حدودای ساعت 8 مشکل کندی سرعت برطرف شد.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب شما کنترلت دست خودت نیست مگه ؟ کمتر دانلود کن ! بخاطر دانلود 1 اهنگ دوست دارید 2 دقیقه منتظر بمونید یا 30 ثانیه ؟!
.
منم امیدوارم شاتل به برخی از اراجیف که دیده میشه گوش نده و همین روال رو ادامه بده .
.
من راضی بودم از شاتل . با اینکارش خیلی بیشتر راضی شدم . و اگه سرعت شب رو هم کمی کاهش بده به نظرم ایراد نداره . چون ما ایرانی ها بعضی هامون بلا نصبت بی جنبه هستیم ! و شاتل فقط باید یه برنامه ای بریزه که همه تو اتیش یه مشت کاربر پر مصرف که هم حق دیگران رو ضایع میکنن نسوزن . میمونه یه عده که واقعا کارشون دانلوده که باید سرویس های خاصی رو برا این سری افراد با قیمت مناسب سرویسشون ارایه بده .
دوستانی که آرت 1 دارن لطف کنن یه عکس از سرعت دانلود و downstream و upstream بزارن![]()
مرسی از لطفت.
باشه اگه احتیاجی به ما داشته باشند در خدمتشون هستیم.
سرعت آرت همیشه خوبه!فکر نکن ما هیچی حالیمون نیست عزیز دلم.ده تا از دوستای خود من آرت دارن سرعت همیشه ثابته.شما برو اول نحقیق کن ببین چی به چی هست بعد بیا نظر بده
ضمنا اتهام هم الکی نزن به کسی![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا نمیدونم کدومشه.به 2 تا بفرستید
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
قبول دارم اساسی!! یه عمری پول ART3 میدادیم دقیقا از ساعت 1 شب تا 7 صبح پینگ ما از هر 2 پینگ 4-5 تا پکت لاس بود!!!! یعنی کاملا اینترنت قطع میشد!!حتی یاهو مسنجر باز نمیشد.با اینکارش باز به مایی که ماهی 45 تومن پول میدیم مثل آدم اینترنت میده که شب و روز داریم.
حالا هرکی میخواد بگه من با شاتل همکاری میکنیم بگید مسئله ای نیست.حقیقتیه که برای من وجود داشت و الان نداره.ضمنا من 10 روز دیگه تغییر مکان میدم و از شاتل مجبورم برم پس الکی جو سازی نکنید![]()
دوستان خواهشا بحث مذهبي و ديني نكنيد چون![]()
دوستان من اکو 2مگ دارم و می خوام سرویسم رو به ARTتغییر بدم دانلود زیاد می کنم شما کدومش رو پیشنهاد می کنید
من که میگم از آرت 2 یا 3 شروع کن. وصل که شد ببین سرعتت رو روی چند میبندن. اگه کم بود بیشترش کن
سرویس آرت برعکس اکو که یا باید اتمام ترافیک شده باشه یا ماهش تموم شده باشه هر وقت بخواین میتونین عوض کنین(طبق گفته پشتیبانیشون)
حالا از همه بحث ها که بگذریم من لیست دانلود هام تمام شده.یعنی امشب تمام میشه.موندم شب های بعد چی دانلود کنم! شماها چی دانلود می کنید که این همه ترافیک کم میارید؟
eco-128 بیخودیم پول بیشتر نده میبینی که 128 در بیشتر مواقع از دیگر سرویسا شبانش بهتره
هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)