تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2760 از 3745 اولاول ... 176022602660271027502756275727582759276027612762276327642770281028603260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,591 به 27,600 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه bernybeast's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

آقا این آسیاتک چرا اینجوریه هی قط و وصل میشه 4 روزه اینجوریه الان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

نزد من هم یکی دو هفته خط ناجور شده. معمولا رو سرعت 6200 بسته شده ولی یحو میفته به 5000، ریست میکنم برمیگرده رو 6200. نویز هم از 14 پایین نمیرفت، حالا بین 9 و 11. مربوط به آسیاتک و مخابراته

داداش در شهر قم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه خط از نظر نویز وضعیت نرمال داشته باشه حداکثر چه دان استریم و آپ استریمی میتونه از آسیاتک بگیره؟
    در سرویس های عادی این مقادیر رو میبندن :

Upstream Downstream
    512 12287
    768 8192
    1024 6144

اگه خط نکشه ، 4 مگ و 2مگ و پایین تر هم میبندن...
    حالا شما بر اساس نویز خط و فاصلت از مرکز مخابراتی ، باید ببینی خطت چه میزانی رو میکشه! ( اگه خواستی اسکرین شات از status مودمت - اونجایی که مقادیر snr و غیره رو نوشته -بگیر و بفرست اینجا تا ببینیم خطت چقد میکشه )

ولی در سرویس های جشنواره مانند آ مثل آسیاتک و صبحانه ی آسیاتکی ، به گفته ی خودشون تا هر چقد خط بکشه میبنده!! ( من تجربه این سرویس ها رو نداشتم که ببینم تا چه مقدار میبندن )

4. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در سرویس های عادی این مقادیر رو میبندن :

Upstream Downstream
    512 12287
    768 8192
    1024 6144

اگه خط نکشه ، 4 مگ و 2مگ و پایین تر هم میبندن...
    حالا شما بر اساس نویز خط و فاصلت از مرکز مخابراتی ، باید ببینی خطت چه میزانی رو میکشه! ( اگه خواستی اسکرین شات از status مودمت - اونجایی که مقادیر snr و غیره رو نوشته -بگیر و بفرست اینجا تا ببینیم خطت چقد میکشه )

ولی در سرویس های جشنواره مانند آ مثل آسیاتک و صبحانه ی آسیاتکی ، به گفته ی خودشون تا هر چقد خط بکشه میبنده!! ( من تجربه این سرویس ها رو نداشتم که ببینم تا چه مقدار میبندن )
    بفرمایید اینم اسکرین شات از وضعیت فعلی

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بفرمایید اینم اسکرین شات از وضعیت فعلی
    خط خوبی داری و احتمال بسیار در آسیاتک 12 مگ رو واست میبندن ( اگه جشنواره بگیری که بیشترم میبندن )
    شما Modulation مودمتو بذار رو ADSL2+ و دوباره از این صفحه اسکرین شات بگیر و بفرست تا دقیق تر بشه گفت ( الان رو G.DMT عه )

7. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خط خوبی داری و احتمال بسیار در آسیاتک 12 مگ رو واست میبندن ( اگه جشنواره بگیری که بیشترم میبندن )
    شما Modulation مودمتو بذار رو ADSL2+ و دوباره از این صفحه اسکرین شات بگیر و بفرست تا دقیق تر بشه گفت ( الان رو G.DMT عه )
    Modulation رو روی +ADSL2 تنظیم کردم اما نمیدونم چرا اینطوری نشون میده.چند روز پیش طبق پیامک آسیاتک شاهد توسعه و ارتقای زیرساخت مرکز مخابراتیمون بودیم و ما هم خوشحال که به سلامتی قراره وضعیت بهتر بشه انگار اما متاسفانه خط من که قبل از این قضیه روی 12 مگ تنظیم شده بود بدون اطلاع و اجازه من اومده بود روی 4 مگ!طی تماسهای مکرری که با اپراتورهای متفاوت پشتیبانی آسیاتک داشتم و درخواست ارتقا یا حداقل بازگشت به حالت سابق خطم رو داشتم میگفتند خطت مغایرت داره!یا نویز داره و نمیشه و هر چی براشون توضیح میدادم زیر بار نمیرفتن تا بالاخره امروز قانعشون کردم و خطم رو به حالت سابق برگردوندن یعنی همون 12 مگ دان و 512 آپ ولی الان که میخواستم برای شما اسکرین شات بگیرم دیدم بازم بدون اجازه و اطلاع اینطوری تنظیم کردن
    خسته شدم از بس با این پشتیبانی آسیاتک سر و کله زدم و معطلمون کردن و آخرشم که این شده!

