تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2760 از 4751 اولاول ... 1760226026602710275027562757275827592760276127622763276427702810286032603760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,591 به 27,600 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کارمندان شاتل بین ما هستند مراقب باشید

شما اصلا میفهمی داری چی میگی؟
    من واقعا از مسئولین P30World انتظار دارم این یوزرهایی که به شخصیت و خانواده افراد توهین میکنند رو باهاشون برخورد جدی کنند
    یعنی چی ؟ مگر اون کارمند شاتل از خودش همچین تصمیمی می گیرد؟

به نیروی پشتیبانی چه مربوط است که دستور مدیریت چی هست؟

چرا به کارمندای شاتل توهین می کنید ؟ من هم خودم از شاتل خیلی عصبانی هستم ولی دلیل بر توهین نمی شود
    این مشکل از سیاستهای مدیریتی غلط است نه از کارمندان شاتل .

سرعت به جهنم من 15 روزه دنبال یک IP استاتیک خاص هستم هنوز که هنوزه جواب قطعی ندادند ولی به کسی توهین نمی کنم.

بهتر است پستتون را ادیت کنید.

دوست عزیز من(anf-b) به نظر شما احترام میزارم اما این واکنش شما واقعا شک بر انگیزه.
    دلیل نمیشه که بخوای نظر دیگران رو توهین تلقی کنید.
    شما یا یه مدتی هست که خوب دانلود میکنی یا واقعا از کادر پشتیبانی شاتل هستی!!!(چرا اینقدر ناراحت شدی من موندم.شما سر پیازی یا ته پیازی)پس شما آتیش بیار معرکه نشو. مدیریت بهتر میدونه که چطور عمل کنه.برخورد جدی باید با شما باشه نه من

معنای انتقاد چیه؟
    آدم اگه تحمل انتقاد رو نداشته باشه (اون رو به نظر خودش توهین تلقی میکنه)پس اینجا که 2700 صفحه پر نمیشد.
    من خودم به جاش از شاتل هم تعریف کردم هم بدش رو گفتم.

دوست عزیز (esfahanweb):
    کارمندای پشتیبانی مجرای ارتباط بین مشتری و مدیریت هستند.اگه این کارمند بخواد همیشه گزارش خلاف واقع بده و به مدیریت وضع بد دانلود رو گزارش کنه (حتی به تعداد کم یوزر که من شک دارم کم باشن) به نوعی ضرر به آبرو و اعتبار خودشه.
    پس مجبوره بره الکی تعریف کنه و به مدیریت بگه که(ارباب شاتل) همه راضی هستن . به به و چه چه.تا تو دل مدیریت بشینی.
    مدیریت تصمیم گیریش رو بر مبنای فید بکی هست که از مشتری میگیره
    (از چه کانالی؟ آفرین , کارمندای پشتیبانی و...)
    حالا شما سیاست های مدیریتی غلط رو چه طور توجیه میکنی؟ نکنه انتظار داری مدیریت بیاد اینجا رو بخونه.2700 صفحه!!!!پس بهتره که شما پستتون رو ادیت کنید

حالا چرا من اون حرف رو زدم:
    وقتی که دیشب به پشتیبانی زنگ زدم گفتم چرا دارید علنا دروغ میگید حرفی نزد.(از خودش دفاع نکرد پس خودش اعتراف غیر مستقیم کرده که ما داریم دروغ میگیم) حالا دفاع کردن بدون توجیه شما , واقعا مشکوکه.

دیو متر فیکس رو 30 بود (الان4 شبی میشه)بدون یه زره نوسان.جالب اینه که حتی ترفند دانلود از اپرا و موزیلا هم جواب نمیده . یعنی باز سرعت دانلود فیکس رو 30 هست.
    بهشون گفتم برید توی p30world ببنید همه راضی هستند یا نه گفت الان از این 33 نفری که هستند(میهمان و یوزر)10 نفرش از بچه های خود ما (پشتیبانی) هستند.ما بلدیم چی کار کنیم ما 60000 یوزر داریم و.......

