تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 300 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

جواب دادم , اکانت 2 روز بن شد ... کسه دیگه بخواد وارد اکانت شه باید یوزر / پسورد جمیل رو داشته باشه یا طرف همینطور که بازی من رو گوشیش هست میتونه واردش شه ؟
    کاش میگفت عملیات بازگردانی چطوره
    این مراحلی که شما انجام دادین رو من بشخصه انجاام دادم،جای هیچ نگرانی نیست ...
    بازیتون دقیقا 48 ساعت بن میشه! شاید بشه 50 ساعت ! تقریبا دو روز هست!
    بعد از اون بازی باز میشه براتون!صفحه ی بن براتون که میاد ،براتون اخرش یه تیکت نامبر یا همون شماره سریال نوشته! اون رو حتما حتما حتما یه جا یادداشت کن یا اسکرین شات بگیر! چون شماره ی پرونده ی شماس! و بعدا لازم میشه!
    بازی که باز شد احتمالا دیگه طرف نمیتونه بیاد! اگه بازم اومد دوباره ایمیل بده که دوروز بن کردین اما بازم طرف به بازی وصل میشه! بعد از اون فک کنم بازیتون قفل میشه و با همون تیکت نامبر باید بازی رو باز کنین برای یکبار فقط! بعد از اون دیگه از شر طرف خلاص میشین!
    حتی اگه اسمتو هم عوض کرده باشه براش بنویس که اسمتو تغییر داده و لطفا اسم قبلیم رو برگردونین! اگه زبانت خوب نیست میتونی از گوگل ترانزلیت کمک بگیری!

2. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

باید به ساپورت چی بگی تا اسم قبلیت رو برگردونه ؟
    بعد از عملیات بن شدن و خلاص شدن از دست مزاحم یه ایمیل دیگه بده و بگو که هکر اسمتو هم عوض کرده بود! لطفا اسم قبلی رو برگردونین!

Hi
    My village has already been closed due to hacking of the hacker was comfortable!
    But the hacker has changed the name of my village! Please bring back the old name!
    my ticket number is:
    اخرشم تیکت نامبرتو بزن
    احتمالا بازیت قفل میشه و با تیکت نامبر بازش که بکنی میبینی اسم قبلیت برگشته!
    جالبه وقتی من اسممو برام که برگردوند بعدش ایمیل داد که نمیتونیم اینکارو بکنیم! در صورتی که انجام داده بود

4. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من یک اکانت دارم که روی گوشی ایفونم بازی میکنم.

یک اکانت دیگه دارم که روی بلو استک در Pc بازی میکنم.
    حالا من میخوام این اکانت اندروید را لینک دیوایس کنم روی اپل .ولی مشکل من اینه که روی اپل نمیشه دیتا بازی را پاک کرد و از اول برد که با یک اپل ایدی دیگه بازی سیو باشه .
    باید چیکار کنم؟
    نمیدونم منظور من را گرفتید یا که نه.
    اگه منظور من را متوجه نشدید.اینطوری بگم.
    فرض کنید من میخوام با یک اپل ایدی دیگه از اول روی ایفون بازی کنم.چطوری میشه؟

روی اندروید راحته.یک clear data میزنی بازی از اول میاد
    Last edited by danielo; 02-11-2015 at 17:30.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب اول یدونه ایمیل اتوماتیک برات میفرسته ،بعد از اون پشتیبانی هستش که جوابتو شخصا میده و کاملا هم خوب و محترمانه جواب میده!
    من حتی بازی دوستم ه دزدیده شده بود و اسمشو عوض کرده بود رو هم تونستم اسم قبلیش رو برگردونم! پشتیبانیش خوبه!
    تو همین تاپیک اگر برگردید به عقب و مشکل من رو بخونید، می بینید که اصلاً خوب جواب ندادن.

بله بعد از ایمیل اتوماتیک شخص جواب شما رو میده، اما گاهی حتی ایمیل شما رو نمی خونن و از رو حدسشون که چی ممکنه جواب بدین، عمل میکنن.

برای مثال، اکانت من هم بن شد و بعدش بهم گفتن خب مشکلی نیست اکانت مال شماست حالا اگه میخواین ما Village را روی اولین دستگاهی که بهش وصل میشه قفل کنیم تا کس دیگه ای از رو دستگاه دیگه نتونه وصل بشه. منم جواب دادم «نه، نمیخوام». در جواب چی شنیدم؟ چشم، پس ما بازی رو قفل میکنیم...

خلاصه بعد از چند ایمیل دیگه و توضیح اینکه من که گفتم نکنید، شما اصلاً جوابیه من رو انگار نمی خونید و این حرف ها، پوزش خواستن و به حالت قبل برگردوندند. هرچند سرآخر مجبور شدم طبق دستورالعمل آنها، کلاً گوشیم رو یک دور Restore کنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان من یک اکانت دارم که روی گوشی ایفونم بازی میکنم.

یک اکانت دیگه دارم که روی بلو استک در Pc بازی میکنم.
    حالا من میخوام این اکانت اندروید را لینک دیوایس کنم روی اپل .ولی مشکل من اینه که روی اپل نمیشه دیتا بازی را پاک کرد و از اول برد که با یک اپل ایدی دیگه بازی سیو باشه .
    باید چیکار کنم؟
    نمیدونم منظور من را گرفتید یا که نه.
    اگه منظور من را متوجه نشدید.اینطوری بگم.
    فرض کنید من میخوام با یک اپل ایدی دیگه از اول روی ایفون بازی کنم.چطوری میشه؟

روی اندروید راحته.یک clear data میزنی بازی از اول میاد
    مشکلی نیست
    از تو گیم سنتر ساین اوت کنید و با جدیده ساین این بشید و بعد بازی رو یه دور پاک کنید و دوباره نصب کنید!
    این دفعه از اول بازی شروع میشه بدون هیچ مشکلی!
    فک کنم نیاز به دوباره نصب کردن بازی هم نباشه! امتحان کنید!

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکلی نیست
    از تو گیم سنتر ساین اوت کنید و با جدیده ساین این بشید و بعد بازی رو یه دور پاک کنید و دوباره نصب کنید!
    این دفعه از اول بازی شروع میشه بدون هیچ مشکلی!
    فک کنم نیاز به دوباره نصب کردن بازی هم نباشه! امتحان کنید!
    نخیر اینطور نیست.بازی را پاک میکنم .دوباره نصب میکنم.ولی همون بازی قبل هنوز میاد

گیم سنتر را هم عوض میکنم

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان من بازیم از بن دراومد ... یعنی الان دیگه طرف نمیتونه واردش بشه ؟

- - - Updated - - -

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بعد از عملیات بن شدن و خلاص شدن از دست مزاحم یه ایمیل دیگه بده و بگو که هکر اسمتو هم عوض کرده بود! لطفا اسم قبلی رو برگردونین!

Hi
    My village has already been closed due to hacking of the hacker was comfortable!
    But the hacker has changed the name of my village! Please bring back the old name!
    my ticket number is:
    اخرشم تیکت نامبرتو بزن
    احتمالا بازیت قفل میشه و با تیکت نامبر بازش که بکنی میبینی اسم قبلیت برگشته!
    جالبه وقتی من اسممو برام که برگردوند بعدش ایمیل داد که نمیتونیم اینکارو بکنیم! در صورتی که انجام داده بود
    من برای یکی از اکانت هام همین اتفاق افتاد و طرف اسمشو عوض کرد حالا نمیشه به جای برگردوندن اسم تغییر نام رو فعال کنن؟!

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

- - - Updated - - -

اگه پشتیبانی جیمیل بازی رو تغییر داده باشه هکر بازم میتونه وارد بشه ولی اگه بازی روی گوشی شما قفل شده فقط خودتون میتونید بازی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

یک اکانت کلش به فروش میرسد به خریداران واقعی تخفیف داده میشه
    هرکی خواست از لینک زیر اقدام کنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •