شادباش این قهرمانی <3 <3
با تشکر از سانسورچی..
راموس که گل و زد داشتم سکته میزدم![]()
شادباش این قهرمانی <3 <3
با تشکر از سانسورچی..
راموس که گل و زد داشتم سکته میزدم![]()
چه شبی بود.یکی از دراماتیک ترین فینالای چمپیونز.کی امشب خواب میره دیگه.تبریک به همه ی رئال ی ها.آلا مادرید.
نخست شادباش به همۀ هوادارای رئال کبیر.
بازی رو همه دیدیم. کارلتو اولش تیم ر. با احتیاط چیده بود ولی بعد که عقب افتاد دیگه همه چیو از دست رفته دید و با دو تا تعویض خوب ورق رو برگردوند. هم ایسکو و هم مارسلو عالی کار کردن. ولی از بین این دو ایسکو اون چیزی بود که تیم اون پشت محوطۀ حریف کم داشت. فصل بعد باید این نقطه ترمیم بشه. بنزما تا زمانی که تو بازی بود رو اعصاب بود. کریس مشخص بود که آماده نیست و دوبار موقع ضربه زدن هم سر خورد. بیل خیلی پتانسیل داره ولی کم دقته. دیماریا عالی بود. یعنی عالی!! کارواخال هم خوب بود مخصوصاً نیمۀ اول.
راموس باز داشت کار دست تیم میداد. هم تو نیمۀ اول و هم تو نیمۀ دوم یک اشتباه رو دوبار تکرار کرد و اون هم پاس به دروازه بان بدون نگاه کردن بود اونم از مدل پاس آلونسو! و اشتباه بدترش سر کارت گرفتنش بود. ولی گل رو عالی زد. یعنی من به شخصه تمام اون اشتباه ها و کارت های بیموردی که این یکی دوسال اخیر گرفته بود رو یادم رفت. دیگه خودتون دیدین که کاسیاس رسماً رفت و بهش میگفت که (مثلاً) آبرومو نجات دادی و ... و خود کاسیاس که بد بود. اشتباه مبتدیانه در حالی که نه موقعیت آنچنانی بود و نه فشاری روش بود. تازه نیمۀ دوم هم باز هم خروج همره با تردید داشت که دیگه از راموس و مارسلو تا دیماریا همه اومدن بهش گفتن چکار میکنی و فلان (اون موقع 2-1 بود).
از همۀ اینها که بگذریم، تیم شایسته قهرمانی بود. فکر کنم غیر از شالکه و دورتموند بقیه تیمهایی که باهاشون بازی کردیم قهرمان کشوراشون بودن. یعنی این یه جورایی قهرمان قهرمانان بودش.
دوباره شادباش میگم و به امید یه جام جهانی خوب و موفقیت برای بازیکگنهای محبوبمون.
حس بی نظیریه واقعا
بعد این همه سال...
و البته نکته مهم اینکه هیچ تیمی شایسته تر از ما نبود و بدون هیچ حرف و حدیثی قهرمان شدیم...
و البته فکر میکنم اگه ضعف های امسال مثل مهاجم رو اوکی کنیم، میتونیم نخستین تیمی باشیم که از قهرمانیمون دفاع کنیم...
در کل امیدوارم دوران طلاییمون شروع بشه از الان...
دی ماریا بهترین بازیکن زمین شد اما من قبول ندارم به شخصه!
دی ماریا صحنه گل شاهکار بود اما بقیه بازی سرطان بود! خیلی توپ خراب کرد...
به نظرم با اختلاف راموس بهترین بود...عالی بود این پسر
بیل هم خیلی توپ خراب کرد اما توپی رو گل کرد که همه چی رو جبران کنه!
خوشحالم که نقش بسیار پررنگی داشت تویه این قهرمانی...
کریس هم گرچه مثل همیشه نبود اما دیدن گل زدن این پسر واقعا انرژی میده!
و البته لطف هم داشت و مدام 6 تیکه ها رو به رخ میکشید!
گریه های مارسلو هم خیلی دوست داشتنی بود!
کلا این پسر خیلی دوست داشتنیه و خیلی خوشحال شدم که گل زد...
خوشحالی راموس و ایکر هم خیلی جالب بود و حرف توش بود..
ایکر بشدت این قهرمانی رو مدیون راموس میدونه!
حرکت و درگیری سیمئونه با واران رو اصلا درک نکردم!
چرا جنبه باخت نباشه؟!
به یه بچه 19 ساله باید حمله کنی چون باختی؟! زشته واقعا...
کارلتو هم که اسمش ثبت شد برامون...بلاخره اون بود که دسیما رو برامون آورد و این طلسم لعنتی رو شکست...
و در آخر اینکه...
2 رقمی شد قهرمانیهامون آقا جان!
همین برای بقیه کافیه!
+
اوزیل هم قهرمانی رو به تیم و تمام هم تیمی های سابقش تبریک گفت!
چه قهرمانی دراماتیکی بود خدایا . تبریک به همهگل راموس خونمون رو منفجر کرد
چه کردن راموس و دی ماریا (خدا به دفاعامون تو ورلد کاپ رحم کنه)
و تو وقت اضافه کلاس تیمی زئال بود که تفاوتا رو مشخص کرد
بیل هم با اینکه واقعاً امشب رو مخ بود و همه توپا رو خراب کرد کار خودشو تو بهترین زمان انجام داد
تعویضای کارلتو هم خوب روند بازی رو عوض کرد و به نظرم از اولم نباید خدیرای نا آماده رو بازی میداد ولی آرامشش نذاشت تیم وارد بازی احساسی و جنگهای روانی سیمئونه بشه
و کریس رونالدو 11 بازی 17 گلامیدوارم فرمش رو تا جام جهانی حفظ کنه
دم همتون گرم که دلمون شاد شد اساسی![]()
امشب همه گریه کردیم..تموم شد ...ما بردیم
![]()
![]()
بازی خاطره انگیزی شد طوری که همیشه یادم میمونه دیگه مطمئنم شده بودن قهرمان نمیشیم که راموس با یه ضربه سر
دقیق بازی رو مساوی کرد واقعا خوشحال شدم.بعد12سال قهرمانی خیلی میچسبه به راموس مدیون هستیم قهرمانی رو
دهههههه تایی شدن رو تبریک میگم به همه ی مادریدی ها
تبریک به همه ...
همه ی انتقام ها رو این فصل گرفتیم!
یوونتوس رو نذاشتیم بیاد بالا...دورتموند و بایرن اونجوری، بارسا رو تو فینال کوپا، اتلتیکو رو هم که نقره داغ کردیم!
هیچ تیمی شایسته تر از ما نبود.
دو رقمی نمی بینیم![]()
فوق العاده بود!
در گذشته نزديك يا حتي دور به ياد نمي اورم(!) با يه همچين صداي بلندي گفته باشم گــــــــــــــــــــــــ ـــــل
![]()
من كلا داشتم تلوزيون رو خاموش مي كردم البته اگر 5+ رو ديرتر نشون ميداد(كي ميتونه؟! خاموش نمي كردم) فردا صبح حسرت داشتم ميخوردم! ولي به شخصه دلم به حال سيمئونه
و تيم اتلتيكو سوخت! نمي دونم چرا ولي خيلي دلم سوخت!امشب يه شب تاريخي بود براي آقا جواد
پلاتيني اگه ميدونست تو چه
شرايطي بازيا رو تماشا ميكنيم كلا همه هزينه ها رو تقبل ميكرد از آژانس دم در خونه تا پرتغال![]()
کاشکی گزارشگر مزدک میرزایی بود تا صدای هق هق زدنشو بعد این گلهای رئال میشنیدم و جیگرم حال میومد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)