پاسداری.اما در کل از یگان بهتره همین که مسولیت نداری.پاسداریم اوایل سخته واقعا اما کم کم عادت میکنی و هم اینکه روش های جیم زدنم یاد میگیری. از من داشته باش ارشد چیزی شو دوره کد ضرر نمیکنی

12. این کاربر از Persia Xperia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بعد آموزشی یگانی که تعیین میشه کاملا شانسیه؟ اگه عواملی توی تعیین یگان تاثیر داره دوستانی که تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند. آموزشی کرمان هستم تک پسر یا شرایط خاص دیگه ای هم ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یادمه تو کازرون سرباز بودم مرخصی شهری گرفته بودم و چند ساعتی در شهر بودم!
    رفتم دمه تلفن کارتی زنگ بزنم دیدم کارتم شارژش کمه رفتم سوپر مارکت که کارت تلفن بخرم طرف گفت ندارم و باید بری دو تا خیابون بالاتر بعد اصرار کرد که من موتورش رو بگیرم و برم کارت رو بخرم و بر گردم
    در حالی که اصلا منو نمی شناخت ولی به حرمت لباس مقدس سربازی بهم اعتماد کرد
    اینم خیر مردم
    تو پست قبلی نوشتی در حال خدمت توی نیروی انتظامی هستی .فکر کنم بالاخره پلیس افتخاری شدی.میشه درباره مراحل که رفتی یکم توضیح بدی ؟ اصلا خوبه یا بد ؟ من شنیدم حقوق نمیدن ولی پاداش چرا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •