ميگم بچه هاي عزيز ميشه يكي سيو اين بازي رو بده اخه براي من شهر هاش ازاد نيست سيوش طوري باشه كه همه شهر ها ازاد باشه اخه اگه من در قسمت درخواست سيو و ترينر بگم سيوي ميدن كه فقط پولم زياده
منتظرم![]()
ميگم بچه هاي عزيز ميشه يكي سيو اين بازي رو بده اخه براي من شهر هاش ازاد نيست سيوش طوري باشه كه همه شهر ها ازاد باشه اخه اگه من در قسمت درخواست سيو و ترينر بگم سيوي ميدن كه فقط پولم زياده
منتظرم![]()
عزیز بازم اشتباس.یکبار خودت امتحان کن بعد بزار!این دفعه دوم بود من کلی وقت میزارم سر این.
============
توام دنبال پست دادن میگردیS A M؟مرد مومن میبینی تو همون پست قبلی ایشون سیو بازیو گذاشته باز میگی سیو بدین؟![]()
به خدا خود امتحان کردم درسته همون مرحله هست . من همش دو تا سيو دارم و هر دو همون مرحله هست فقط جاشون فرق داره . اصلا من GTA San Andreas User Files رو برات ميزارم خودت ببين.
و يک عکس از جايي که تو نقشه گرفتم تو همون file به نام map گذاشتم .
اصلا بهت نميادباشي بيا
![]()
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من از اونا نیستم فقط این S A M یک وقتایی میره رو اعصابم
برم ببینم همینه یا نه.از وقتی gta رو تموم کدم دیگه بازی ندارم.این pes هم نا کرک بود
راسی این فایلات فقط با موزیلا دانلود میشن چرا؟![]()
ماموریت انجام شد:
San Andreas User Files.rarکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیشبم من اشتباه کردم.تقصیر من بوده.ببخشید![]()
فقط این چه قیافه ای بود؟![]()
يعني سرکار بوديم .
اگر رد کردي برام بزار.
قيافه اي خودت چطري مگه.
Last edited by masoud_rh; 26-10-2007 at 15:31.
اخه اون سيو كه تا اخرش نيست![]()
ببخشید من گذاشتم اما لینکش قاطی شده
قسمت آخرش از لینک اومده بیرون
سوال دیگه نکردم.آخه لباساشو در اووردی بنده خدا کلی آدم شده و تو کازینوها میچرخه بعد قیافش هنوز عین دزداسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.دیشب یجورایی جفتمون سرکار بودیم
(سیوای خودمم پاک شده و از این حرفا)
===========
SAM اگه تو نمیگی 3 شهر باز باشه؟کی گفتی بازی تموم شده باشه مرد مومن؟الکی بهونه نیار.
من اين رو چي کار کنم چرا پسوندش rar. بايد پسوندش b. باشه
GTA San Andreas User Files.rar![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)