تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 276 از 752 اولاول ... 176226266272273274275276277278279280286326376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,751 به 2,760 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

از استاید خواهش میکنم ، کمک کنن که حسابی کلافه شدم

قصد دارم به زودی هدفون فول سایز خوب بگیرم ، ولی بین انتخاب یکی از این مدلهای زیر گیر کردم:

1. Beyerdynamic Tesla T1
    2. Sennheiser HD800
    3. Denon's AH-D7000

به نظرتون کدوم انتخاب بهتره متاسفانه بودجه برای "Ultrasone Edition 10" کافی نیست.
    به هر حال با توجه به هزینه های جانبی + هرینه ساخت آمپ + هزینه تهیه تراک HD باید زیر 2.5 بشه.
    چون آمپ رو خودم می سازم فقط هزینه خرید قطعاتش میشه 600 تومن و هزینه هر تراک HD هم بین 4 تا 8 تومن متفاوته و انتخابهای تک تراک بسیار بسیار محدود تر هستن و هزینه ارسال هم خدارو شکر مشخصه که بالای 100 تومنه.
    از توجه شما بسیار ممنون هستم

انتقاد شما رو کاملآ قبول دارم ، چون با توجه به تعداد انگشت شمار این رده هدفونها نباید بیش از دو انتخاب ارجح در نظر میگرفتم.

حالا نمی شد اولین پست جدیدتون رو با انتقاد شروع نکنین ( شوخی )
    به هر حال باید توی زدن پست دقت بیشتری کنم.

و از این دو هدفون یکی رو باید انتخاب کنم اولویت اول با Bayerdynamic Tesla T1 و در نهایت Sennheiser HD800 هست.
    و این که چه چیزیهایی مهمتر هست به ترتیب:
    1. جزییات
    2. شفافیت
    3. Sound Stage (نمی دونم معنی فارسیش چی میشه)
    مشخصا عموم افرادی که این جا سر میزنند این هدفون های خارق العاده رو تجربه نکردند مخصوصا اون دومی که قربونش برم با پولش میشه ماشین خرید.
    اولی هم نسبتا جدید هست خوب انتظار نمیره به این زودی ایرانی جماعت ازش سر در بیاره.
    Bayerdynamic Tesla T1 این هدفون فکرکنم close باشه نه فول سایز
    اگه کسی خیلی بخواد نظر بده آخرش اینه که حرفهای یه سری پست های خارجی رو تکرار کنه که فکر نکنم خیلی کار مفیدی باشه مشخصا اگه خود شما تو رفرنس های معتبر دنبال کنی به نتایج بهتری میرسید.
    من چشم بسته بدون هیچ تجربه ایی HD650 رو پیشنهاد میدم وبعد از اون HD598
    اون طور که خودم خوندم تفاوت فوقالعاده ایی بین HD800 و HD650 نیست.
    بعد یکی از این هایی که گفتی 200-300 دلار هست یکی بالای 1500 دلار هست خیلی ربطی به هم ندارند.
    کسی میدون ei8 اصل رو چه جوری میشه تشخیص داد
    به عمرم هیچ وسیله بازار مشترکی رو به خوش دستی IE8 تقلبی ندیدم من اگه بخوام بخرم از نمایندگی رسمی یا فروشگاه معتبر خارجی میخرم.
    Last edited by peaceful1; 01-04-2011 at 17:39.

2. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مشخصا عموم افرادی که این جا سر میزنند این هدفون های خارق العاده رو تجربه نکردند مخصوصا اون دومی که قربونش برم با پولش میشه ماشین خرید.
    اولی هم نسبتا جدید هست خوب انتظار نمیره به این زودی ایرانی جماعت ازش سر در بیاره.
    Bayerdynamic Tesla T1 این هدفون فکرکنم close باشه نه فول سایز
    اگه کسی خیلی بخواد نظر بده آخرش اینه که حرفهای یه سری پست های خارجی رو تکرار کنه که فکر نکنم خیلی کار مفیدی باشه مشخصا اگه خود شما تو رفرنس های معتبر دنبال کنی به نتایج بهتری میرسید.
    من چشم بسته بدون هیچ تجربه ایی HD650 رو پیشنهاد میدم وبعد از اون HD598
    اون طور که خودم خوندم تفاوت فوقالعاده ایی بین HD800 و HD650 نیست.
    بعد یکی از این هایی که گفتی 200-300 دلار هست یکی بالای 1500 دلار هست خیلی ربطی به هم ندارند.
    1. از توجه شما ممنونم
    2. با دو میلیون چه ماشینی میشه خرید که راه بره (به شوخی )
    3. همچین جدید هم نیست ولی کار بسیار بزرگی انجام شده ، تصور کنید مغناطیسی بیش از 6 برابر بهترین مگنت مورد استفاده در سایر هدفونها ایجاد میکنه که این فوق العاده خواهد بود.
    4. نه اشتباه نشه هر دو هدفون فول سایز هستن و اینکه هدفون بایر Semi-Open هست.
    5. با اجازه شما سایتهای خارجی هم داستانی طولانی و گاه با دعوا و مرافه با انتخاب ارجح از بین این دو هدفون دارن!
    6. اگه محبت کنید با چشم باز یه نظری بدید واقعآ تشکر میکنم.
    7. تا تفاوت چی باشه.
    8. بایر 1300$ و سنهایزر 1400$ و دنون که توی لیست قبلی بود 1000$ قیمتش.

نتیجه گیری که تا این لحظه از جاهای مختلف بدست اومده به این صورت بوده:
    هدفون بایر با B و هدفون سنهایزر با S نشون میدم و نمره از 10 هست.

طبق اولویت های خودم

برای جزییات:
    ----------------------
    B - 9
    S - 9.5
    بایر یک کمی جزییات فرکانس پایین کمتری داره و مید و های هر دو شون با اختلاف بسیار کمی از هم قرار دارن

برای شفافیت:
    ----------------------
    B - 9.5
    S - 9.5
    مساوی هستن ولی این حالت زمانی درست هست که هر دو سبک کلاسیک رو پخش کنن و زمانی که سبک به پاپ یا راک سافت عوض بشه نمره اینطوری میشه:
    B - 9.5
    S - 9

برای ساند استیج:
    ----------------------
    B - 9
    S - 10
    تحت هیچ شرایطی بایر به پای سنهایزر نمی رسه ولی در نظر داشته باشید که HD800 توی این زمینه سلطانی برای خودش و بایر که هیچ ، حتی هدفونهای رده بالاتر از خودش هم همچین ساند استیجی رو که سنهایزر بازسازی میکنه ، نمی تونن ایجاد کنن.

البته برای اینکه زیاد وارد جزییات خسته کننده و حرفه ای نشم این سیستم نمره دهی رو انتخاب کردم که باید ببخشید.

به هر حال ساند استیج عالی و بسیار عمیق HD800 و از یک طرف پشتیبانی از سبک های الکترونیک و پاپ بایر و تکنولوژی بسیار شگفت انگیز ساخت بایر ، برای من یک دو راهی 180 درجه هستن!
    Last edited by rezaomido; 02-04-2011 at 21:23.

4. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

شرمنده هدفون رو اشتباه دیدم به نظرم منظورتون Beyerdynamic T 50 p اومد نمیدونم چی شد اصلا اسمشون هم شبیه نیست بهر حال ... :43:
    خب بلاخره شما از همین رفرنس ها به همچین نتایجی رسیدید درسته؟!
    مگر این که تجربشون کرده باشی؟!
    غیر از این دو حالت نمیتونه باشه دیگه؟!
    نظر بقیه هم مشخصا از برداشت از روی نظر دارندگان یا ریویو سایت های مطرح هست پس خیلی کار ساز نیست دیگه.
    بلاخره این نهایتا برداشت شما از همین فروم ها و سایت ها هست شاید یکی از همین پست ها کمی با تفاوت, برداشت کنه.
    Last edited by peaceful1; 02-04-2011 at 20:18.

6. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شرمنده هدفون رو اشتباه دیدم به نظرم منظورتون Beyerdynamic T 50 p اومد نمیدونم چی شد اصلا اسمشون هم شبیه نیست بهر حال ... :43:
    خب بلاخره شما از همین رفرنس ها به همچین نتایجی رسیدید درسته؟!
    مگر این که تجربشون کرده باشی؟!
    غیر از این دو حالت نمیتونه باشه دیگه؟!
    نظر بقیه هم مشخصا از برداشت از روی نظر دارندگان یا ریویو سایت های مطرح هست پس خیلی کار ساز نیست دیگه.
    بلاخره این نهایتا برداشت شما از همین فروم ها و سایت ها هست شاید یکی از همین پست ها کمی با تفاوت, برداشت کنه.
    دشمنتون شرمنده من خودم با اینکه سعی میکنم بدون اشتباه باشم ولی . . .

