خوب شد ترجمه کردین وگرنه توی حالت هنگ می موندم بعدش Blue screen of death بالا میاوردم....
خوب شد ترجمه کردین وگرنه توی حالت هنگ می موندم بعدش Blue screen of death بالا میاوردم....
سلام
دوستان من الان ورژن داشبوردم 2.0.12625.0 هست ...
حالا براي بازي هاي جديد مثلا فيفا 12 كه اومده و XGD3 نداره ، با همين ميتونم بازي كنم .. ؟
اين همون LT1.91 نيس ؟
در كل بايد چيكار كنم ؟ خودم ميتونم درستش كنم يا بايد بدم درستش كنن ؟
اگه ميشد درستش كرد خواهشا يه اموزش كامل و درست و حسابي لطف كنيد ..
+
تا اومدن LT+2 هم نميخوام صبر كنم ...
ممنون
من که تا 19ام مهر صب می کنم (زمانی که Forza 4 بیاد) .... اونوقت اگه Lt2 هنوز نیومده بود یه ایمیل واسه بخش خدماتی c4 و مایکروسافت می فرستم و از قول همه تون هر چی فش از دهنم در اومد بهشون می دم تا یکم خالی بشم .... الان هر ننه قمری که طرفدار ps3ه همین موضوع رو سر چوب کرده با ما کل کل می کنه(گر چه من خودم PS3 رو به 360 ترجیح می دم) ولی طرفدار 360ام :X
یعنی چی؟!من که تا 19ام مهر صب می کنم (زمانی که Forza 4 بیاد) .... اونوقت اگه Lt2 هنوز نیومده بود یه ایمیل واسه بخش خدماتی c4 و مایکروسافت می فرستم و از قول همه تون هر چی فش از دهنم در اومد بهشون می دم تا یکم خالی بشم ....
این گروه داره بصورت کاملا رایگان این کار رو انجام میده و اونوقت اینطوری باید باهاش برخورد بشه؟
اصلا این گرو ههیچ قولی در مورد FW ها نداده،چرا همچین چیزی میگید؟
اینقد این حرفیو ک زدی قبول دارم که حد نداره
این بحث فقط واسه xobx نیسا,تو قضیه ps3 هم هست...
حق با شماست و دستشم درد نکنه .... ولی آدم یا کاری رو متقبل نمیشه یا اگه شد حداقل جزئیاتش رو رعایت می کنه .
بعدم اگه اگه بخوایم اونطوری به قضیه نگاه کنیم پس همه ی ما که داریم بازیی که سال ها واسش زحمت کشیدن و طراحیش کردن با قیمت 2تومن(کپی) می خریم و از اون بدتر مفت دانلود می کنیم مقصریم!!!
و البته تمام هکرها و شرکتهای لنگ کننده ی اقتصاد یک شرکت بازی ویدئویی .... موفق باشید ....
کسی نمی گه lt3 قضیه اش چیه ؟ فقط واسه 0800 ها داره میاد . مگه c4 نگفته بود که lt2 واسه 0800 ها آمادس ؟ پس lt3 دیگه چیه ؟!!!
منبع c4evaspeaks.com
خواهشا یکی جواب بده.![]()
دوستان میشه از طریق HDMI کنسول رو به لپتاپ هم وصل کرد ؟ ؟
نه دوست عزيز لپتاپ خروجي داره ورودي نداره
اگه سوالي در اين ضمينه داري اينجا بگو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)