من توی این 1سال و نیمی که از شاتل استفاده میکنم واقعا اینقدر سرویس مضخرف نگرفته بودم.لزومی نداشت وقتی که من دارم خوب دانلود میکن بیام به اون کسایی که دارن بد دانلود میکنن بگم دارید توهین میکنید(اهای برخورد جدی بکنید)

حال شما دوستان هم اگه سرعتتون فیکس شد برید توی خود سایت شاتل و قسمت پشتیبانی و یک فایل رو دانلود کنید ببنید چه اتفاقی میافته.پس علنا خودشون محدود کردن.
    حالا قضاوت به عهده خود دوستان.

دروغگو ایمان ندارد
    قرآن مجید دروغگویان را مؤمن نمى داند و آنان را در ردیف كفار و منكران آیات الهى قرار مى دهد و مى فرماید: انما یفترى الكذب الذین لا یؤمنون بایات الله و اولئك هم الكاذبون: تنها كسانى مطالب دروغ مى بندند كه ایمان به آیات خدا ندارند و دروغگویان واقعى آنها هستند(نحل ـ 105).

بحث شرعیش دیگه اینجا نمیگنجه و جاش نیست. اصلا به ما چه

(شیطونه میگه منم بیام دورغ بگما:
    دیشب 5 گیگ دانلود کردم دوستان.شاتل خیلی خوبه به به چه چه . دلتون بسوزه )

از مدیریت هم معذرت میخوام اگه باعث متشنج شدن تاپیک شدم.

2. 3 کاربر از yahyqazmis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اصلا اینجور نیست من Art5 دارم و الان مدتهاست که سرعت به 50 هم نمی رسه و روی 30-40 مونده
    آرت ها هم نامحدود نیستن
    لطفا چیزی رو که نمی دونی الکی به دیگران توصیه نکن.
    من چیزی رو خوب میدونم عزیز دلم.شما زنگ بزن به شاتل بگو چرا سرعتت اینقدره!! من یه الان 18 ماهه سرویس دارم هرچقدر که سرعتش بوده بهم دادن دقیقا 2 برابر چه روز چه شب!!!
    شما که نمیدونی الکی پست نزن برو زنگ بزن شاتل بگو چرا سرعتت کمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من چیزی رو خوب میدونم عزیز دلم.شما زنگ بزن به شاتل بگو چرا سرعتت اینقدره!! من یه الان 18 ماهه سرویس دارم هرچقدر که سرعتش بوده بهم دادن دقیقا 2 برابر چه روز چه شب!!!
    شما که نمیدونی الکی پست نزن برو زنگ بزن شاتل بگو چرا سرعتت کمه
    خب خوشحال به حال شما که سرعتت خوبه، اتفاقا من مرتب به شاتل زنگ می زنم بابت این موضوع!
    پست الکی شما میزنی که میگی آرت نا محدوده و همیشه سرعتش خوب و تضمینیه شما استعداد خیلی خوبی برای کار کردن در شاتل داری!
    Last edited by athryal; 13-12-2010 at 15:03.

5. 2 کاربر از athryal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farhadgeneral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آخه نمیدونم این بحث سرعت واسه چیه ! مگه شما وقتی ADSL میگرفتی بهت گفتن با سرعتت 2m قراره دانلود کنی که الان ناراحتی ؟ کار بدی کردن بیشتر از اونی که خودت خریدی بهت دادن ؟ 128 خریدی نهایت سرعت دانلود 16 باید باشه حالا حداقل سرعت 30 داری اونم ساعت 1 تا 7 ناراحتی !!
    Last edited by farhadgeneral; 13-12-2010 at 15:10.

