آقا این آسیاتک چرا اینجوریه هی قط و وصل میشه 4 روزه اینجوریه الان
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آقا این آسیاتک چرا اینجوریه هی قط و وصل میشه 4 روزه اینجوریه الان
نزد من هم یکی دو هفته خط ناجور شده. معمولا رو سرعت 6200 بسته شده ولی یحو میفته به 5000، ریست میکنم برمیگرده رو 6200. نویز هم از 14 پایین نمیرفت، حالا بین 9 و 11. مربوط به آسیاتک و مخابراته
داداش در شهر قم
در سرویس های عادی این مقادیر رو میبندن :
Upstream Downstream 512 12287 768 8192 1024 6144
اگه خط نکشه ، 4 مگ و 2مگ و پایین تر هم میبندن...
حالا شما بر اساس نویز خط و فاصلت از مرکز مخابراتی ، باید ببینی خطت چه میزانی رو میکشه! ( اگه خواستی اسکرین شات از status مودمت - اونجایی که مقادیر snr و غیره رو نوشته -بگیر و بفرست اینجا تا ببینیم خطت چقد میکشه )
ولی در سرویس های جشنواره مانند آ مثل آسیاتک و صبحانه ی آسیاتکی ، به گفته ی خودشون تا هر چقد خط بکشه میبنده!! ( من تجربه این سرویس ها رو نداشتم که ببینم تا چه مقدار میبندن )
بفرمایید اینم اسکرین شات از وضعیت فعلی
![]()
خط خوبی داری و احتمال بسیار در آسیاتک 12 مگ رو واست میبندن ( اگه جشنواره بگیری که بیشترم میبندن )
شما Modulation مودمتو بذار رو ADSL2+ و دوباره از این صفحه اسکرین شات بگیر و بفرست تا دقیق تر بشه گفت ( الان رو G.DMT عه )
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما باز میشه !؟ برای من نمیشه
Modulation رو روی +ADSL2 تنظیم کردم اما نمیدونم چرا اینطوری نشون میده.چند روز پیش طبق پیامک آسیاتک شاهد توسعه و ارتقای زیرساخت مرکز مخابراتیمون بودیم و ما هم خوشحال که به سلامتی قراره وضعیت بهتر بشه انگار اما متاسفانه خط من که قبل از این قضیه روی 12 مگ تنظیم شده بود بدون اطلاع و اجازه من اومده بود روی 4 مگ!طی تماسهای مکرری که با اپراتورهای متفاوت پشتیبانی آسیاتک داشتم و درخواست ارتقا یا حداقل بازگشت به حالت سابق خطم رو داشتم میگفتند خطت مغایرت داره!یا نویز داره و نمیشه و هر چی براشون توضیح میدادم زیر بار نمیرفتن تا بالاخره امروز قانعشون کردم و خطم رو به حالت سابق برگردوندن یعنی همون 12 مگ دان و 512 آپ ولی الان که میخواستم برای شما اسکرین شات بگیرم دیدم بازم بدون اجازه و اطلاع اینطوری تنظیم کردن
خسته شدم از بس با این پشتیبانی آسیاتک سر و کله زدم و معطلمون کردن و آخرشم که این شده!
دقت کنید ، اگه modulation مودمتون رو G.DMT باشه ، بیشتر از 8 مگ ست نمیشه! باید رو ADSL2+ باشه تا بالاتر ست بشه!
واسه این گفتم که در حالت ADSL2+ هم اسکرین بگیرید و اینجا بذارید ، چون در حالت G.DMT ، مقدار SNR میره بالا و نمیشه مطمئن شد که خط تا چقد میکشه!!
اگر که با ADSL2+ هم ریت خطتون رو همین مقدار بود ، زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که منه کاربر دارم میگم رو 12 ببندین و با مسئولیت خودم این کارو بکنید!!
Last edited by 4l1r3z4; 07-03-2016 at 21:56.
ببینید همونطور که در پیام قبل هم گفتم Modulation روی حالت +ADSL2 تنظیم شده اما موقع اسکرین شات G.DMT نشون میده
عجیبه نه؟!
تو مودم میتونید تغییر بدید نوع مودلاسیونو
مودمتان اگر قابلیتشو داشته باشه میتونید تغییر بدید نوع مودلاسیونو
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)