میشه راحت بدون اینکه rb رو نگه دارین پنالتی رو جای مورد نظر بزنین،منکه کلا بدون نگه داشتن rb پنالتی هارو میزنم
البته بعضی موقع ها با اینکه نه شوت رو زیاد پر میکنم نه زیاد جهت میدم،میزنه بیرون یا میخوره به تیر
میشه راحت بدون اینکه rb رو نگه دارین پنالتی رو جای مورد نظر بزنین،منکه کلا بدون نگه داشتن rb پنالتی هارو میزنم
البته بعضی موقع ها با اینکه نه شوت رو زیاد پر میکنم نه زیاد جهت میدم،میزنه بیرون یا میخوره به تیر
سلام لطف میکنید بهترین پچی که تا الان اومده و فیس ها و استادیومها رو اضافه کرده باشه معرفی کنید؟
ممنون میشم
آخرین پچی که تا این لحظه اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست که میتونی از پی سی دی یا سافت نود و هشت دریافت کنی
پچ جدید پیس ادیت کی میاد ؟ پچ شرکتای دیگه چی ؟
بعضی از این بازیکنایی که بازنشته میشن و بعدش دوباره 16-17 ساله میشن،خوب چیزایی هستن خداییش ها
بیشترشون هم بازیکن آزاد میشن و راحت و بدون دادن ترانسفر فی میشه گرفتشون
محتوای مخفی: SP
اگه طبق روال قبلی بخواد بیاد باید چند روز دیگه منتظرش باشیم
فقط ایکاش Face بازیکنان ایرانی رو هم اصلاح کنن ایران یکی از 32 تیم جام جهانیه و باید Face بازیکنان ملی و باشگاهی ایران رو زودتر اصلاح کنن
![]()
من بازی کردم واقعا مزخرفترین فوتبالی بود که تو عمرم دیده بودم .حیف 5 تومنی که واسش هزینه کردم .![]()
سلام بازی رو نصب کردم موقع اجرا ارورdll میداد دانلود کردم تو پوشه بازی گذاشتم اجرا شد ولی بازی صدا نداره مشکل از تنظیمات نیست از بازیه چه کار کنم؟
سیستمم واسه اجرای بازی رو ویندوز 7 رو کیفیت high یا حتی medium مناسب نیست
ولی از وقتی رو ویندوز xp نصب کردم راحت رو medium بازی می کنم و اصلا افت فریم و لگ ندارم
فقط نمیدونم چرا تا 3-2 تا بازی می کنم انقد خسته میشم !!!
کلا بیشتر از 1 ساعت مداوم نمی تونم بازی کنم
سلام.
چطور میشه توش لیگ اختیاری بازی کرد؟
منظورم اینه که5نفریم میخواییم یه لیگ درست کنیم،اما لامصب نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)