7. 2 کاربر از farhadgeneral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عزیز برادر یا عزیز خواهر

بنده در مورد قسمت اول شما صحبتی نمی کنم ولی در مورد قسمت دوم که مستقیم به بنده جواب دادید پاسخ دادم.
    1- اینکه بنده با سرویس شاتل بخصوص شبانه اش مشکل دارم کاملاً مشخص است پستهای بنده از یکماه قبل را اگر مطالعه کنید متوجه می شوید

2- بنده قبلاً هم در اینحا در مورد مشکلات بخش پشتیبانی شاتل با بخش فنی که دو قسمت کاملاً جداگانه است صحبت کرده ام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکلی که پیش آمده بود برای من این بود که سرعت روزانه سرویس Eco2048 من در روز عیناً مثل سرعت شبانه محدود شده بود .بعد از تماس من با پشتیبانی اصفهان و تهران هر کدام حداقل 3 بار با من تماس گرفتند و از من تست دانلود گرفتند (نزدیک 4 ساعت طول کشید) تا تأیید کردند که بخش فنی باز گل کاشته و مشکل بنده را پیگیری کردند با بخش فنی و حل کردند. مسلماً بخش پشتیبانی شاتل (اصفهان و تهران) خودآزاری ندارند که اول روزانه من را محدود کنند و بعد 4 ساعت وقت بگذارند تا این مشکل را حل کنند.

[/PHP]دوست عزیز (esfahanweb):
    کارمندای پشتیبانی مجرای ارتباط بین مشتری و مدیریت هستند.اگه این کارمند بخواد همیشه گزارش خلاف واقع بده و به مدیریت وضع بد دانلود رو گزارش کنه (حتی به تعداد کم یوزر که من شک دارم کم باشن) به نوعی ضرر به آبرو و اعتبار خودشه.
    پس مجبوره بره الکی تعریف کنه و به مدیریت بگه که(ارباب شاتل) همه راضی هستن . به به و چه چه.تا تو دل مدیریت بشینی.
    حالا شما سیاست های مدیریتی غلط رو چه طور توجیه میکنی؟ نکنه انتظار داری مدیریت بیاد اینجا رو بخونه.2700 صفحه!!!!پس بهتره که شما پستتون رو ادیت کنید
    شما گویا اصلاً توجه ندارید که سیستم پشتیبانی شاتل یک سیستم از پیش تعریف شده است جوابهایی که تیم پشتیبانی شاتل (چه شفاهی و چه کتبی ) به من و شما می دهند از قبل برایشان تعریف شده است و اگر پاسخی بغیر از آن بدهند مؤاخذه و توبیخ می شوند.

مدیریت شاتل تصمیم می گیرد تا ترافیک رایگان شبانه را حذف کند تا بتواند آنرا به ترافیک غیررایگان روزانه در شاتل تبدیل کند و از این محل درآمد خود را بالا ببرد نفرات بخش پشتیبانی که کارمندهایی ساده اند چه گناهی دارند که شما آنها را به انواع القاب ناروا مانند حرام خوری متهم می کنید؟؟؟؟

دوست عزیز (esfahanweb):

حالا چرا من اون حرف رو زدم:
    وقتی که دیشب به پشتیبانی زنگ زدم گفتم چرا دارید علنا دروغ میگید حرفی نزد.(از خودش دفاع نکرد پس خودش اعتراف غیر مستقیم کرده که ما داریم دروغ میگیم) حالا دفاع کردن بدون توجیه شما , واقعا مشکوکه.

بنده از شاتل دفاع نمی کنم اگر دفاع می کردم که امضاء من این نبود پستهای من اینقدر شاتل را زیر سؤال نمی برد!!!
    اصل صحبت بنده اینجاست که توهین به شخصیت و خانواده کسی که در یک شرکت در مقام تصمیم گیری و تصمیم سازی نیست مسلماً غیر اخلاقی و خطا است
    اگر پشتیانی شاتل در جواب اینکه گفتید : چرا دارید علنا دروغ میگید سکوت کرده دقیقاً مدیر فروش اصفهان شرکت شاتل اصفهان هم در برابر صحبت من که بحث شیرینگ را علمی رد کردم همین کار را کردم می دانید چرا ؟؟

چون اگر پاسخی در تأیید حرف من میزد چون صدایش (در شاتل)ضبط می شود مدیریت شاتل با ایشان برخورد می کرد.

حرف بنده این است که کارمندان بخش فروش و پشتیبانی شاتل انسانهایی مثل ما هستند و فقط مجری دستورات هستند .

