یه ربع بعد از تست بالایی - ساعت 3:28
هم شب تعطیله هم 22 بهمنه . همه فاکتورا واسه کاهش سرعت هست ولی از کمبود سرعت خبری نیست
یه ربع بعد از تست بالایی - ساعت 3:28
هم شب تعطیله هم 22 بهمنه . همه فاکتورا واسه کاهش سرعت هست ولی از کمبود سرعت خبری نیست
الان
داخلی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی
باکو
![]()
Last edited by greatpouya; 10-02-2017 at 07:02.
اینم تست سرعت اینترنت فور جی ایرانسل که از امروز دارم استفاده می کنم . همین الان ساعت حدود 8:15 صبح به خاطر این جای بدی که کامپیوتر قرار داره و اندازه کم کابل یواس بی سرعتم خیلی بده.کلا تو شهر ما همین طوره ولی تونستم با یه کم بالا پایین بردن مودم به سرعت 6 مگ در ثانیه هم با اینترنت دانلود منجر برسم !!<br><br>میشه کابل بزرگ خرید برای مودم فور جی ؟ مدل مودمی که خریدم lh92 هست . راستش دیگه غیر این مدل نبود تو شهرمون. مودم خوبی هست به نظرتون یا نه؟
تست سرعت. این دو تا فایل تو اینترنت دانلود منجر رو هم زمان دانلود نمی کردم !!
یا للعجب !!
واسه محکم کاری یه اسپید تست دیگه گرفتم . مگه میشه تو عرض دو دقیقه این همه اختلاف باشه بین دو تا تست !!!
![]()
اینم تست 4G ما!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از یکی بدتر!
تست 4g ، گلستان
محله ای که ما هستیم ، نمیدونم تازه 4g شده یا نه ، اما هر چی هست ، استفاده کننده کم هستن. (بعد مدت ها یک سرعت درست حسابی گرفتیم)
![]()
داداش شما دیگه اخر سرعت هستی ازش لذت ببر واسه ما هم دعا کن تست هایی که گذاشتی زیر شصت مگابیت نبوده تو تمام ساعات شبانه روز[emoji3]
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
الان اگه یه مودم و سیم کارت دیتا از ایرانسل بگیرم میشه از طریق حساب چند کاربره، روی گوشیم که یه سیم کارت اعتباری ایرانسل داره هم از همون اینترنت و حجم سیم کارت دیتا استفاده کنم. در واقع یه بسته برای سیم کارت دیتا بخرم و برای سیم کارت اعتباری هم از همون بسته استفاده کنم این کار شدنی هست!؟
من یه سوال دارم . با اینکه آیفون 6s دارم ولی نمیتونم از فورجی پلاس استفاده کنم ؟؟ کسی علت رو میدونه ؟؟ دوستان بنده سامسونگ دارن راحت با فورجی پلاس تست میگیرن
عزیز شما از آنتن استفاده می کنی یا نه خیر ؟
ممنون می شم کیفیت سیگنالت رو هم بزاری اینجا
دوستان من توي منطقه سهروردي شمالي،واسه دفتر كار ،از نت 4g ايرانسل استفاده ميكنم،الان حدوده ٤٠ روزه خيلي سرعتش كم شده و كيفيتش رو از دست داده.به خصوص توي تايم پيك كاري
كسي اين مشكلو داره؟چرا اينطوري شده؟
من بسته ١٠٠گيگ هم گرفتم و الان مونده روي دستم
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)