AMP tube هایی با کیفیت و با قیمت های نه چندان زیاد هم هست:
مثل:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد من این حرف که یه هدفون برای یه سبک خاصی مناسب هست رو وقتی با مضمون میبینم که فرد دنبال تهیه چند هدفون که مکمل هستند باشه.
وگرنه هر کسی که موسیقی از یه حدی بیشتر گوش بده دیگه همه چی رو گوش میده:
کلاسیک, پاپ,راک,متال,کلی سبک با زیر مجموعشون...
و خیلی از هدفون ها از یه حدی که بهتر میشند برای همه چیز مناسب هستند حالا یه کم کمتر بیشتر,این افرادی هم که انقدر با تفصیر و توضیح فرق بین این ها میزارند اول باید به نگاه به امضاشون انداخت دنیاشون با ماها که با کلی عشق و امید یه دونه هدفون حالا هر کی در حد وسعش خرید میکنه از 100 تومن تا ... . واقعا خیلی فرق میکنه.
من خودم خرید چند تا هدفون متوسط رو به یه دونه خیلی گرون ترجیه میدم.
بعد مدار آمپ های tube ایی هم تو نت میشه پیدا کرد مثل:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خودم رشتم نیست و تجبربه ندارم و نهایتا اصلا هم سردرنمیارم, ولی خوب به قول یکی از نزدیک تری اقوامم (در واقع نزدیکترین) که راحت چهار دهه(کمی بیشتر) تجربه تو طراحی و ساخت تجهیزات برقی و مخابراتی داشته (البته خوب تو ضمینه کاری خودش) از دوره ایی که لامپی فقط بوده تا الان که ترانزیستور جاش رو گرفته از تکنسینی تا مدیریت با کلی کارگر و ... یه حرفی زد دیدم راست میگه میگفت نمیشه با یه بار طراحی به یه آمپ ایده آل رسید حالا هر چقدر بخواد مدارش ساده باشه یا فرد با تجربه باشه بلاخره چند تا prototype اولیه باید طراحی بشه تا به یه طرح ایده آل فرد برسه با یه تعویض قطعه ساده یا جابجا کردن سیم به مختصر ترین شکل امکان داره محسوس تو کیفیت تفاوت احساس بشه(یعنی تجربه تو ساخت همون وسیله خاص) ,کجا به این حرف رسیدم وقتی دیدم مشهورترین برند های آمپ بهتر بگم موفق ترینشون راحت حداقل 10 سال سابقه درخشان با کلی محصول جور واجور دارند تا آخر به یه چیزی مثل arrow headstage رسیدند. این موضوع مال وقتی هست که خودم کلی مدار پرینت گرفته بودم(سال 86) اون موقع به کلی تکنسین با تجربه و پیشرفته ترین تجهیزات تست و مانیتورینگ و دسترسی داشتم. آخر هر چی مشورت کردم دیدم بهتر راهی رو که بقیه رفتند رو دوباره نرم و از نتیجه زحمتاشون استفاده کنم.(خریدمحصول آماده)
البته من در جایگاهی نیستم که همچین چیزهایی رو بگم ولی خوب نتونستم خودم رو نگه دارم....