از شما بیشتر از این انتظار می رفت دوست من

به هر حال بازم یه نگاهی میندازم تا شاید تصمیم نهایی گرفته بشه بدون فول سایز خیلی مشکله

خیلی خوشحال میشم اگه مطلبی که از روی صداقت و بدون جبهه گیری و بدون وسواس دیوانه کننده که مثلآ این نتایج با فلان قسمت از فلان تراک گرفته شده ، دیدین لینک بدید.

بیشتر این تردید من از این هست که ما توی ایران هستیم و نمی خام هدفونی رو به سختی گیر بیارم و بعدش . . .

البته ببخشید تا کارم به نهایت میرسه میام اینجا (مثل هدفون قبلی)

8. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

لطفا یه earphone با کیفیت که شفافیت وتفکیک صدای مناسبی داشته باشه معرفی کنید، پلیر cowon i9 دارم.بیشتر پاپ گوش میدم اما دنس و هیپ هاپ و سبک های دیگه هم کم و بیش گوش میکنم.بودجه هم زیر 100 تومن، ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

کسی میدون ei8 اصل رو چه جوری میشه تشخیص داد
    عزیز صفحه ی ۲۶۶ همین فروم در موردش کامل نوشتم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه بازم سوالی داشتی مطرح کن..

موفق باشید.

لطفا یه earphone با کیفیت که شفافیت وتفکیک صدای مناسبی داشته باشه معرفی کنید، پلیر cowon i9 دارم.بیشتر پاپ گوش میدم اما دنس و هیپ هاپ و سبک های دیگه هم کم و بیش گوش میکنم.بودجه هم زیر 100 تومن، ممنون.
    بهترین چیزی که میتونم ‍‍پیشنهاد بدم و توی ایران گیر بیاد sony Ex3oo SL هست.

از استاید خواهش میکنم ، کمک کنن که حسابی کلافه شدم

قصد دارم به زودی هدفون فول سایز خوب بگیرم ، ولی بین انتخاب یکی از این مدلهای زیر گیر کردم:

1. Beyerdynamic Tesla T1
    2. Sennheiser HD800
    3. Denon's AH-D7000

به نظرتون کدوم انتخاب بهتره متاسفانه بودجه برای "Ultrasone Edition 10" کافی نیست.
    به هر حال با توجه به هزینه های جانبی + هرینه ساخت آمپ + هزینه تهیه تراک HD باید زیر 2.5 بشه.
    چون آمپ رو خودم می سازم فقط هزینه خرید قطعاتش میشه 600 تومن و هزینه هر تراک HD هم بین 4 تا 8 تومن متفاوته و انتخابهای تک تراک بسیار بسیار محدود تر هستن و هزینه ارسال هم خدارو شکر مشخصه که بالای 100 تومنه.
    گزینه ۳ که حذفه..
    خوب بزار ۲ چیز رو بهت یادآوری کنم.
    اول اینکه این ۲ هدفون اصلا برای استفاده ی کاربر های عادی طراحی نشدن .اگر فقط میخواید آهنگ گوش بدید اشتباه بزرگی میکنید!!!
    دوم اینکه این ۲ هدفون بعد از افزایش قیمت نجومیشون فروش خیلی کمتری داشتن و اصلا نسبت به قیمتشون نمی ارزن.
    این ۲ هدفون بازم مثل تمامی هدفون های دیگه متاسفانه ضعف هایی دارن و هیچ کدوم کامل نیستن.
    من به شخصه استفاده نکردم ولی با اطلاعاتی که دارم نمیشه به قاطعیت گفت کدوم بهتره.
    مثلا توی سبک متال T1 بهتر از Hd800 هست.يا براي سبك پاپ هيچكدوم ازينا ْ"عالي" نيستن و Grado HP1000 پيشنهاد ميشه.
    نسبت كيفيت به قيمت من Hd800 رو پيشنهاد و انتخاب ميكنم.
    موفق باشيد!
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:05. دليل: پست متوالی

11. این کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من با mehrdad_joon موافقم ,حالا برای گوش دادن آهنگ خالی هم اگه همچین هدفونی رو کسی بخره برای استفاده با سورس هاس portable اصلا مناسب نیست و معمولا برای رسیدن به بهترین حالت صدا از این رده هدفون های امپدانس بالا کمتر از اپمپیلی فایرهای solid state استفاده میکنند.

13. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

گزینه ۳ که حذفه..
    خوب بزار ۲ چیز رو بهت یادآوری کنم.
    اول اینکه این ۲ هدفون اصلا برای استفاده ی کاربر های عادی طراحی نشدن .اگر فقط میخواید آهنگ گوش بدید اشتباه بزرگی میکنید!!!
    دوم اینکه این ۲ هدفون بعد از افزایش قیمت نجومیشون فروش خیلی کمتری داشتن و اصلا نسبت به قیمتشون نمی ارزن.
    این ۲ هدفون بازم مثل تمامی هدفون های دیگه متاسفانه ضعف هایی دارن و هیچ کدوم کامل نیستن.
    من به شخصه استفاده نکردم ولی با اطلاعاتی که دارم نمیشه به قاطعیت گفت کدوم بهتره.
    مثلا توی سبک متال T1 بهتر از Hd800 هست.يا براي سبك پاپ هيچكدوم ازينا ْ"عالي" نيستن و Grado HP1000 پيشنهاد ميشه.
    نسبت كيفيت به قيمت من Hd800 رو پيشنهاد و انتخاب ميكنم.
    موفق باشيد!
    1. مرسی از شما

2. قرار هم نیست فقط استفاده عادی ازشون بشه ، لذت شنیدن چیزهای که تا به حال شنیده نمی شدن تنها چیزیه که یک نفر هدفون بهتر انتخاب میکنه.

3. تا اونجایی که خاطرم هست قیمت هر جفت هدفونها همین بوده ، و صددرصد هم فروش کمتری دارن ، ولی به نسبت تعداد فروش یک هدفون در همین رده.

4. هیچ چیز کامل نیست ولی باید چیزی انتخاب کرد که ناقصی های فعلی رو کامل کنه.

5. بله درسته برای پاپ و راک هیچ کدوم گزینه عالی نیستن ولی برای کلاسیک عالی هستن و از بین دو سبکی که من گوش میدم کانتری کاملآ عالی ساپورت میشه و برای الکترونیک هدفون دارم و خوشبختانه سبکی هم هست که کلمه جزییات حرفی زیادی برای گفتن نداره و کلآ با گرادو من مشکل دارم.

6. ممنون از نظرتون

7. شما هم موفق وپیروز باشید.

هدفون IE8 شما چطوره؟

من با mehrdad_joon موافقم ,حالا برای گوش دادن آهنگ خالی هم اگه همچین هدفونی رو کسی بخره برای استفاده با سورس هاس portable اصلا مناسب نیست و معمولا برای رسیدن به بهترین حالت صدا از این رده هدفون های امپدانس بالا کمتر از اپمپیلی فایرهای solid state استفاده میکنند.
    مرسی از شما
    ببخشید برای اینکه تکراری نشه جواب این حرف شما رو توی پست قبلی دادم.
    قرار نیست HD800 به اون بزرگی رو بزارم رو سرم برم تو خیابون ، فقط سیمش بیش از نیم کیلو سنگینی داره پس برای استفاده توی خونه هم با هاش مشکل خواهی داشت دیگه چه برسه . . .

درسته از آمپ سولید خیلی کمتر استفاده میشه ولی فعلآ تصمیم ندارم که آمپ لامپی داشته باشم چون:

1. گرانی (5 میلیون برای آمپ به نظر من که هیچ حتی خود اونهایی هم که فروشنده هستن اگه ویدیو دیده باشید موقع گفتن قیمت سرشون پایینه انگاری خودشون هم قبول دارن که به این قیمت نمی ارزه!)
    2. حساسیت مکانیکی بسیار بالا
    3. رسیدگی مداوم
    4. عمر نسبتآ کم
    5. راندامان پایین
    6. . . .

به هر حال آمپ خوب هم میشه با قطعات سولید بست و یاد آوری یکی از تیتر های یه سایتی خالی از لطف نیست که:
    اگر چیزی رو سنجش کردید و خوب بود و گوش دادید و متوجه شدید چندان خوب نیست بدونید سنجش شما اشتباه بوده و
    اگر چیزی رو سنجش کردید و خوب نبود و گوش دادید و متوجه شدید خوب هست بدونید سنجش شما اشتباه بوده.

اشتبا هاتی که اغلب توی ساخت آمپ های سولید آماده هست اگثرآ برای یک کارشناسی برق هم بچه گانه به نظر میاد.

نمیشه طوطیوار اون چیزی که گفته شده خوبه ، هر جایی استفاده کرد چه بسا این خوبی در جایی که ما قراره ازش استفاده کنید باعث فاجعه بشه.
    مثلآ HD800 بخریم بعد باهاش Techno گوش کنیم ( شوخی ).

اگه مایل بودید چند تا مثال بزنم که بیشتر متوجه بشید که چقدر طراحی ناشیانه انجام شده و شاید یک دلیلش هزینه کمی هست که برای طراحی ، میکنن.

و اضافه کنم که به هیچ عنوان تجربه ساخت عملی مدارات لامپی رو ندارم و تخصصم این نیست و ایشالا در صورت نیاز خریداری خواهد شد.

شما هم موفق باشید.

واووو سورپرایز شدم
    الان تماس گرفتم با نمایندگی سنهایزر گفتن موجوده و قیمتش هم 1.5 با یکسال گارانتی تعویض کپسول و یکسال ساپورت فنی

مبلغ رو بریزم به حسابشون سه روزه دستمه از شر سفارش خارج با اون دردسرهاش هم راحت میشم

فردا میخام خرید کنم پس اگه کسی نظری داره بگه تا دیر نشده فقط سریعتر لطفآ
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:06. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

AMP tube هایی با کیفیت و با قیمت های نه چندان زیاد هم هست:
    مثل:
    کد:
    بعد من این حرف که یه هدفون برای یه سبک خاصی مناسب هست رو وقتی با مضمون میبینم که فرد دنبال تهیه چند هدفون که مکمل هستند باشه.
    وگرنه هر کسی که موسیقی از یه حدی بیشتر گوش بده دیگه همه چی رو گوش میده:
    کلاسیک, پاپ,راک,متال,کلی سبک با زیر مجموعشون...
    و خیلی از هدفون ها از یه حدی که بهتر میشند برای همه چیز مناسب هستند حالا یه کم کمتر بیشتر,این افرادی هم که انقدر با تفصیر و توضیح فرق بین این ها میزارند اول باید به نگاه به امضاشون انداخت دنیاشون با ماها که با کلی عشق و امید یه دونه هدفون حالا هر کی در حد وسعش خرید میکنه از 100 تومن تا ... . واقعا خیلی فرق میکنه.
    من خودم خرید چند تا هدفون متوسط رو به یه دونه خیلی گرون ترجیه میدم.
    بعد مدار آمپ های tube ایی هم تو نت میشه پیدا کرد مثل:
    کد:
    من که خودم رشتم نیست و تجبربه ندارم و نهایتا اصلا هم سردرنمیارم, ولی خوب به قول یکی از نزدیک تری اقوامم (در واقع نزدیکترین) که راحت چهار دهه(کمی بیشتر) تجربه تو طراحی و ساخت تجهیزات برقی و مخابراتی داشته (البته خوب تو ضمینه کاری خودش) از دوره ایی که لامپی فقط بوده تا الان که ترانزیستور جاش رو گرفته از تکنسینی تا مدیریت با کلی کارگر و ... یه حرفی زد دیدم راست میگه میگفت نمیشه با یه بار طراحی به یه آمپ ایده آل رسید حالا هر چقدر بخواد مدارش ساده باشه یا فرد با تجربه باشه بلاخره چند تا prototype اولیه باید طراحی بشه تا به یه طرح ایده آل فرد برسه با یه تعویض قطعه ساده یا جابجا کردن سیم به مختصر ترین شکل امکان داره محسوس تو کیفیت تفاوت احساس بشه(یعنی تجربه تو ساخت همون وسیله خاص) ,کجا به این حرف رسیدم وقتی دیدم مشهورترین برند های آمپ بهتر بگم موفق ترینشون راحت حداقل 10 سال سابقه درخشان با کلی محصول جور واجور دارند تا آخر به یه چیزی مثل arrow headstage رسیدند. این موضوع مال وقتی هست که خودم کلی مدار پرینت گرفته بودم(سال 86) اون موقع به کلی تکنسین با تجربه و پیشرفته ترین تجهیزات تست و مانیتورینگ و دسترسی داشتم. آخر هر چی مشورت کردم دیدم بهتر راهی رو که بقیه رفتند رو دوباره نرم و از نتیجه زحمتاشون استفاده کنم.(خریدمحصول آماده)
    البته من در جایگاهی نیستم که همچین چیزهایی رو بگم ولی خوب نتونستم خودم رو نگه دارم....

16. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بله همیشه گزینه های متفاوت هست
    با شما موافقم چون برای من هم این حالت اتفاق افتاده

همه چی گوش دادن مساوی نیست با گوش دادن چیزی که برای شما خوشایند نیست ، مثلآ تصور اینکه متال گوش بدم یک کمی مشکله ولی میتونم به سبکهای مورد علاقه ام جاز و کلاسیک رو اضافه کنم چون ارتباط برقرار کردن با این نوع موسیقی برام بسیار راحتتره ، و اینکه گوش کردن به سبکهای متفاوت برای تنوع هست نه برای همیشه یا شاید برای من اینطوریه!؟

دنیای ما هم با اون بندگان خدا ، هم فاصله نداره تنها مانع فقط مسله مالی هست دیگه ، وگرنه کی میومد بگه:
    " آقا یه هدفون خوب می خوام که صداش عالی باشه بیس خوبی داشته باشه و تریبلش شفاف و . . . بشه زیر 20 تومن"
    یا اینکه از فردا میگفتن گرونترین هدفون شده 100 تومن آیا بازم کسی خرید نمی کرد؟ آیا بازم همه دنبال هدفون چه میدونم ، 20 تومنی میرفتن؟ پس چیزی که بهتره به اندازه ارزشش باید هزینه کرد دیگه.

شما زمانی هدفون گرون می خرید که چندتا هدفون متوسط داشته باشید دیگه ، این گام بعدی شما خواهد بود مطمئن باشید. اولین هدفونی که خریدم یادم یه عدد دو رقمی سال پیش بود با قیمت اون زمان 3500 تومان وجه رایج مملکت و حالا . . .

گفتم که هیچ تخصصی در زمینه مدارات لامپی ندارم و این هم در نظر داشته باش که برای مدارات الکترونیکی به خصوص در این سطح نمیشه ریسک کرد و با بی تجربه گی جلو رفت چون پایانش مشخصه.

با این که تست های متفاوت باید انجام بشه تا مدار نهایی کامل بشه کاملآ موافقم ولی نه در هر سطحی. مثلاآ برای مدارات سطح بالا معمولآ طوری طراحی انجام میشه که امکان تصحیح فلان مورد که ممکنه پیش بیاد به راحتی فراهم بشه نه اینکه هی بیاید قطعه عوض کنید و برید تست کنید ببینید خوب شد یا نه و . . . این اسمش طراحی نیست یک اشتباهه.

و در آخر اضافه کنم که به هیچ عنوان قصد ساخت آمپ لامپی ندارم و بعدآ خریداری خواهد شد. ولی حتمآ آمپ سولید براش آماده میکنم و تمام تلاشم رو میکنم که به بهترین حالت ممکنه انجام بشه و مطمئنن با ارزش خواهد بود چون اگر کوچکترین شکی در نتیجه کار داشتم انجام نمی دادم.
    و با 600 تومن هزینه ساخت آمپ سولیدی که در نظر دارم به هیچ عنوان نمی تونم آمپ خوب لامپی بگیرم اگه هست لینک بدید لطفآ.
    به هر حال %100 موافق این هستم که آمپ لامپی بهتره ولی تجربه صدای آمپ سولید هم خالی از لطف نیست و هم برای شروع خوبه.
    از من ناراحت نشید بودجه محدوده فعلآ ، که با شما مخالفت میکنم

تصمیم نهایی رو باید تا فردا صبح بگیرم که اگه HD800 با ارزش تر از T1 هست همین HD800 اوکی بشه.

به هر حال بازم از شما ممنونم که پیگیری میکنید.
    موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •