ما به تفاوت
زمانی که تغییر سرویس میدی از لحاظ زمانی سرویس اضافه نمیشه و فقط محدودیت حجم ریست میشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ما به تفاوت
زمانی که تغییر سرویس میدی از لحاظ زمانی سرویس اضافه نمیشه و فقط محدودیت حجم ریست میشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
در شرایط عالی سرعت روی 120تا130 ولی دیده شده که سرعت روی 30 هم اومده ولی چون سرویس شما 128 هست هیچ گونه حق اعتراضی نداری
چون قصد دارم سرویس نامحدود ۱۲۸ بگیرم، یعنی اغلب موارد سرعت روی چنده؟نوسان زیاده یا سرعت ثابته؟
اگه منظورتون به آرت 1 هست که خودم دارم و بگم که مرکز مخابراتی و شلوغی و خلوتی اون مرکز خیلی مهمه اما میتونم بگم برای من 90 درصد اوقات سرعتم 110-130 هست
تهران - مرکز نبوت
بهترین راه اینه که شما از یکی که توی اون مرکز شاتل داره بپرسی چون شاتل مرکز به مرکز فرق داره اصولا
وقتی شاتل سرویسهای اکو را الان با سرعت بالای 12 Mb/s میبنده، دیگه 1 Mb/s (که میشه همان 128 KB/s) مشکلی از نظر فنی نداره. من آرت 1 دارم. سرعتش همیشه روی 1 Mb/s ثابت است. توی لیست قیمتها هم گفته که این سرعت تا حجم 11 گیگ هست و بعدش ممکنه سرعت محدود بشه. قبلا دوستان توی فروم گفتن که تا دو برابر این حجم سرعت را کم نمیکنن و اگر هم سرعت کم شد با پرداخت مابه تفاوت به آرت بعدی حجم ریست میشه و محدودیت سرعت برطرف میشه. تجربه من اینه که تا چهاربرابر هم سرعت را کم نکردند.
مشکل من با این سرویس این بود که سرعت 128 KB/s کم بود برای من. اکو ده برابر این سرعت داره. ولی در عین حال بگم که همین سرعت آرت1 هم برای دیدن آنلاین استریم (مثلا از پاپکورن تایم) کاملا جواب میده.
Last edited by wing-mirror; 13-10-2015 at 13:50.
من از art 3 رفتم art 4
حدودا 28Gig مصرف داشتم. الان محدودیتم رفته.
ترافیک ماهانه ام با اون 28 گیگ محدود نمیشه یعنی؟ اینجوری که میشه سوء استفاده کرد!
Last edited by trusty; 13-10-2015 at 21:39.
من از art 3 رفتم art 4
حدودا 28Gig مصرف داشتم. الان محدودیتم رفته.
ترافیک ماهانه ام با اون 28 گیگ محدود نمیشه یعنی؟ اینجوری که میشه سوء استفاده کرد!
سلام دوستان
کسی از کیفیت شاتل تو مرکز مخابراتی نصراللهی(گیشا و شهرارا) اطلاعی نداره؟ من میخوام art سفارش بدم.
دوستان تفاوت آرت لایت و آرت معمولی چیه ؟؟ (( نامحدود ))
آرت لایت اروزنتره و تنها تفاوتش تو حجم دانلود هست ؟؟
سرعتش چطوره ؟؟ (( اینو هم بگم مرکز مخابرات اینجا مشکلی نداره - الان 128 اکو دارم رو 15 مگ بسته شده وسرعت تا 1.6 مگابایت میشه ))
اکولایت 128 حداکثر سرعتش چنده ؟
و چند میبندن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)