If you cannot open Internet Explorer or if it opens briefly and then closes,
the problem might be caused by low memory, or corrupted or missing system files
Restart your computer to clear the memory and then open Internet Explorer by itself
If you cannot open Internet Explorer or if it opens briefly and then closes,
the problem might be caused by low memory, or corrupted or missing system files
Restart your computer to clear the memory and then open Internet Explorer by itself
این امتحان کن:
یه صفحه اینترنتی که قبلا save کردی رو open کن ، اینطوری ie باز میشه و صفحه save شده رو بصورت offline نشون میده ، حالا برو تو منوی اینترنت اپشن و تیک work offline رو بردار
فکر میکنم مشکلت حل شه!!!!
و دفعه بعد هنگ نکنه
سلام
ببخشید
من درایو کارت گرافیکم را پیدا نکردم
کجا باید برم؟
Geforce 7100 512MG
یه سوال دیگه:
من از کجا بفهمم کارت صوتی چه مارکیه که برم تو سایتش؟
ببخشید یه سوال دیگه
یعنی دوتا
1- چطور میشه تعیین کرد که پ را که میزنیم ÷ نزنه، بزنه پ
یعنی کلیدها را عوض کنیم
2- چطوری میشه فونت ÷یش فرض کام÷یوتر را تغییر داد؟
ممنون
رو Computer راست کلیک کن بعد properties بعد از چپ تصویر پایین Windows Update رو انتخاب کن!
بعد قسمت windows Ultimate Extras برو توش
بعد کنار کارت گرافیکت که نوشته تیک بزار که دانلود بشه! کارت صوتیتم همینطور!![]()
امکانات گرافیکی که در بعضی نسخه های ویستا مثل ویستا آلتیمت موجوده و ویندوز پس از شناسایی قطعات سخت افزاری شما و کارت گرافیکتون در صورت توانایی آنها رو فعال میکنه که ظاهر جالی داره
امیر جان سرعت رو پایین تر میاره واسه همین هم ویندوز قبلش توانایی های سخت افزاری رو بررسی میکنه ولی اگه سیستم به روز و مناسبی داشته باشی میتونی بدون هیچ مشکلی ازش استفاده کنی:
شیشه ای شدن پنجره ها، حالت خاص مینی مایز و ماکسی مایز کردن پنجره ها و استفاده از قابلیت dreamscene(استفاده از فایل های ویدئو بعنوان دسکتاپ) و...از توانایی هاشه، من از همه امکاناتش استفاده میکنم و افت سرعتی هم ندارم
واسه کارت گرافیتت میتونی از اینجا دانلود کنی
واسه کارت صدات هم یکی از راه ها این برنامه هست که همه چیز سیستمت رو نشون میده تو قسمت multimedia میتونی کارت صداتو پیدا کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)