مدیران شاتل هم فقط به گزارش بخش پشتیبانی اکتفا نمی کنند مطمئناً آنها هم تیکتهای پشتیبانی و هم صدای ضبط شده پشتیبانی را بررسی می کنند و خوب می دانند که چه کاری در حال انجام در بخش فنی است.

من از شاتل در یکماه گذشته بشدت ناراضی ام ولی دلیلی برای توهین به شخصیت افراد که فقط در حال اجرا دستورات هستند نمی بینم.

اگر باز هم شک دارید پستهای چند وقت اخیر بنده را مطالعه کنید آنوقت مطمئن خواهید شد که نه من کارمند شاتل هستم و نه در حال دفاع بی دلیل هستم.

9. 3 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه black_19_night's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

7

دوستان eco ای...

واقعا شماها از چی ناراضی هستین؟ ماهی نهایت 20 تومن می دید به شاتل و در آخر هم حداقل حداقل می تونید 60-50 گیگ دانلود کنید. اگر شما بخواید شکایتی داشته باشید باید از سیاست های کلان موجود در بخش اینترنت که کلا دوست ندارن اینرنت پرسرعت ارزان و سراسری بشه شکایت داشته باشید. وگرنه از شاتل نمی تونید شکایت داشته باشید. ولی منی که آرت 5 دارم و ماهی 65 هزار تومن می ریزم توی حلقمشون باید از خود شاتل هم شکایت داشته باشم چون واقعا با 65 تومن حق من حداقل دانلود 4 برابری نسبت به کاربران eco هست ولی خیلی زور بزنم می تونم ماهی 110 گیگ دانلود کنم. مثلا یه کاربری که سرویس eco 2m داره توقع داره هر شب 6 گیگ دانلود کنه!!! یعنی ماهی 180گیگ دوست داره دانلود کنه با چقدر؟ با 20 تومن؟!!! بازم می گم اگه شماها شکایتی دارید باید از کله گنده ها..... داشته باشید نه از شاتل.
    شمام اگه فكر مي كني نسبت به پولي كه داري ميدي نمي توني كافي دانلود كني سرويست را عوض كن.
    يا اصلا از يك شركت ديگه سرويس بگير.
    هركس حق انتخاب داره شمام از اين قاعده مستثني نيستي

11. 7 کاربر از black_19_night بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haapoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخه نمیدونم این بحث سرعت واسه چیه ! مگه شما وقتی ADSL میگرفتی بهت گفتن با سرعتت 2m قراره دانلود کنی که الان ناراحتی ؟ کار بدی کردن بیشتر از اونی که خودت خریدی بهت دادن ؟ 128 خریدی نهایت سرعت دانلود 16 باید باشه حالا حداقل سرعت 30 داری اونم ساعت 1 تا 7 ناراحتی !!
    آره من برای اینکه سرعت بالا بود و دانلود شبانه مجانی گرفتم
    3سالم هست دارم
    نزدیک 15 نفر هم مشتری آوردم

13. این کاربر از haapoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان شما هم در بازکردن صفحات مشکل دارید؟ الان با پشتیبانی شاتل صحبت میکردم گفت که کم شدن سرعت و پکت لاست از طرف مخابرات بوجود اومده و معلوم نیست تا کی حل میشه. این صفحه هم بعد 3 دقیقه لودینگ ظاهر شد!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان شما هم در بازکردن صفحات مشکل دارید؟ الان با پشتیبانی شاتل صحبت میکردم گفت که کم شدن سرعت و پکت لاست از طرف مخابرات بوجود اومده و معلوم نیست تا کی حل میشه. این صفحه هم بعد 3 دقیقه لودینگ ظاهر شد!
    براي من حدودا 2 ساعت قاطي كرده بود
    سايت ها يكي در ميون باز نميشدن
    p30 باز نميشد bc باز ميشد
    gmail باز ميشد yahoo باز نميشد

تو google براي عكس سرچ ميكردي عنوان ها مياومد خود عكس ها نبودن

الان درست شد ولي سرعت خيلي كم شده
    Last edited by pedram_sad; 13-12-2010 at 17:59.

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به منم همینو گفتن ولی فکر نکنم از طرف مخابرات باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •