تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 848 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376776 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان برنامه قند شکن سیفن برای شما کارمیکنه؟
    برایمن کارنمیکنه جایگزینی براش دارید رایگان باشه؟
    با وب فریرر برید مشکل نداره برای من

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان .

من الان اینترنتم از آسیاتک هستش . شبا پهنای باندش افت میکنه .

میخوام ببینم پارس آنلاین وضعیتش چطوریه ؟ خوبه ؟ بده ؟

دوستانی که دارن ممنون میشم تجربشونو باهام در میان بزارن .
    ممنون.
    Last edited by ehsan-75; 19-01-2016 at 17:15.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان .

ممنون.
    برای من تا وقتی که شبانه رایگان بود سرعت شبانه یهویی کم میشد. خیلی هم کم می شد. طوری که روزانه با 1 تا 1.5 بر ثانیه دانلود می کردم و شبانه میومد حدودای 100 کیلوبایت بر ثانیه (دقیق یادم نیست ولی یادمه خیلی کم می شد طوری که ارزش نداشت بزاری دانلود شه)

ولی بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد سرعت روزانه و شبانه تقریباً ثابته و روی 1 مگ بر ثانیه هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

برای من تا وقتی که شبانه رایگان بود سرعت شبانه یهویی کم میشد. خیلی هم کم می شد. طوری که روزانه با 1 تا 1.5 بر ثانیه دانلود می کردم و شبانه میومد حدودای 100 کیلوبایت بر ثانیه (دقیق یادم نیست ولی یادمه خیلی کم می شد طوری که ارزش نداشت بزاری دانلود شه)

ولی بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد سرعت روزانه و شبانه تقریباً ثابته و روی 1 مگ بر ثانیه هستش.

آخع جالبیه آسیاتک اینجاست که از ساعت 19 شب تا 1 شب سرعت افتضاح میشه . فک کنم پهنای باند کم میارن . ولی تو بازه رایگان از سایت هایی که رو سرور خودش هست میشه حدود 10 گیگ فایل هر شب دانلود کرد . ولی مشکل سرعت وب گردی کمش خیلی بده .

پارس آنلاین سرعت وبگردیش چطوره ؟ صفحه هارو زود باز میکنه ؟ شبا که پهنای باندش افت نمیکنه ؟ کلا شما راضی هستین ازش ؟ از کیفیت و قطع وصلی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخع جالبیه آسیاتک اینجاست که از ساعت 19 شب تا 1 شب سرعت افتضاح میشه . فک کنم پهنای باند کم میارن . ولی تو بازه رایگان از سایت هایی که رو سرور خودش هست میشه حدود 10 گیگ فایل هر شب دانلود کرد . ولی مشکل سرعت وب گردی کمش خیلی بده .

پارس آنلاین سرعت وبگردیش چطوره ؟ صفحه هارو زود باز میکنه ؟ شبا که پهنای باندش افت نمیکنه ؟ کلا شما راضی هستین ازش ؟ از کیفیت و قطع وصلی
    پارسان لاین یا هر ISP دیگه بستگی به منطقه مخابراتی که هست هم داره.
    من الان از سرعت وبگردی و باز کردن صفحه ی پارسان لاین راضی هستم. اوایل بهتر بود ولی باز هم خوبه.
    همونطور که گفتم بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد افت سرعت شبانه هم تقریباً از بین رفته و افت سرعتش تقریباً نا محسوسه.
    قطعی و وصلی هم خیلی زیاد نیست و معقوله. البته در یک مدت چند هفته ای زیاد قطع و وصل می شد که اون هم برطرف شد.

البته این رو هم بگم که من الان چند سالی هست که پارسان لاین دارم و قبلش دیال آپ بودم و بعد مستقیماً اومدم پارسان لاین. یعنی ISP دیگه ای رو واسه ای دی اس ال امتحان نکردم. ولی پارسان لاین خوبه. لا اقل از دیال آپ بهتره

7. این کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان .
    ممنون.

دوست عزیز من تا 2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تو مرکز مخابراتی کاشانی سرویس حجم 2مگابیت داشتم. مسأله کاهش سرعت تو ساعت‌های عصر و شب (از حدود 6 عصر تا 12 - 12:30 نیمه‌شب) رو تو سه-چهار ماه گذشته من هم تو پارس‌آنلاین به صورت جدی باهاش مواجه بودم.

2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تخلیه کردم و الآن از عصرتلکام سرویس 2مگابیت حجمی دارم. اون اگر چه یه مقداری وضعیتش از پارس‌آنلاین بهتره، اما اون هم تو ساعت‌های شلوغ عصر و شب سرعتش کم می‌شه.

ضمنن، روی سرویس پارس‌آنلای خطم روی 12مگابیت و روی سرویس عصرتلکام خطم روی 10مگابیت بسته شده و تو ساعت‌های خلوتی سرعتم تا 1مگابایت در ثانیه هم بالا می‌ره.