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Modulation رو روی +ADSL2 تنظیم کردم اما نمیدونم چرا اینطوری نشون میده.چند روز پیش طبق پیامک آسیاتک شاهد توسعه و ارتقای زیرساخت مرکز مخابراتیمون بودیم و ما هم خوشحال که به سلامتی قراره وضعیت بهتر بشه انگار اما متاسفانه خط من که قبل از این قضیه روی 12 مگ تنظیم شده بود بدون اطلاع و اجازه من اومده بود روی 4 مگ!طی تماسهای مکرری که با اپراتورهای متفاوت پشتیبانی آسیاتک داشتم و درخواست ارتقا یا حداقل بازگشت به حالت سابق خطم رو داشتم میگفتند خطت مغایرت داره!یا نویز داره و نمیشه و هر چی براشون توضیح میدادم زیر بار نمیرفتن تا بالاخره امروز قانعشون کردم و خطم رو به حالت سابق برگردوندن یعنی همون 12 مگ دان و 512 آپ ولی الان که میخواستم برای شما اسکرین شات بگیرم دیدم بازم بدون اجازه و اطلاع اینطوری تنظیم کردن
    خسته شدم از بس با این پشتیبانی آسیاتک سر و کله زدم و معطلمون کردن و آخرشم که این شده!
    دقت کنید ، اگه modulation مودمتون رو G.DMT باشه ، بیشتر از 8 مگ ست نمیشه! باید رو ADSL2+ باشه تا بالاتر ست بشه!
    واسه این گفتم که در حالت ADSL2+ هم اسکرین بگیرید و اینجا بذارید ، چون در حالت G.DMT ، مقدار SNR میره بالا و نمیشه مطمئن شد که خط تا چقد میکشه!!
    اگر که با ADSL2+ هم ریت خطتون رو همین مقدار بود ، زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که منه کاربر دارم میگم رو 12 ببندین و با مسئولیت خودم این کارو بکنید!!
    Last edited by 4l1r3z4; 07-03-2016 at 21:56.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دقت کنید ، اگه modulation مودمتون رو G.DMT باشه ، بیشتر از 8 مگ ست نمیشه! باید رو ADSL2+ باشه تا بالاتر ست بشه!
    واسه این گفتم که در حالت ADSL2+ هم اسکرین بگیرید و اینجا بذارید ، چون در حالت G.DMT ، مقدار SNR میره بالا و نمیشه مطمئن شد که خط تا چقد میکشه!!
    اگر که با ADSL2+ هم ریت خطتون رو همین مقدار بود ، زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که منه کاربر دارم میگم رو 12 ببندین و با مسئولیت خودم این کارو بکنید!!
    ببینید همونطور که در پیام قبل هم گفتم Modulation روی حالت +ADSL2 تنظیم شده اما موقع اسکرین شات G.DMT نشون میده
    عجیبه نه؟!

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ببینید همونطور که در پیام قبل هم گفتم Modulation روی حالت +ADSL2 تنظیم شده اما موقع اسکرین شات G.DMT نشون میده
    عجیبه نه؟!
    تو مودم میتونید تغییر بدید نوع مودلاسیونو

مودمتان اگر قابلیتشو داشته باشه میتونید تغییر بدید نوع مودلاسیونو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •