عزیز برادر یا عزیز خواهر
بنده در مورد قسمت اول شما صحبتی نمی کنم ولی در مورد قسمت دوم که مستقیم به بنده جواب دادید پاسخ دادم.
1- اینکه بنده با سرویس شاتل بخصوص شبانه اش مشکل دارم کاملاً مشخص است پستهای بنده از یکماه قبل را اگر مطالعه کنید متوجه می شوید
2- بنده قبلاً هم در اینحا در مورد مشکلات بخش پشتیبانی شاتل با بخش فنی که دو قسمت کاملاً جداگانه است صحبت کرده ام
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلی که پیش آمده بود برای من این بود که سرعت روزانه سرویس Eco2048 من در روز عیناً مثل سرعت شبانه محدود شده بود .بعد از تماس من با پشتیبانی اصفهان و تهران هر کدام حداقل 3 بار با من تماس گرفتند و از من تست دانلود گرفتند (نزدیک 4 ساعت طول کشید) تا تأیید کردند که بخش فنی باز گل کاشته و مشکل بنده را پیگیری کردند با بخش فنی و حل کردند. مسلماً بخش پشتیبانی شاتل (اصفهان و تهران) خودآزاری ندارند که اول روزانه من را محدود کنند و بعد 4 ساعت وقت بگذارند تا این مشکل را حل کنند.
[/PHP]
دوست عزیز (esfahanweb):
کارمندای پشتیبانی مجرای ارتباط بین مشتری و مدیریت هستند.اگه این کارمند بخواد همیشه گزارش خلاف واقع بده و به مدیریت وضع بد دانلود رو گزارش کنه (حتی به تعداد کم یوزر که من شک دارم کم باشن) به نوعی ضرر به آبرو و اعتبار خودشه.
پس مجبوره بره الکی تعریف کنه و به مدیریت بگه که(ارباب شاتل) همه راضی هستن . به به و چه چه.تا تو دل مدیریت بشینی.
مدیریت تصمیم گیریش رو بر مبنای فید بکی هست که از مشتری میگیره
(از چه کانالی؟ آفرین , کارمندای پشتیبانی و...)
حالا شما سیاست های مدیریتی غلط رو چه طور توجیه میکنی؟ نکنه انتظار داری مدیریت بیاد اینجا رو بخونه.2700 صفحه!!!!پس بهتره که شما پستتون رو ادیت کنید
شما گویا اصلاً توجه ندارید که سیستم پشتیبانی شاتل یک سیستم از پیش تعریف شده است جوابهایی که تیم پشتیبانی شاتل (چه شفاهی و چه کتبی ) به من و شما می دهند از قبل برایشان تعریف شده است و اگر پاسخی بغیر از آن بدهند مؤاخذه و توبیخ می شوند.
مدیریت شاتل تصمیم می گیرد تا ترافیک رایگان شبانه را حذف کند تا بتواند آنرا به ترافیک غیررایگان روزانه در شاتل تبدیل کند و از این محل درآمد خود را بالا ببرد نفرات بخش پشتیبانی که کارمندهایی ساده اند چه گناهی دارند که شما آنها را به انواع القاب ناروا مانند حرام خوری متهم می کنید؟؟؟؟
دوست عزیز (esfahanweb):
کارمندای پشتیبانی مجرای ارتباط بین مشتری و مدیریت هستند.اگه این کارمند بخواد همیشه گزارش خلاف واقع بده و به مدیریت وضع بد دانلود رو گزارش کنه (حتی به تعداد کم یوزر که من شک دارم کم باشن) به نوعی ضرر به آبرو و اعتبار خودشه.
پس مجبوره بره الکی تعریف کنه و به مدیریت بگه که(ارباب شاتل) همه راضی هستن . به به و چه چه.تا تو دل مدیریت بشینی.
مدیریت تصمیم گیریش رو بر مبنای فید بکی هست که از مشتری میگیره
(از چه کانالی؟ آفرین , کارمندای پشتیبانی و...)
حالا شما سیاست های مدیریتی غلط رو چه طور توجیه میکنی؟ نکنه انتظار داری مدیریت بیاد اینجا رو بخونه.2700 صفحه!!!!پس بهتره که شما پستتون رو ادیت کنید
حالا چرا من اون حرف رو زدم:
وقتی که دیشب به پشتیبانی زنگ زدم گفتم چرا دارید علنا دروغ میگید حرفی نزد.(از خودش دفاع نکرد پس خودش اعتراف غیر مستقیم کرده که ما داریم دروغ میگیم) حالا دفاع کردن بدون توجیه شما , واقعا مشکوکه.
بنده از شاتل دفاع نمی کنم اگر دفاع می کردم که امضاء من این نبود پستهای من اینقدر شاتل را زیر سؤال نمی برد!!!
اصل صحبت بنده اینجاست که توهین به شخصیت و خانواده کسی که در یک شرکت در مقام تصمیم گیری و تصمیم سازی نیست مسلماً غیر اخلاقی و خطا است
اگر پشتیانی شاتل در جواب اینکه گفتید : چرا دارید علنا دروغ میگید سکوت کرده دقیقاً مدیر فروش اصفهان شرکت شاتل اصفهان هم در برابر صحبت من که بحث شیرینگ را علمی رد کردم همین کار را کردم می دانید چرا ؟؟
چون اگر پاسخی در تأیید حرف من میزد چون صدایش (در شاتل)ضبط می شود مدیریت شاتل با ایشان برخورد می کرد.
حرف بنده این است که کارمندان بخش فروش و پشتیبانی شاتل انسانهایی مثل ما هستند و فقط مجری دستورات هستند .
مدیران شاتل هم فقط به گزارش بخش پشتیبانی اکتفا نمی کنند مطمئناً آنها هم تیکتهای پشتیبانی و هم صدای ضبط شده پشتیبانی را بررسی می کنند و خوب می دانند که چه کاری در حال انجام در بخش فنی است.
من از شاتل در یکماه گذشته بشدت ناراضی ام ولی دلیلی برای توهین به شخصیت افراد که فقط در حال اجرا دستورات هستند نمی بینم.
اگر باز هم شک دارید پستهای چند وقت اخیر بنده را مطالعه کنید آنوقت مطمئن خواهید شد که نه من کارمند شاتل هستم و نه در حال دفاع بی دلیل هستم.