تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2762 از 4751 اولاول ... 1762226226622712275227582759276027612762276327642765276627722812286232623762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,611 به 27,620 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حدودای ساعت 8 مشکل کندی سرعت برطرف شد.

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

10

بره من كه ديشب سرعت بعد از ساعت 3 همون 512 بود، روزا هم كه دو مگ رو پر ميكنه ولي ايكاش شاتل شبا هم سرعت رو به همون 2 مگ يا حداقل يه مگ افزايش ميداد . به جاي اين بحثاي بي نتيجه بيايد همه يه نامه به شاتل بديم كه بين 1 تا 7 سرعت رو به يه مگ افزايش بده مطمئنا ميتونه اين كارو بكنه همون طور كه روزا ميكنه چون امكان نداره يه سرور براي روز داشته باشه و يكي براي شب
    و اين قضيه كم يا زياد كردن سرعت صددرصد نرم افزاريه و به راحتي ميتونه سرعت رو تو شب هم افزايش بده . لطفا يكي ايميل مسئول اين كارو پيدا كنه تا همه بهش ايميل بزنيم حتما اگه تعداد زيادي از مشترياشون يه چيزي ازشون بخوان ترتيب اثر ميدن

آقا ما هم ازشون ممنونيم ولي اين زياد كردن سرعت به قيمت زود تر تموم شدن ترافيك وهزينه بيشتر براي مشتري تموم ميشه .بيشتر كسايي كه سرعت بالا گرفتند براي دانلود بوده و روي شب كه رايگانه حساب كردن وگرنه دانلود تو روز كه نسبت به قيمتش صرف نداره و اينكه براي وبگردي هم سرعت دو مگ خيلي زياده
    خوب شما کنترلت دست خودت نیست مگه ؟ کمتر دانلود کن ! بخاطر دانلود 1 اهنگ دوست دارید 2 دقیقه منتظر بمونید یا 30 ثانیه ؟!
    .
    منم امیدوارم شاتل به برخی از اراجیف که دیده میشه گوش نده و همین روال رو ادامه بده .
    .
    من راضی بودم از شاتل . با اینکارش خیلی بیشتر راضی شدم . و اگه سرعت شب رو هم کمی کاهش بده به نظرم ایراد نداره . چون ما ایرانی ها بعضی هامون بلا نصبت بی جنبه هستیم ! و شاتل فقط باید یه برنامه ای بریزه که همه تو اتیش یه مشت کاربر پر مصرف که هم حق دیگران رو ضایع میکنن نسوزن . میمونه یه عده که واقعا کارشون دانلوده که باید سرویس های خاصی رو برا این سری افراد با قیمت مناسب سرویسشون ارایه بده .

3. 5 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستانی که آرت 1 دارن لطف کنن یه عکس از سرعت دانلود و downstream و upstream بزارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب خوشحال به حال شما که سرعتت خوبه، اتفاقا من مرتب به شاتل زنگ می زنم بابت این موضوع!
    پست الکی شما میزنی که میگی آرت نا محدوده و همیشه سرعتش خوب و تضمینیه شما استعداد خیلی خوبی برای کار کردن در شاتل داری!
    مرسی از لطفت.
    باشه اگه احتیاجی به ما داشته باشند در خدمتشون هستیم.
    سرعت آرت همیشه خوبه!فکر نکن ما هیچی حالیمون نیست عزیز دلم.ده تا از دوستای خود من آرت دارن سرعت همیشه ثابته.شما برو اول نحقیق کن ببین چی به چی هست بعد بیا نظر بده
    ضمنا اتهام هم الکی نزن به کسی

6. 2 کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بره من كه ديشب سرعت بعد از ساعت 3 همون 512 بود، روزا هم كه دو مگ رو پر ميكنه ولي ايكاش شاتل شبا هم سرعت رو به همون 2 مگ يا حداقل يه مگ افزايش ميداد . به جاي اين بحثاي بي نتيجه بيايد همه يه نامه به شاتل بديم كه بين 1 تا 7 سرعت رو به يه مگ افزايش بده مطمئنا ميتونه اين كارو بكنه همون طور كه روزا ميكنه چون امكان نداره يه سرور براي روز داشته باشه و يكي براي شب
    و اين قضيه كم يا زياد كردن سرعت صددرصد نرم افزاريه و به راحتي ميتونه سرعت رو تو شب هم افزايش بده . لطفا يكي ايميل مسئول اين كارو پيدا كنه تا همه بهش ايميل بزنيم حتما اگه تعداد زيادي از مشترياشون يه چيزي ازشون بخوان ترتيب اثر ميدن

