سلام
من hp-g60 دارم و درایور وبکم مناسب رو برای ویندوز 7 میخوام
تو خود سایت hp برای 7 نداره!
سلام
من hp-g60 دارم و درایور وبکم مناسب رو برای ویندوز 7 میخوام
تو خود سایت hp برای 7 نداره!
http://dl01.downloads.ir/3180ef1355f33567da1796ce8bfe05a4/special_modem_drivers.rar
مدل مادربوردم biostar c41_m7 خواهش میکنم کمکم کنید![]()
راستی مدل مادربورد من biostar C41_M7 میباشد لطفا راهنمایی کنید خواهش میکنم ویندوزمم سون است . کارت tv تو xp خیلی خوب کار می کنه ولی تو سون اصلا cd کارت tv رو که میذارم ارور میده نصب نمی کنه .
سایتی رو که دوست خوبم معرفی کردن استفاده کردم ولی بازم زی جواب نداد . خواهشا لطف کنید کمکم کنید ممنون میشم![]()
مشخصات cpu به همراه ram سیستم بگین درضمن اون سایتی که من واسه درایور معرفی کردم عکس برد کارت تی وی که تو اون سایت هستش شبیه برد شما هست؟ درضمن شما درایور ویندوز 7 گرفتین ازداخل همون سایت؟
Last edited by jafarian; 26-05-2011 at 07:07.
سلام
من یه EDGE USB Modem دارم متفرقه است سایت هم نداره! میخوام ببینم درایور واسه ی لینوکس هم داره یا اصلا خود لینوکس بدون درایور هم ساپورتش میکنه؟ البته روش نوشته برای همه ورژنهای ویندوز و لینوکس. با ویندوز که مشکلی ندارم حتی تو سون هم نصب میشه ولی برای لینوکس درایور نذاشتن
اگه کمکم کنید ممنون میشم
با تشکر
تکراری...حذف شود
Last edited by omnia2; 26-05-2011 at 02:04.
حذف شود......
Last edited by omnia2; 26-05-2011 at 02:04.
cpu intel(r) pentium(r) dual cpu E2200 @2.20 ghz 2.20 ghz و ram یک گیگ کینگ استون میباشد .
اون سایتی که دادین درست بود ولی نرم افزار پخش tv نصب نشد .
خواهشا کمک و راهنمایی کنید .
درایورش الان روی سیستم شماکامل نصبه واسه پخش هم ازهمین آدرس که داخل سایت هست دانلود کنید برنامه را بعد نصب کنید در ضمن قبل ازهمه اینها بایوس مین یک آپدیت کنید بد نیست بعدخبرش بدین.
لینک دانلود برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)