از صفحه اول تاپیک تا اینجا رو بخون گلی چیز یاد می گیری![]()
از صفحه اول تاپیک تا اینجا رو بخون گلی چیز یاد می گیری![]()
اصلا حال کل کل ندارم.خیلی داغونم.پس بیخیال اولی.
در مورد تریبال هم هیچی تا 1 تیر بهش سر نمیزنم.تا بعدش ببینم چی میشه.
تو هم بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که اگه ترایبتون داره میجنگه توی خط مقدم یا تقریبا وسطای کانتیننت دشمن یه روستا بگیری و از اونجا روستاهای دشمن رو بگیری.اگه در حال جنگ هم نیستی برو تو یه کانتیننت دیگه روستا بگیر.ولی اولین روستایی که میگیری حداقل 9000 امتیاز داشته باشه تا سریع تو اون کانتیننت پیشرفت کنی.
مثل اینکه هنوز یه چیزایی از تریبال یادم مونده که اونم تا چند هفته دیگه فکر کنم یادم بره!!!![]()
کاسیاس که دست تو بود ...
پسش هم ممد.... بود ...
فقط پستاش رو بیشتر کن که پیام خصوصیش را بیفته ...
بازی فلش تست عکس العمل .
آموزش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به محض اینکه هر کدام از گوسفند ها تصمیم به فرار گرفت دکمه شلیک را فشار دهید.
یه خبر جالب.....
بي سابقه ترين پيشنهاد در تاريخ فوتبال
به نقل از رويترز، كريستيانو رونالدو از سوي باشگاه رئال مادريد مبلغ 90 ميليون يورو پيشنهاد دريافت كرده و در هفته معادل 150 هزار يورو حقوق دريافت مي كند. اين بي سابقه ترين پيشنهاد مالي در تاريخ فوتبال جهان است چرا كه رئال جدا از اين ارقام، منزل مسكوني، اتومبيل ويژه، پرواز اختصاصي در تعطيلات و امتياز خريد سهام دو هتل بزرگ وابسته به اين باشگاه را نيز براي رونالدو در نظر گرفته است كه منچستر يونايتد هرگز نمي تواند در اين موارد با مادريد رقابت كند. رونالدو در مورد پاسخگويي به اين درخواست رسمي فقط تا 7 ماه ژوئن فرصت دارد و كالدرون مدير عامل رئال مادريد در خواست رونالدو براي پاسخ گويي پس از يورو 2008 را قبول نكرده است.
90 میلیون یورو من بودم همین الان قبول میکردم
من اصلا از این کریستی ان خوشم نمیاد.
شمارش معکوس برای فیفا 2008 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شبیه ساز چیکار میکنه ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)