آقا ما هم ازشون ممنونيم ولي اين زياد كردن سرعت به قيمت زود تر تموم شدن ترافيك وهزينه بيشتر براي مشتري تموم ميشه .بيشتر كسايي كه سرعت بالا گرفتند براي دانلود بوده و روي شب كه رايگانه حساب كردن وگرنه دانلود تو روز كه نسبت به قيمتش صرف نداره و اينكه براي وبگردي هم سرعت دو مگ خيلي زياده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دقیقا نمیدونم کدومشه.به 2 تا بفرستید

---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

خوب شما کنترلت دست خودت نیست مگه ؟ کمتر دانلود کن ! بخاطر دانلود 1 اهنگ دوست دارید 2 دقیقه منتظر بمونید یا 30 ثانیه ؟!
    .
    منم امیدوارم شاتل به برخی از اراجیف که دیده میشه گوش نده و همین روال رو ادامه بده .
    .
    من راضی بودم از شاتل . با اینکارش خیلی بیشتر راضی شدم . و اگه سرعت شب رو هم کمی کاهش بده به نظرم ایراد نداره . چون ما ایرانی ها بعضی هامون بلا نصبت بی جنبه هستیم ! و شاتل فقط باید یه برنامه ای بریزه که همه تو اتیش یه مشت کاربر پر مصرف که هم حق دیگران رو ضایع میکنن نسوزن . میمونه یه عده که واقعا کارشون دانلوده که باید سرویس های خاصی رو برا این سری افراد با قیمت مناسب سرویسشون ارایه بده .

قبول دارم اساسی!! یه عمری پول ART3 میدادیم دقیقا از ساعت 1 شب تا 7 صبح پینگ ما از هر 2 پینگ 4-5 تا پکت لاس بود!!!! یعنی کاملا اینترنت قطع میشد!!حتی یاهو مسنجر باز نمیشد.با اینکارش باز به مایی که ماهی 45 تومن پول میدیم مثل آدم اینترنت میده که شب و روز داریم.
    حالا هرکی میخواد بگه من با شاتل همکاری میکنیم بگید مسئله ای نیست.حقیقتیه که برای من وجود داشت و الان نداره.ضمنا من 10 روز دیگه تغییر مکان میدم و از شاتل مجبورم برم پس الکی جو سازی نکنید

8. 2 کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان خواهشا بحث مذهبي و ديني نكنيد چون

10. این کاربر از عليرضا خان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان من اکو 2مگ دارم و می خوام سرویسم رو به ARTتغییر بدم دانلود زیاد می کنم شما کدومش رو پیشنهاد می کنید

داره خودمونی میشه shadow666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من اکو 2مگ دارم و می خوام سرویسم رو به ARTتغییر بدم دانلود زیاد می کنم شما کدومش رو پیشنهاد می کنید
    من که میگم از آرت 2 یا 3 شروع کن. وصل که شد ببین سرعتت رو روی چند میبندن. اگه کم بود بیشترش کن

سرویس آرت برعکس اکو که یا باید اتمام ترافیک شده باشه یا ماهش تموم شده باشه هر وقت بخواین میتونین عوض کنین(طبق گفته پشتیبانیشون)

13. این کاربر از shadow666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

حالا از همه بحث ها که بگذریم من لیست دانلود هام تمام شده.یعنی امشب تمام میشه.موندم شب های بعد چی دانلود کنم! شماها چی دانلود می کنید که این همه ترافیک کم میارید؟

داره خودمونی میشه miladpeiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

eco-128 بیخودیم پول بیشتر نده میبینی که 128 در بیشتر مواقع از دیگر سرویسا شبانش بهتره

16. این کاربر از miladpeiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 42 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 42 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •