سلام دوستان من
پرسپولیس 2-1 برق
پرسپولیس هلندی آماده باش داد
با تشکر
سلام دوستان من
پرسپولیس 2-1 برق
پرسپولیس هلندی آماده باش داد
با تشکر
رضا عنايتي با دو گلي كه در بازي با فجر به ثمر رساند,توانست با 14 گل در صدر گلزنان ليگ برتر قرار گيرد
ايا او لياقت پوشيدن لباس تيم ملي را در رقابتهاي جام جهاني را دارد يا كساني چون 35 ساله هاي بي انرژي!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منابع آگاه از نقش گروهک تروريستى منافقين در توطئه حذف تيمملى فوتبال ايران از جامجهانى 2006 آلمان و انتشار کاريکاتور در نشريه تاگساشپيگل خبر مىدهند.
منابع خبرى در کشورهاى حوزه خليج فارس اعلام کردند که در توطئه توهين به تيمملى ايران در نشريه تاگساشپيگل آلمان رد پاى منافقين ديده مىشود.
اين تشکيلات تروريستى با کمک محافل صهيونيستى در آلمان که نفوذ قابل توجهى در مطبوعات دارند، دست به اين جنجال زدهاند.
به گزارش همين منابع تاکنون شمار زيادى بليت از سه ديدار تيمملى ايران در جامجهانى نيز به گروهک منافقين اختصاص يافته است. آنها قصد دارند با تهيه بليت جايگاههاى مقابل دوربينهاى فيلمبردارى به طراحى حرکاتى اعتراضگونه بپردازند، اتفاقى که در جامجهانى 1998 فرانسه نيز در ابعادى محدود روى داد
منبع : روزنامه خبر ورزشی .
واقآ راست میگی به قول خودش :مثل اینکه گل های من با بقیه فرق دارهنوشته شده توسط josef
__________________________________________________ __________________________نوشته شده توسط hesam
دوست من,متاسفانه در فوتبال ايران,ملاك دعوت بازيكنان به تيم ملي خوب بازي كردن نيست
به همين خاطره كه تيم ملي نميتونه چند تا بازي جذاب رو پشت سر هم انجام بده![]()
![]()
![]()
البته والنسيا,فقظ والنسياي 2,3 سال پيش كه همه رو تو ليگ قهرمانان اروپا سوسك مي كردنوشته شده توسط y.o.u.s.e.f.p.3.0
يادش بخير
بارسلونا 2 چلسي 1
خداييش آخر بازي بود . حال كردم بارسا پوز چلسي رو زد .
يووه 2 وردربرمن 3
نتيجه ايي عحيب!!
خدا بكشه اين وردر برمن رو .... برگشت حلوا حلواش ميكنه يووه ... الهي آمين
عجب بازی ای میشه,بازی برگشت بارسلونا_چلسی
امیدوارم بارسلونا صعود کنه تا انتقام حذف شدنشون توسط چلسی رو بگیرن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)