به هر حال افت سرعت این چنینی حتمن به این خاطره که پهنای باند ISP تو مرکز مخابراتی در ساعت‌های شلوغی پر می‌شه و همین تراکم باعث می‌شه به کاربرهای در حال استفاده سهم کمتری از پهنای باند برسه.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تخلیه کردم و الآن از عصرتلکام سرویس 2مگابیت حجمی دارم.
    شب ها سرعتش اسمی میشه یا همین 10 مگابیته؟ بعد آیا همه ی سرویسا رو مثل پارس، باز میگذاره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز من تا 2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تو مرکز مخابراتی کاشانی سرویس حجم 2مگابیت داشتم. مسأله کاهش سرعت تو ساعت‌های عصر و شب (از حدود 6 عصر تا 12 - 12:30 نیمه‌شب) رو تو سه-چهار ماه گذشته من هم تو پارس‌آنلاین به صورت جدی باهاش مواجه بودم.

2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تخلیه کردم و الآن از عصرتلکام سرویس 2مگابیت حجمی دارم. اون اگر چه یه مقداری وضعیتش از پارس‌آنلاین بهتره، اما اون هم تو ساعت‌های شلوغ عصر و شب سرعتش کم می‌شه.

ضمنن، روی سرویس پارس‌آنلای خطم روی 12مگابیت و روی سرویس عصرتلکام خطم روی 10مگابیت بسته شده و تو ساعت‌های خلوتی سرعتم تا 1مگابایت در ثانیه هم بالا می‌ره.

به هر حال افت سرعت این چنینی حتمن به این خاطره که پهنای باند ISP تو مرکز مخابراتی در ساعت‌های شلوغی پر می‌شه و همین تراکم باعث می‌شه به کاربرهای در حال استفاده سهم کمتری از پهنای باند برسه.

پس اگه پارس آنلاین هم مشکل داره که به درد نمیخوره . والا آسیاتک انصافا بقیه ساعات روز خوبه . همچنین قطعی نداره اصلا . شبانش هم خیلی با کیفیته و من تو دو شب اخیر 20 گیگ دانلود کردم ولی مشکل پهنای باند خیلی اذیت کنندس که انگار مشکل از مرکز مخابراتی هستش چون من قبلا از ISP های دیگه همین مشکل رو داشتم . امیدوارم با رفع تحریم ها مشکل پهنای باند هم حل شه .

های وب هم افتضاح کرده وگرنه اونم گزینه خوبی بود
    در ضمن آیا این مشکل افت سرعت تو شبا با VPN حل میشه ؟ یا با سرویس های افزایش سرعت ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در یک کلام پیگیری برای افزایش پهنای باند اختصاص داده شده به مرکز مخابراتی. وضعیت پهنای باند مرکز مخابراتی شما به شدت بده. چون پهنای باند شبکه داخل کشورتون هم خیلی کمه. البته با توجه به این که به احتمال زیاد تعداد کاربران مرکز مخابراتی شما نباید خیلی زیاد باشه، بعیده سیاست‌های شرکت پارس‌آنلاین یا بقیه شرکت‌هایی که اونجا سرویس adsl می‌دن در کوتاه‌مدت افزایش پهنای باند باشه.

وضعیت شرکت‌های دیگه از جمله خود مخابرات رو اونجا بررسی کردین؟ اونا چه طورن؟

سرویس‌های بالاتر پارس‌آنلاین چه طور؟ اصلن بالاترین سرویس که پارس‌آنلاین اونجا می‌ده چه سرویسیه؟ اگه سرویس 2مگ رو می‌ده من پیشنهاد می‌کنم به جای سرویس 256 حتمن یه سرویس 1مگ یا 2مگ رو هم امتحان کنید. به هر حال سیاست پارس‌آنلاین اینه که در موارد مشابه مرکز مخابراتی شما که کمبود پهنای باند وجود داره، اولویت با سرویس‌های با سرعت بالاتره. یعنی مقدار محدودیت سرویس 2مگابیت قاعدتن باید کمتر از سرویس 256 باشه.
    درسته پارس انلاین هم تایید کرد ترافیک مرکز کمه، گفتم خب چیکار کنم،یه کاریش بکنین بره بالا دیگه. گفت ما درخواست افزایش میدیم، تا موافقت بشه کمی طول میشکه.
    محل ما فقط مخابرات هست و پارس. مخابرات رو اصلا خبر ندارم.
    ولی پارس حداکثر تا 2 مگ میده .
    کیفیت مخابرات رو هم نمیدونم.
    مخابرات حدود 100 تا 150 تا کاربر و پارس هم حدود 80_90 تا کاربر داره به گمونم.
    چند وقت پیش رفتم داخل MDF مخابرات شمردم پورت های پر شده رو!!

پورت خالی هردوشون زیاد دارن.

من هم که یه ساله دارم. باید تا مهر 95 سر کنم با 256 .
    ممنون بابت همکاری

Sent from my C5303 using Tapatalk

13. این کاربر از 880446534 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شب ها سرعتش اسمی میشه یا همین 10 مگابیته؟ بعد آیا همه ی سرویسا رو مثل پارس، باز میگذاره؟
    من تازه چند روزه که گرفتم. ظاهرن که شب‌ها هم سرعتش با روز فرقی نداره. من یه شب بعد از چند وقت که دانلود شبانه نداشتم، یه 10 گیگ دانلود کردم. حالا نمی‌دونم بعدن محدود می‌کنه یا نه. تاپیکشم یه مقدار زیادی خلوته. اما اون جور که متوجه شدم اگه محدودیت پهنای باند نداشته باشه، سرعت رو باز می‌ذاره. یه جورایی شبیه پارس‌آنلاینه ظاهرن.

در مورد بقیه سرویس‌هاش اطلاعی ندارم.

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •